BEBEĞIMİN KALBİ DURDU

Aslen burdur canım 😅 Akdeniz'den geliyorum🙃😅 sen aslen nerelisin ? İnşallah canım ben de öyle umuyorum
Bende ağrılım.canim tanıştığıma memnun oldum tekrarda bana burdan yaz sonuçlarını canım inşallah güzel geçircez bu sene Ağustos ayı bize uğur getirsin 🤲

Merhaba arkadaşlar, çok geçmiş olsun öncelikle..
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun...
bende bebeğimi kaybettim kalbi durdu karnımda 8 aylık hamileydim...
Tüm testleri yaptırın, genetik vs. en azından ona göre önlem alırsınız...
Gerisi Allah'ın takdiri bende hafifi pıhtılaşma çıktı ben gebeliğimde ne aspirin ne iğne kullandım doktorum da söylemedi.. Allah verdi Allah aldı demekten başka bişey diyemiyoruz....
merhaba benim de 8 haftalık durdu tabiki
sizinle kıyaslanamaz Allah yardımcınız olsun doktorum önlem amaçlı iğneye başladı acaba sonuna kadar iğneye devam etsem mi bir zararı yok diyorlar :/

merhaba benim de 8 haftalık durdu tabiki
sizinle kıyaslanamaz Allah yardımcınız olsun doktorum önlem amaçlı iğneye başladı acaba sonuna kadar iğneye devam etsem mi bir zararı yok diyorlar :/
birden fazla doktora git bence görüşlerini al ona göre hareket edersin...

Merhaba arkadaşlar. 2022 Ağustos'ta ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ilk düşük olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı. Rahmim t şeklindeymiş ama düzeltmeye gerek yok denildi. Tekrar hamileyim ancak adete göre 8 hafta olmalı, ultrasona göre geriden geliyor, doktor kalp atışı çok zayıf, bebek büyümüyor dedi. Pazartesi kontrole gideceğim. Kalp atışı durmuş bile olabilir, hiçbir belirtim kalmadı, çok üzgünüm:KK43: embriyoyu genetiğe göndermek istediğimi söylemem mi gerekiyor ve diğer testler neler yaptırmam gerekiyor. Tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum
çok geçmiş olsun, bende gebelik kesesini 5+1 de gördüm şekli düzgün ve yerleşim yeri çok iyi demişti doktorum ama bugün kontrole gittim normalde 6+3 olması gerekirken kese 5+3 boyutunda kalmış ve kese büyümemiş dolayısıyla kalp atışını duyamadık, lekelenmelerim de oluyordu sabah akşam progestan fitil kullanmama rağmen, bugün doktordan gelince de lekeler sökülmek üzere olan bir regl kanamasına dönüştü malesef, bundan önce de 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim olmuştu ama evde oldu düşüklerim ve hiç patolojiye gitmedi. Mayıs ayında rahimdeki kaviteyi düzeltmek için operasyon oldum herşey yolunda gidecek diye düşünürken şimdi de kese büyümed, :( doktorum Pazartesi gel tekrar bakalım dedi olumsuz bir durum olması halinde ilacı kesip düşük bekleyeceğiz :( ki bence şuan başladı :( neyse sonuç olarak acaba bende embrioyu göndermek için acaba kürtaj ilemi aldırsam onu da hiç olmak istemiyroum çok kararsız ve üzgünüm :(

Selam nasilsiniz. Ben de evliligimin 4 ci ayinda hamile kaldim. 6 haftalik dusuk yaptim. Sonrasinda kac kere kimyasal gecirdim. Sonra tekrardan hamile kaldim 41+5 kendi sancimla 3kl 900 gr cocugu normal dogumla dogurttular. Zor dogum oldugu icin kafasi sıkıstı 2 gun sonra kaybettim oglumu.😔 Sonra 1 ay Araya 2 kere kimyasal gecirdim. Nisan ayi tekrar hamil kaldim ve mayis ta 8 haftalik düşük yaşadim. Haziran adetimi gordum ve şuan yine hamileyim 5 haftalik. 4 gundur hastanedeyim düšmemesi icin serum falan. Ve bunlari yasayan ben 2 bucuk senelik evliyim 21 yasindayim. Hani sana üzulme diyemem. Bunlari sana anlatma nedenim. Hayatta neler neler yasaniyor. Beterin beteri var şükür et isyan etme. Insallah bu bebegim dusmez. Cok zorlandim mental olarak dusuklerdyim. Geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Ben kendimi oyle avutuyorum. Insallah sana da nasip olur anne olmak🤲

