bebegimin kalp atisi yok

ayselergun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
6
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar 6+4gunluk hamileyim ama bebegimin kalp atislari yok radyolozide rekli ulturasyandada bakildi ondada yok dendi hemen bu gun kurtaz yapalim dediler 2 doktora gittim ayni ama hemen kurtazi kabul etmedim basina boyle bisey gelen varsa yardimci olsun lutfen biraz beklesem bi riski varmidir

Canım aynı durumu maalesef 2 kere yaşadım ben ilki 6haftalıkken gelişimi durmuştu ikincisi ise 9haftalıkken alındı.. Ilkinde hiç duyamadım kap atışını geç döllenmedir bekleyin 8.haftaya kadar dediler maalesef gelişimi6.haftada kalmıştı alındı 8.haftada. Ikincide kalp atışını 6. Haftada gördük 8.haftada duyduk ama 9.haftada durdu..
Bence gelişimi 6.haftaya uygunsa bekle 1 hafta daha.. Inşallah geç döllenmedir..

Ayrıca ikincisinde kan sulandırıcı kullandığım için hemen alamadılar beklemem gerekti 4gün doktorum ilk üç ayda anneye zarar vermez demişti.. Hakkında hayırlısı olsun..

cnm çok erken değilmi 8 haftalığa kadar görenler var belki geç döllenmiştir ben olsan biraz daha beklerdim cnm ben 6 haftalıkken gördüm ama geç görenlerde var
Bende beklemek istiyorum ama doktorlar beklemenin lafini bile etmiyolar beklemek istiyorum deyince iki gun daha bekle o zaman dediler yarin gitcem yine ama hemen kurtajdan bahsediyolar kafam cok karisik cvp verdigin icin tesekr ederim cnm

Ayrıca ikincisinde kan sulandırıcı kullandığım için hemen alamadılar beklemem gerekti 4gün doktorum ilk üç ayda anneye zarar vermez demişti.. Hakkında hayırlısı olsun..
Sagol canim benim gitigim doktorlar hic bekliyelim falan demedi bu yuzden cok kafam karisti peki hic bi rahatsizligin olmamismiydi seninde cok uzuldum senin icinde

Bende beklemek istiyorum ama doktorlar beklemenin lafini bile etmiyolar beklemek istiyorum deyince iki gun daha bekle o zaman dediler yarin gitcem yine ama hemen kurtajdan bahsediyolar kafam cok karisik cvp verdigin icin tesekr ederim cnm

çok zor durum cnm allh sabır versin inşallh 2 günde bi mucize olur benmde en çok korktuğum sey 3 ayımı atlattım ama hayla korkuyorum sanırım bu 9 ay boyunca devam edicek

Sagol canim benim gitigim doktorlar hic bekliyelim falan demedi bu yuzden cok kafam karisti peki hic bi rahatsizligin olmamismiydi seninde cok uzuldum senin icinde

Hayır canım ne kanama ne lekelenme ne de başka birşey.. Sadece 2. De belirtilerim birden kesildi zaten öyle anladım bir sıkıntı olduğunu yoksa kontrolüm 1 ay sonraydı ve şuan hala kendimi hamile sanıyor olabilirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…