bebegimin kalbi atmıyor

Arkadaşlar merhaba hayatiminen kötü haberini aldım 6 hafta bir günlük hamileyim dr söylediğine göre bebegiminkalbi atmıyor ne yapacağımı bilemiyorum hayata tek kelime ile kustum allahım ne yapacağımı bilmiyorum hamile olduğum zamanki sevincim geliyor aklıma kursağımda kaldi dr kürtaj önerdi ben beklemeyi tercih ettim sonradan bebegin kalbi atar mi bilmem ama indan ayrılmak istemiyorum suan 3.5 mm çok kotuyum ya nasıl hareket edeyim kafam çok karışık yaşım dinmiyor ne tavsiye edersiniz
Canım bekle bence de bnmde 6. Haftada değil kalp atımı Bebek bile yoktu 1 haftam Nasıl geçti anlatamam ama gittiğimde hem Bebek hem kalp atışı vardı maalesef kaybettim ben bebeğimi Allah gönlüne göre versin inşallah birimde tabi

Bence baska bi doktora daha git tek doktorda takili kalma benim annem hamileydi bi doktora gitti bebek olmus demis annem o uzuntuyle merdiveni nasil inmis bilememis aradan on gun gecti annemin uzuntuden kanamasi cogaldi ve baska bi doktora gitmis sen ne yaptin bu cocuga demis annem durumu anlatmis o doktoru cocugun yasiyomus hatta kalp atisi cok az bu gce dayanamaz bile kurtaj oldu o sekilde kaybettim ben kardesimi guzelim hergun yasin oku onu veren rabbim ona dua et erken acele etme lutfen

Bebeğin kalp atışları 5–6 haftalar arasında görülür. Bazen 6- 7 haftalar arasında görülebilir. Bu değişiklik gösterebilir ancak bebeğin kalp atışlarının en rahat duyulduğu dönem 10- 12 hafta civarıdır. Bunu bir Internet sayfasinda buldum kopyaladim bencede beklemelisin eger sana zarari yoksa ama zarari olcagini da sanmiyorum ben iki hafta ölmüs bebegimle yasadim karnimda kalbi Durmus haberim bile yoktu konrtolde ögrendim iki hafta sonra.

Back
X