Bebeğimin Kalbi Durdu...

Haklısınız sanırım içimde durdukça acı çekmeye devam edeceğim. Yarın gitmeyi düşünüyorum teşekkürler..

Evet canım ilk düşüktü...çok doktor gezdim hepsi de ilk gebeliklerde normal olduğunu,bebeğin sağlıksız olduğunu söyleyip önemsemediler...oysa ki benim psikolojim yerle bir olmuştu,aynısını bi daha yaşarsam toparlayamazdım o yüzden dinlemedim kimseyi...bi önceki kontrolde kalp atışını duydum,herşey normal derken bi anda kalbi durmuş dendiğinde hastane başıma yıkılmıştı resmen..pataloji de bişey yoktu,temizdi sonuç...ben üniversitede görev yapan bi profesörün özel kliniğine gittim..3 düşük yaşadım dedim ve adam anında araştıralım dedi ve çalıştığı üniversiteye yönlendirdi..genetik bölümüne kan verdim..bütün bunlar sigortadan karşılanıyo...ileri derecede kan pıhtılaşması çıktı,baktırmasaydım yine aynı kaybı yaşayacaktım,hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başladık çpk şükür sorunsuz aldım kızımı kucağıma...

Canım kürtajdan da korkma,hiçbşey anlamayacaksın...ameliyathaneye girdim uyutuldum uyandığımda bitmişti..korkulcak hiçbişey yok,sadece 3 hafta kadar adet gibi kanamam oldu,ağrı sızı hissetmedim..

Profile baktım da İzmir de gittiniz sanırım doktora bunu da bir araştıracağım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, Allah ailenizle sağlıklı güzel ömürler nasip etsin

Umarim durmamistie yanlis gorulmustur. Durdu ise de basiniz sagolsun. Gonlunuzdekini en hayirli hali ile nasip etsin Allah

Dünyanın sonu gibi gelecek birsüre.
Tekrar hamile kalsanız bile doğurup kucağınıza alana kadar o korku tedirginlik geçmeyecek.
Ağlayıp zırlayıp isyan edeceksiniz.
Neden ben sorularını binlerce kez kendinize sorup , hamile haberi duymaktan nefret edeceksiniz,nefret ettiğiniz içinde kendinize kızacaksınız kıskanıyormuyum acaba diye ki kıskanmaktan değil özenmekten söyliceksiniz bunları.
Ama birgün tekrar hamile kaldığınızda o umutlar tekrar yeşerecek ve kucağınıza aldıgınızda sabretmenin mukafatını alacaksınız.
Ben 8haftaluk kalbi durdugu için kürtaj oldum.
Ardından dışgebelik yaşayıp ameliyatla tüpüm alındı.
Pskolojimi sen düşün , bisürü konum var burda bunlarla ilgili.
Ama şuan meleğim odasında uyuyor.
Yaşadığım her acının karşılığı şimdiki çocugummuş.
Şükür binlerce kez.

Evet tüm şarkılar sanki bana söyleniyor şu an, tüm acılı olaylar benim üzerimden geçiyor sanki. Kafam hep orda, dışarıya da biraz toparlamis gibi davranıyorum. Yerine hemen bir hamilelik daha düşünmek bebeğime ihanet gibi gelse de bunu başka türlü nasıl atlatabilecegimi bilmiyorum.
Aylardır uğraşıtigimiz ama benim sanki yine de annelige hazır olmadığım bir gebelikti, ta ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Oysa gerçekten minicik şeye çok bağlanmışım.
Allahim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Gerçekten hayatımda yaşadığım en büyük travmalardan biri oldu..

Meleğinize ihanet olarak görmeyin.
Sağlıksız bir gebelik oldugu için vucut kendi kendine yok etti.sizin müdehale edebileceğiniz hiç birşey yok.sabır canım hepsi geçiyor sadece kendine zaman ver.

Meleğinize ihanet olarak görmeyin.
Sağlıksız bir gebelik oldugu için vucut kendi kendine yok etti.sizin müdehale edebileceğiniz hiç birşey yok.sabır canım hepsi geçiyor sadece kendine zaman ver.
Evet doktorum da öyle söyledi. Az önce doktordan geliyorum ve bebek düşmüyor. Kese aynen duruyor. Bende yoğun bir kanama olmuştu ve bu düşükle ilgili değilmiş yani kesenin çevresi vs olabilir dedi. Bebeğim düşmek istemiyor, vücudum onu atmıyor çok ilginç.. Mecburen kürtaj olacağım bu akşam.
Sanırım bu sürecin geçmesi bana daha iyi gelecek, içimde olması beni üzüyor.

çok üzüldüm gerçekten çok çok.. biraz zaman verin kendinize..
sizin bir gün çok güzel bir anne olacağınızdan hiç şüphem yok
Ayrıca yaşamadım ama gördüğüm kadarıyla bile bu süreçler ne kadar zorlu.. hem psikolojik hem fizyolojik. Anneler, anne adayları gerçekten eli ayağı öpülesi insanlarsınız..

Profile baktım da İzmir de gittiniz sanırım doktora bunu da bir araştıracağım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, Allah ailenizle sağlıklı güzel ömürler nasip etsin
Teşekkür ederim...evet ege ünivetsitesinde yapıldı testlerim..güzel dilekkeriniz için çok sağolun allah isteyen herkese güzel bebişler kısmet inşallah

Canım benim çok yeni inan atlatacaksın,üzme kendini lütfen...ben ilkinde hiç beklemediğim bi anda hamile kalmıştım,hazır değildim sürpriz olmuştu...kızım da ise çok kafaya taktığım için 1,5 yıl sürdü hamile kalmam...kafaya takmamaya bak,stres hamile kalmaya engel oluyor

Tekrarlayan düşüğü olan bayanlar üniversitelerin genetik bölümünde kanpihtilasmasi testi yaptırın. Bazı dr lar bunu önemsemiyor ikinci üçüncü düşüklere rağmen hastayı yonlendirmiyorlar. Siz ısrarcı olun ve bu testleri yaptırın. Günlük yaşantıda sıkıntı çıkarmayan ama gebe kalınca bebeğin kanla beslenmesini engelleyen bu rahatsızlığı mutlaka arastirin

Bana bakarlar mı sizce? İlk gebeligim

Bana bakarlar mı sizce? İlk gebeligim
Ilk dusukte hiç ilgilenmiyorlar kaldiki benim iki kimyasal iki boş keseden sonra yaptırmıştım o halde bile yaşın küçük ne gerek var demişlerdi eşim akademisyen onun vesilesiyle aracilarla yaptırdık işte..bazı bayanlar bir düşüğü iki olrak söyleyip yaptırıyorlar sonuçta rapor falan göster demediklerinden bir şansını dene bakalim

Sakin üzülme bende aynısını yaşadım,kendimi harab ettim asirinin asiirisi uzuldum ama doktorum bu sagliksiz bir gebelik uzulme demesine ragmen.insaniz istiyoruz sonuçta,uzulmemek elde degil ama bunu en az uzuntuyle atlat.bak bu yıl bebeğim yanimda cok sukur inanıyorum ki sanada verir Rabbim sabret sadece

Çok geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşAllah çok üzüldüm başka bir doktora daha görünün yinede

Ya dogsaydi ya kucaginiza alıp kokusunu duysaydınız elini tutsaydınız o zaman evlat acısı en acısı mutlaka .Hayirlisi diyelim saglikla tutunamamış darisi bir sonrakine insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…