- 28 Ağustos 2022
- 61
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gunesbulutay
-
Mide bulantisi 1 hafta icinde gecer mi pekiSakin olunnnn. 6.haftada bulantı geçebilir tabiki. Karnınızın yumuşama sebebi oradaki yağ birikimi kilo almaya başlıyosunuz bebiş daha çok küçük ve inşallah sizinle. Dr bakmadan anlaşılmaz tabi ama yaşadıklarınız gebelikte olan normal şeyler
Doktora gitmeden anlaşılmaz7+5 haftalik hamileyim 3 gun once yogun sekilde yasadgm mide bulantilari 3 gundur hiç yok karnimin sertligi geçip sanki yumuşamış gibi hamile oldugumu hissetmiyorum çok endiseleniyorum bir sey mi oldu acaba bebegin kalbi durmasi nasil anlasilir
Tabi ki geçebilir. Bu arada benim iki gebeliğimde bir gün bile midem bulanmadı çocuklarım gayet sağlıklı çok şükürMide bulantisi 1 hafta icinde gecer mi peki
İlk gebeligim belirtilerim aniden kaybolunca internette yazanlar beni endiselendirdi randevum cuma gunuÇok panikseniz daha önce öyle bir olay yaşadıysanız hemen dra gidin.
Yerinizde olsam cumaya kadar beklerdim kanama yok bişiy yok evham var Rahat olun annenizle veya arkadaşlarınızla telde konuşun. Biz hep belirtisiz gebelik geçiriyoruzİlk gebeligim belirtilerim aniden kaybolunca internette yazanlar beni endiselendirdi randevum cuma gunu
Çok tesekkur ederim yorumlariniz içinYerinizde olsam cumaya kadar beklerdim kanama yok bişiy yok evham var Rahat olun annenizle veya arkadaşlarınızla telde konuşun. Biz hep belirtisiz gebelik geçiriyoruz
Canııım bende senin gibiydim en son kötü bir rüya gördüm bebeğimin kalbi mi durdu diye koşarak hastaneye gittim o derece paniktim korkma endişelenme hamilelik belirtileri dönem dönem geçiyor başlıyor hormonların etkisi eğer bebeğe bişey olsa kanama olurdu vücut atmaya çalışırdı7+5 haftalik hamileyim 3 gun once yogun sekilde yasadgm mide bulantilari 3 gundur hiç yok karnimin sertligi geçip sanki yumuşamış gibi hamile oldugumu hissetmiyorum çok endiseleniyorum bir sey mi oldu acaba bebegin kalbi durmasi nasil anlasilir
Çok tesekkur ederimYerinizde olsam cumaya kadar beklerdim kanama yok bişiy yok evham var Rahat olun annenizle veya arkadaşlarınızla telde konuşun. Biz hep belirtisiz gebelik geçiriyoruz
Çok endiseliydim internetteki yazilari okuyunca baya korktum cuma gunu randevum var onu bekliyorumCanııım bende senin gibiydim en son kötü bir rüya gördüm bebeğimin kalbi mi durdu diye koşarak hastaneye gittim o derece paniktim korkma endişelenme hamilelik belirtileri dönem dönem geçiyor başlıyor hormonların etkisi eğer bebeğe bişey olsa kanama olurdu vücut atmaya çalışırdı
Ayni durumdayiz Canım. Bende 1 hafta cok kotu oldum suan gayet iyiyim hamile degilmiş gibi. Bugun doktora gittik 8 haftaligiz ve kalbimizda gayet guzel atiuor. Stres yapma rahat Ol Bebişin insAllah iyidir7+5 haftalik hamileyim 3 gun once yogun sekilde yasadgm mide bulantilari 3 gundur hiç yok karnimin sertligi geçip sanki yumuşamış gibi hamile oldugumu hissetmiyorum çok endiseleniyorum bir sey mi oldu acaba bebegin kalbi durmasi nasil anlasilir
Bulantilarin seninde mi sadece 1 hafta surduAyni durumdayiz Canım. Bende 1 hafta cok kotu oldum suan gayet iyiyim hamile degilmiş gibi. Bugun doktora gittik 8 haftaligiz ve kalbimizda gayet guzel atiuor. Stres yapma rahat Ol Bebişin insAllah iyidir
Ewet Canım hatta şuan düşünüyorm acaba hamilekikten kaynakli degil miudi diye kisa sürdü yaBulantilarin seninde mi sadece 1 hafta surdu
Pazartesi günü randevum var 6 haftaya gireceğim kalp atışlarını ne zaman duydunuz Allah sap sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAyni durumdayiz Canım. Bende 1 hafta cok kotu oldum suan gayet iyiyim hamile degilmiş gibi. Bugun doktora gittik 8 haftaligiz ve kalbimizda gayet guzel atiuor. Stres yapma rahat Ol Bebişin insAllah iyidir
Allah razi olsun sizde insAllah. Ben 7. haftamda duymuştum endise etmeyin. InsAllah hayirlsiyla sizde kalp atislarni duyarsinizPazartesi günü randevum var 6 haftaya gireceğim kalp atışlarını ne zaman duydunuz Allah sap sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Anca toparlandım kalp atışını duydum 9 haftada kaybettim maalesef kalbi durdu gerçekten artık ümidimi kestim çok zor beklemek artık ümitlenmiyorumAllah razi olsun sizde insAllah. Ben 7. haftamda duymuştum endise etmeyin. InsAllah hayirlsiyla sizde kalp atislarni duyarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?