- 20 Aralık 2022
- 4.254
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Cicegim34_
-
Yani canım evet nasipte varsa belki çıkar belki çıkmaz yani benim bir tanıdığımda bir şey bir sıkıntı çıkmadı benim ikisi düşük değil aslında ilki boş gebelikte kürtaj oldum �kincisi de kalbi durmuştu kürtaj oldum bakalım bu ay korunmadık genetik bölümüne kan verdik nasip neyse o olsunBilemiyorum belki çıkardı belki çıkmazdı. Gerçekten nasip işi diye düşünüyorum. Düşüklerin önemli bir çoğunluğunun kromozom sıkıntısından olduğunu söylüyorlar, yani genetik anomalisi olan bebekler düşer gibi diyor doktorlar. Ama dediğim gibi siz de deneyin yeniden bence. Hiç belli olmaz, yine sağlıklı bir gebelik olur belki. Düşüklerden sonra sağlıklı çocuğu olan tanıdığınız da varmış Allah'tan ümit kesilmezama yine Allah göstermesin düşük falan olursa da kısmet gerçekten, test de vermişsiniz zaten. Kürtaj falan olursa Allah göstermesin bu defa embriyoyu da genetiğe yollatirsiniz sorunun ne olduğu daha iyi anlaşılır. İnşallah öyle olmaz da sağlıklı bir bebeğiniz daha olur inşallah kolaylıkla ve en kısa zamanda
Aynen canım hayırlısı olsun bakalım Bizim genetik sonuçları da kısmen çıktı, benim iki test de çıktı ama eşimin testi hala çıkmadı. İnşallah sizinki de en kısa zamanda sonuçlanırYani canım evet nasipte varsa belki çıkar belki çıkmaz yani benim bir tanıdığımda bir şey bir sıkıntı çıkmadı benim ikisi düşük değil aslında ilki boş gebelikte kürtaj oldum �kincisi de kalbi durmuştu kürtaj oldum bakalım bu ay korunmadık genetik bölümüne kan verdik nasip neyse o olsun
Seninkiler nasil çıkmış canım benimde 6 Ağustos ta çıkması lazımAynen canım hayırlısı olsun bakalım Bizim genetik sonuçları da kısmen çıktı, benim iki test de çıktı ama eşimin testi hala çıkmadı. İnşallah sizinki de en kısa zamanda sonuçlanır
Göremiyorum canım maalesef e nabizda doktorunuzdan randevu alıp danışmadan sonuçları alın yazıyor. Doktor ikinizinki de çıksın öyle gelin dediSeninkiler nasil çıkmış canım benimde 6 Ağustos ta çıkması lazım
Tekrar merhaba, durumunuz ne oldu acaba? İnşallah bebeğiniz sizinledirMerhaba arkadaşlar. 2022 Ağustos'ta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ilk düşük olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı. Rahmim t şeklindeymiş ama düzeltmeye gerek yok denildi. Tekrar hamileyim ancak adete göre 8 hafta olmalı, ultrasona göre geriden geliyor, doktor kalp atışı çok zayıf, bebek büyümüyor dedi. Pazartesi kontrole gideceğim. Kalp atışı durmuş bile olabilir, hiçbir belirtim kalmadı, çok üzgünümembriyoyu genetiğe göndermek istediğimi söylemem mi gerekiyor ve diğer testler neler yaptırmam gerekiyor. Tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum
Canım bende aynı durumdayım hamileikten şüpheleniyorum var hissediyorum ama korkuyorum kötü bir şey cikicak diye nasıl yapicm benGöremiyorum canım maalesef e nabizda doktorunuzdan randevu alıp danışmadan sonuçları alın yazıyor. Doktor ikinizinki de çıksın öyle gelin dediyoksa şimdiye çoktan neyim var o ne demek bu ne demek öğrenirdim. Şimdi tekrar hamile gibiyim evdeki test pozitif çıktı ama genetik test sonuçlarını göremeyince korkuyorum bişey olur diye. sabırsız bir şekilde bekliyorum her gün mesajlarina giriyorum eşimin mesaj gelmiş mi diye inşallah bişey olmaz ama 4 düşükten sonra da yine olabilir gibi.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz canım bizde bekliyoruz 6 Ağustos çıkması lazım mesaj hiç gelmedi senin ne kawar sonra ciktiCanım bende aynı durumdayım hamileikten şüpheleniyorum var hissediyorum ama korkuyorum kötü bir şey cikicak diye nasıl yapicm ben
Bence gönlünü ferah tut, belki de hiçbir şey olmaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Hem sağlıklı bir çocuğun olmuş bir daha neden olmasın? Korkunu anlıyorum aynı korku bende de var ama biraz da Allah'ın takdiri. Doğacak çocuk bir şekilde dünyaya geliyor. Ben de bugün biraz üzüldüm, bişey olur mu acaba diye ama sonra düşündüm, zaman hızlı geçiyor Allah'a şükür ve bir bakmışiz keseyi görürüz belki ekranda dedim. Sonrası da gelir çok çabuk. İnşallah inşallah senin için de öyle olur. Şu iki hafta falan sabredelim bakalım keseyi gördükten sonra gerisi de gelir Allah'ın izniyle.Canım bende aynı durumdayım hamileikten şüpheleniyorum var hissediyorum ama korkuyorum kötü bir şey cikicak diye nasıl yapicm ben
Benim 5 Haziran'da vermiştik ilk mesaj iki hafta sonra ve pazartesi günü de ikinci mesaj geldi. Şehir hastanesinde verdik biz.İnşallah kötü bir şey çıkmaz canım bizde bekliyoruz 6 Ağustos çıkması lazım mesaj hiç gelmedi senin ne kawar sonra cikti
Benim 5 Haziran'da vermiştik ilk mesaj iki hafta sonra ve pazartesi günü de ikinci mesaj geldi. Şehir hastanesinde verdik biz.
