Bebegimin kiyafetleri

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Daha önce konu açmıştım.. bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldırmak zorunda kaldım, 2 hafta önce..
Fikrinizi almak istediğin konu şu;

Bebeğimi aldırmadan önce dayısı ve babası hediyeler almış tı.. ayakkabı ve tulum lar.. bebeğimi kaybedince onlar bir köşe de kaldı.. inşallah tekrar bebeğim olursa, onları giydirmeli miyim sizce? Yoksa köşede kalmaya devam mi etmeleri lazım? Sizin fikirleriniz ne acaba

Bence giydirme onları ya birine hediye ver yada at yani giydirme iyi değil canm buarada üzüldüm bebegine

Cok gecmis olsun insAllah Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana. Hediye falan verebilirsin baskalarina .

Ama sonuçta o bebeğe niyet edilip alınmış bence giydirmemeli

Bence de giydirebilirsin canım neden iyi olmasınmış bebeğin melek oldu, ondan ve onun hatırasından zarar mı gelir hiç.. tabiki öncelikle senin psikolojin önemli onları görüp de kötü olcaksan dağıt kıyafetleri diğer türlü tabiki de giydirebilirsin. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin..

Ben olsam giydirirdim. Sonuçta kardeşinin kıyafetleri. Hatırasını yaşatmış olursunuz.

Sakıncası var diyenler lütfen delil göstersin. Zira çöpe atılsa israf olacak.

Giydirmende sakınca yok, seni psikolojik olarak olumsuz etkilemeyecekse giydir. Olumsuz etkileyecekse hediye et Canım.

ben olsam giydirmem..
giydirmekte bir sakınca olacağı bir batıl inanç, saçma..
ama duygusal olarak kaldıramam.. hediye et bence..
yeni başlangıçların olsun..

Ben 6.ayinda kaybettigim bebegimin aldıgim her şeyini yani daha dogrusu kullanabilecegim her şeyini (cinsiyet farkli ondan dolayi)şimdiki bebegimde kullanıcam insallah nasip olursa.yas tutmuyorum sonuçta alindi evet bi hevesle aldim ama allah nasip etmedi o zaman şimdi eder inşallah.duygusal düsünmeyin yeni kürtaj oldunuz sanırim ama dursunlar kullanırsınız nolucak ki daha çok erken dönemde kurtaj olmussunuz siz bide kullanilabilir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…