Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba bebeğim doğduğunda kalbinde üfürüm vardı bu ay kontrole goturdugumuzde kalbinde 8mm delik olduğunu ogrendik (vsd) doktor kapanmaz kendiliğinden dedi çok üzgünüm bebeğim 50 gunluk
Merhaba öncelikle geçmiş olsun rabbim sifalar versin inşallah. Benimde oglum dogdugunda kalbinde 3 tane delik vardi cok sukur 2si kapandi bi tane kaldi su an oglum 3 yasinda doktor deligin kuculdugunu kapanmadigini soyledi ama bi sorunda olmadigini ve olmayacagini soyluyo eger istersen gittiğim doktoru tavsiye edebilirim.
Merhaba bebeğim doğduğunda kalbinde üfürüm vardı bu ay kontrole goturdugumuzde kalbinde 8mm delik olduğunu ogrendik (vsd) doktor kapanmaz kendiliğinden dedi çok üzgünüm bebeğim 50 gunluk
Merhaba merak ettim bebeğinizde herhangi bır sorun oldumu?Doğmuştur diye ümit ediyorum.Bu arada benim oğlumun kalbindeki delik toplu igne basi kadar kaldı yani kendiliğinden küçüldü. Bundan sonra tehlike olmaz dedi doktoru