Amin inşallah.canim kafama.takmicam içimi sıkıntıyla.dolduramam gerçekten inanıyorum güzle geçircez bebişlerleBence gönlünü ferah tut, belki de hiçbir şey olmaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Hem sağlıklı bir çocuğun olmuş bir daha neden olmasın? Korkunu anlıyorum aynı korku bende de var ama biraz da Allah'ın takdiri. Doğacak çocuk bir şekilde dünyaya geliyor. Ben de bugün biraz üzüldüm, bişey olur mu acaba diye ama sonra düşündüm, zaman hızlı geçiyor Allah'a şükür ve bir bakmışiz keseyi görürüz belki ekranda dedim. Sonrası da gelir çok çabuk. İnşallah inşallah senin için de öyle olur. Şu iki hafta falan sabredelim bakalım keseyi gördükten sonra gerisi de gelir Allah'ın izniyle.İyi düşünelim iyi olur inşallah
Eşim de aynı gün verdi ama onun da çıkmadı. Bence sizin de ilerleyen günlerde çıkar. Bu hafta olmazsa haftaya falan çıkar. İnşallah bakalımBende şehir hastaneside verdim hayla mesaj yok bende Haziran 6 da verdim aynı vermissiz benim hamilelik kesinleşmeden çıksaydı iyi olurdu
Aynen canım en güzeli. Allah büyük. Hiç belli olmaz. Elbette kayiplarim icin üzülüyorum ama o süreçte olmadıysa da vardır Allah'ın bir bildiği diye düşünüyorum. İnşallah bizimle kalır bebislerimiz sağlıklı gebelik ve güzel bir doğum nasip olur inşallahAmin inşallah.canim kafama.takmicam içimi sıkıntıyla.dolduramam gerçekten inanıyorum güzle geçircez bebişlerleAllah büyüktür aldıysa güzelini vericektir eminim
Ben beş te verdim eşim 6 sında verdi sizinle aynı şekilde Hangi şehirden verdiniz canım inşallah bu hafta çıkar gebeliği yeni öğrendiğimde çıkar inşallah ordaki asistan 6 hafta anca çıkar dedi eşiminki çıksın bizde beraber gidicez hayırlısı olsun inşallahEşim de aynı gün verdi ama onun da çıkmadı. Bence sizin de ilerleyen günlerde çıkar. Bu hafta olmazsa haftaya falan çıkar. İnşallah bakalımeşimin çıkmayınca biz de gösteremiyoruz
Amin inşallahAynen canım en güzeli. Allah büyük. Hiç belli olmaz. Elbette kayiplarim icin üzülüyorum ama o süreçte olmadıysa da vardır Allah'ın bir bildiği diye düşünüyorum. İnşallah bizimle kalır bebislerimiz sağlıklı gebelik ve güzel bir doğum nasip olur inşallah
Bursa'da verdik canım biz. Siz nerede verdiniz? Hayırlısı inşallahBen beş te verdim eşim 6 sında verdi sizinle aynı şekilde Hangi şehirden verdiniz canım inşallah bu hafta çıkar gebeliği yeni öğrendiğimde çıkar inşallah ordaki asistan 6 hafta anca çıkar dedi eşiminki çıksın bizde beraber gidicez hayırlısı olsun inşallah
AA ben bursaliyim canım ailem hepsi orda ben İstanbul a gelin geldim tanistigima memnun oldum bende İstanbul da verdimBursa'da verdik canım biz. Siz nerede verdiniz? Hayırlısı inşallah
Ben de memnun oldum canım ben Bursalı değilim ama Bursa'da yaşıyorum burada evlendimAA ben bursaliyim canım ailem hepsi orda ben İstanbul a gelin geldim tanistigima memnun oldum bende İstanbul da verdim
Aslen nerelisin canım bursa.benim için çok önemli yer çocukluğum.orasi bizim hemen hemen herşey aynıBen de memnun oldum canım ben Bursalı değilim ama Bursa'da yaşıyorum burada evlendim
Aslen burdur canımAslen nerelisin canım bursa.benim için çok önemli yer çocukluğum.orasi bizim hemen hemen herşey aynıo dikatimi çekti inşallah bu sefer de ikimiz guzel gebelik geçiriz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?