Bebeğimin kalbi durdu

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb arkadaşlar , 11 kasımda 8+5.haftasında bebeğimin kalbi durmuş. Ben hiç bir belirti olmadan normal kontrole gittim 10+6 da o zaman öğrendim. Neyse çok uzatmayayım .şu an 17 gün oldu.doktora kontrole gittim tamam rahim temiz dedi ama sorduğum sorulara çok ilgisiz cevap verdi guvenemedim .sorum şu şuan lohusa mı sayılıyorum? Yeni bebek için ne kadar beklemem gerekir?yasim 30 ve 1 senenin sonunda hamile kalmıştım ama nasip olmadı .benim ve eşimin bir sorunu yok gerekli testler yapıldı .biraz uzun oldu kusura bakmayın. .

3 hatta 6 ay bekle diyen doktorlarda var..
Hemen kalıpta sonu yine hüsran olan gebelikler biliyorum.
Buyuzden en az 3 ay bekle derim.
Allah hayirlica kucagina almayi nasip etsin evladini

Hemen hemen ayni durumu ben yasadim.drum 3 ay bekle dedi..

Canim benimde bebegimin kalbi 8+5 te durdu. Doktorum iki adet donemi gecirelim dedi.ama bende pco oldugu icin adetlerim zaten uzun araliklarla olur kurtajdan sonraki ilk adetimi 50 gun sonra oldum doktorum ikinci adet donemini de gorelim dedi .

Hamilelik sonlansa ve beta hcg sifirlansa dahi hormonlarimiz hamile gibi islemeye devam ediyormus. Dolayisiyla hamile kalsak dahi sorun yasama riskimiz yuksekmis ben doktorumu epey bunalttim ama tum sorularima fazla fazla cevap aldim.

Kurtaj sonrasi hemen hamile kalip saglikla doguranlar var elbet ama ya olmazsa? Bu riski alabilir misin? Ben bekleme taraftariyim ayni aciyi tekrar yasamanin en ufak bir riskini bile almak istemiyorum. Sana da tavsiyem 2 3 adet donemi gorecek kdar korunman. Adetler duzene girdiginde zaten hormonlarin normale donmus olacaktir bir kac ay rahimi dinlendirirsen sorun yasamazsin diye dusunuyorum. Bende hala korunma surecindeyim. Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin seve seve cevaplarim epey bilgi edindim konu ile ilgili

3 ay beklemen gerekiyor. fakat ertesi ay hamile kalanda var. bol dua ve sabirli ol.. Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah
Canım benımde bebegım 2015 ın agustos ayında 19 haftalıkken kalbı durdu bende de belırtı olmadı 1 hafta olmustu olelı rutın kontrolde ogrendık burde ben bıldıgın dogum yaptım sunı sancıyla doktor 3 ay beklememın yeterlı olucagını soyledı hiç uzulme bana doktorlar vocukların kalbı ancak cocukta sorun odlugunda duruyor vucut onu atıyor kabulletmıyor demıstı sonra ogrendım kı troıd vezlerım calısmıyormus oyuzden olmus sabırlı oş bı kez olduysa cocugun elbet yenıden olucaktır ama sana tavsıyem ec kalmadan hemen troıdıne baktır cnm cokgecnıs olsun

Tşkr ederim arkadaslar patoloji sonucum gelsin sonrasında dediklerinize de baktircam inş Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…