Bebeğimin Kalbi Durdu...

7. haftada duymustum ilk bebegimde, 10. haftada da kalbi durmustu. ne kadar zor bir psikoloji oldugunu bilirim ,ben vakit kaynetmek istememis genetik test yaptirmistim. pihtilasma sebebiyle kalbinin durdugunu ogrenmistim. bir arastirin isterseniz.

bu arada, cok kotuyseniz destek almanizi tavsiye eddrim. ben destek almasaydim atlatamazdim

Amin amin inşallah.. Ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar?

ben iki kez kayığ yaşadım biri 15 diğeri 12 hafta falandı durmuş 2 kez kürtaj oldum. şimdi genetik ve pıhtı testlerimizi verdik sonuçları bekliyorum . evet zor süreç ama asla tüm tahlillerim yapılmadan hamile kalmak istemiyorum çok detaylı bakılsın SONRADA RABBİM nasip ederse tekrar olur. BU ARADA zeynep kamil hastanesinde verdim kanları 3 ölüm var dedim düşükte diyebilirsin 2 kez demeyin 3.cü kez diyin ali karaman dı doktor tıbbı genetik bölümünden her ihtimale karşı yapın lütfen bana diyen olmadı

Son düzenleme:
Peki ücretsiz mi ? Çok pahalı olduğunu söylüyorlar bir de diğer dusuklerin detaylarını soruyorlar mi ? Ya da ne kadar zamandır evlisin vs

İnanıyorum ki çok Zor bir durum kardesim olmadan önce annem bir bebeğini kaybetti karnında eskiler der ki yüzünü görmediğim bir bebeğin acısı zamanla geçer allah en kısa zamanda yeniden bu heyecanı sana yaşatır insallah

Bende 8 ay önce kürtaj oldum yaşayan bilir
Geçmiş olsun...ne denilebilirki üzülmekten başka...hayırlısı böyleymiş diyoruz Allah bu üzüntüyü tekrar hiçbirimize yaşatmasın amin

O konuda haklısıniz kucağıma almadım, kokusunu duymadım. Diğer türlü eminim çok daha zor olurdu. Benim ilk bebeğim olduğu için çok zor oldu benim için psikolojik açıdan. Çok ağrı çektim inanılmazdı.. Kürtaja gerek kalmadan kendim düşük yaptım çünkü ve sancılarım coktu, doğum yapıyorum sanki. Allahim kimseye vermesin bunu. Dua edin inşallah hayırlısıyla tekrar bebeğim olsun, sağlıklı bir şekilde.

Peki ücretsiz mi ? Çok pahalı olduğunu söylüyorlar bir de diğer dusuklerin detaylarını soruyorlar mi ? Ya da ne kadar zamandır evlisin vs
Hayır tabıkı devlet araştırma hastanesinde ücretsiz benim 2 tane öldü ama 3 tane öldü dedim 3 senedır evliyim herhangi bir arastırma yapmıyorlar kaç senelik evlısınız falan dıyor sizde 3 sene falan dersınız düşük 7 8 haftalık tı dersınız oraya gelenlerin çoğu 1 tane ama doktora 3 diyorlar 2 de önemsemiyor ben yaptırdım ilkinde deselerdi kesinlikle yaptırırdım bana diyen olmadı

Bende 8 ay önce kürtaj oldum yaşayan bilir
Geçmiş olsun...ne denilebilirki üzülmekten başka...hayırlısı böyleymiş diyoruz Allah bu üzüntüyü tekrar hiçbirimize yaşatmasın amin
Amin amin.. Tekrar hamile kaldınız mı?

Allahim yardımcıniz olsun. Belki uygulamak istersiniz, ben de 8 ay hamile kalamamistim. Hiçbir sebep de yoktu, bekarken pcos vardı ama evlenince o da kalmamıştı. Ben soğan kürü uyguladım ve o ay hamile kaldım hemen. Denemek isteseniz diye söyledim

Çok teşekkür ederim amin. Soğan kürünü çok duydum eskiden 1-2 gün denemiştim ama içemedim midemi bulandırıyo bu ay C-life macun yiyorum inşallah vesile olur

Ne kadar ücret alınıyor ortalama ? Benim de kafam karışık bu konuda ilk düşük çevremde herkesde olmuş neredeyse o kadar da kafana takma diyor ama zaten çocuk için uzun bir süre bekledim kafam karışık.

Allah'im sabır versin..4ay önce 7hafta 4gunluken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Hayatım boyunca unutmayacağım devamlı rüyalarima giriyor ömrümm boyunca yaşasaydı şu yaşta olacaktı diye düşeceğim, onlar bizi cennete bekliyorlar...

Allahım güç kuvvet versin başınız sağ olsun inşallah bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…