Bebeğimin karın çevresi geri çıktı

Busra196

71,7(18.05)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
2.228
7.216
108
Merhaba 38. Haftada kontrole gittiğimde normalde hep haftasıyla uyumlu olan bebeğiminkarin bölgesinde gerilik olduğunu öğrendim. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? kilosu için 3000 dedi küçük kalmış dedi. internette bu hafta icin 2900 3100 olması gerek yazıyor . Doktor kafamı karıştırdı yardım lütfen.

Cnm doğuma çok az kalmış 38 haftalık olmuş daha önce ayrıntılı ulstarsyon yaptırmış mıydın 23.haftalarda yapılıyordu sanırım ... kötü birsey olsa çıkardı çünkü detaylı bakılıyor bn kendim 2. Gebeliğim de düşük tehlikesi yaşamış kanaması olmuş üstüne doğuma kadar bütün kan değerlerim düşük oldu hiç yükselip normal değere gelemedi üstüne şeker çıkıp doğuma kdr diyet listesiyle geçirdim hem kan değerlerim yükselmesi gerekiyor hemde sekerimin çıkmaması gerekiyor listeye uyarak haftalar gecirdim çok şükür 3kilo kızım doğdu en önemli saglikliydi zayıf kilolu olmasına takılma sağlıklı olması önemli doğum öncesi kafanı da doldurma doğum yapacaksın ve bebek bakım serüvenin başlayacak bunları düşün allahin izniyle sağlıklı sıhhatli doğumun gerçekleşir

Amin canım teşekkür ederim doğum yaptım bugün. 2700dogdu sağlıklı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…