çok geçmiş olsun, bende gebelik kesesini 5+1 de gördüm şekli düzgün ve yerleşim yeri çok iyi demişti doktorum ama bugün kontrole gittim normalde 6+3 olması gerekirken kese 5+3 boyutunda kalmış ve kese büyümemiş dolayısıyla kalp atışını duyamadık, lekelenmelerim de oluyordu sabah akşam progestan fitil kullanmama rağmen, bugün doktordan gelince de lekeler sökülmek üzere olan bir regl kanamasına dönüştü malesef, bundan önce de 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim olmuştu ama evde oldu düşüklerim ve hiç patolojiye gitmedi. Mayıs ayında rahimdeki kaviteyi düzeltmek için operasyon oldum herşey yolunda gidecek diye düşünürken şimdi de kese büyümed, :KK43: doktorum Pazartesi gel tekrar bakalım dedi olumsuz bir durum olması halinde ilacı kesip düşük bekleyeceğiz :KK43: ki bence şuan başladı :KK43: neyse sonuç olarak acaba bende embrioyu göndermek için acaba kürtaj ilemi aldırsam onu da hiç olmak istemiyroum çok kararsız ve üzgünüm :KK43:
Merhaba, düşüklerden sonra genetik test verdiniz mi? Eşinizle sizden kromozom testi ve sadece sizden pıhtılaşma testi için kan alıyorlar. Devlette ücretsiz olabiliyor ozellerde fiyat değişiyor. Benim 4 düşüğüm var, genetik test verdik eşimin sonuçlarını bekliyoruz, muayeneye gideceğiz o da çıkınca. Bu arada çok geçmiş olsun. Acınız çok taze. Allah tez zamanda sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşallah

Merhaba, düşüklerden sonra genetik test verdiniz mi? Eşinizle sizden kromozom testi ve sadece sizden pıhtılaşma testi için kan alıyorlar. Devlette ücretsiz olabiliyor ozellerde fiyat değişiyor. Benim 4 düşüğüm var, genetik test verdik eşimin sonuçlarını bekliyoruz, muayeneye gideceğiz o da çıkınca. Bu arada çok geçmiş olsun. Acınız çok taze. Allah tez zamanda sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
biz 2. düşüğümüzden sonra eşli kromozom testi vermiştik olumsuz bir sonuç çıkmadı, şimdi ise Pazartesi günü kontrole gideceğim ve doktorum eşimden değil benden genetik testler isteyeceğini söyledi, sanırım bahsettiğiniz testler olacak bunlar, umarım bunların sonucuna göre bir tedavi ile sağlıklı bir gebelik yaşayabilirim

Selam nasilsiniz. Ben de evliligimin 4 ci ayinda hamile kaldim. 6 haftalik dusuk yaptim. Sonrasinda kac kere kimyasal gecirdim. Sonra tekrardan hamile kaldim 41+5 kendi sancimla 3kl 900 gr cocugu normal dogumla dogurttular. Zor dogum oldugu icin kafasi sıkıstı 2 gun sonra kaybettim oglumu.😔 Sonra 1 ay Araya 2 kere kimyasal gecirdim. Nisan ayi tekrar hamil kaldim ve mayis ta 8 haftalik düşük yaşadim. Haziran adetimi gordum ve şuan yine hamileyim 5 haftalik. 4 gundur hastanedeyim düšmemesi icin serum falan. Ve bunlari yasayan ben 2 bucuk senelik evliyim 21 yasindayim. Hani sana üzulme diyemem. Bunlari sana anlatma nedenim. Hayatta neler neler yasaniyor. Beterin beteri var şükür et isyan etme. Insallah bu bebegim dusmez. Cok zorlandim mental olarak dusuklerdyim. Geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Ben kendimi oyle avutuyorum. Insallah sana da nasip olur anne olmak🤲
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun inşallah size cennette şefaatci olur. Hamileymissiniz inşallah sağ Salim alırsınız bebeginizi kucağınıza. Benim de 4 düşüğüm 1 kimyasal var ve planlamadigimiz halde bu ay ben de 5 haftalığım. 5+1 oldu bugün. Sizin yasiniz epey gencmis, Allah'ın izniyle olur en güzel ve en kısa zamanda🙏 ben 27 yaşındayım biz de 1 yıldır üst üste bir sürü kayıp yaşadık maalesef. Allah dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

biz 2. düşüğümüzden sonra eşli kromozom testi vermiştik olumsuz bir sonuç çıkmadı, şimdi ise Pazartesi günü kontrole gideceğim ve doktorum eşimden değil benden genetik testler isteyeceğini söyledi, sanırım bahsettiğiniz testler olacak bunlar, umarım bunların sonucuna göre bir tedavi ile sağlıklı bir gebelik yaşayabilirim
Evet büyük ihtimalle pıhtılaşmaya bakilacaktir trombofili testine yani. Umarım sonucunda sağlıklı bir gebeliginiz olur🤲

Bu arada kanamaniz ne durumda 🥺 çok ağrınız var mı ?

Teşekkür ederim. Bende bu gun 5+2 sen ultrasona girdinmi ben dün girdim kese bile gozukmedi doktorum 1 hafta sonra gel gorelim dedi

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın kimseye. Benim de ocak ayında aynı durum başıma geldi kürtaj oldum. Hayatımız boyunca aklımızın bir köşesinde kalacak onlar. Şimdi acı geliyor ama zamanla kabullenişe geçiyorsun. Şu an yine hamileyim daha çok yeni fakat beta değerlerimin iyi şekilde yükselmediğini söyledi aile hekimim. Kadın doğuma gideceğim. Umarım her şey yolundadır. İsteyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla inşallah 🙏

Evet büyük ihtimalle pıhtılaşmaya bakilacaktir trombofili testine yani. Umarım sonucunda sağlıklı bir gebeliginiz olur🤲
Evet, kontrole gittim ve eğitim araştırma hastanesinde bir genetik tanı merkezine yönlendirdi doktorum öykümü anlatıp gerekli testlerin yapılmasını isteyeceğim bakalım, Çapa Tıp Fakültesinden randevu almaya çalışıyorum

Back
X