Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum banada 34. haftada 2350 dedi. Boyuna göre bu kilo az, çoğunu kemik oluşturuyor zaten dedi. Diğer kontrole kadar meyveler, süt ve süt ürünleri, tavuk, balık, etle beslendim. 36. haftadaki kontrolde 2500 çıktı![]()
Bende çatlayana kadar yiyordum, hırs yapmıştım ama 15 günde hiç bir faydası olmadığını gördüm. Yarın yine kontrolüm var 37 dolmuş oluyor, bakalım kaç çıkacak :/ Bu hafta hiç kasmadım kendimi, yemem gerekenleri yedim sadece..
İnsanın ister istemez canı sıkılıyor arkadaşlar, siz 36 olmanıza rağmen ultrason bebeği 34 hafta gösteriyor, doktor bi yandan hafif yüz asılması ile kilonun az olduğunu belirtiyor falan insan ister istemez hoş olmayan bir psikolojiye giriyor. Sanki bi yerlerde bi şeyleri yanlış yapıyormuş gibi.. Değil aslında biliyorum ama.. neyse dediğim gibi canı sıkılıyor insanın.. yarını merakla bekliyorum, yazarım yine burayada..
canım mutlaka yaz ne durumda. akşama kdr süt ceviz tahinlipekmez meyve yoğurt yiyorum. doktorum son ayda kilo alır dedi. birde zayıf diye eşimin ve kayınvaldemin yanında söyledi doktor düşün artık nsl bi durum :S:S:S kayınvalde sürekli ben su kdr doğurdum diyip duruyorkalkıp boğasım gelior ne yalan sölim walla. destek olacağı yerde köstek oluyor
![]()