Bebeğimin kolu :(

Abi kaç yaşında ? Çocuklar kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyorlar. Oğlum daha 1 yaş civarındayken bayramda teyzeme kuzenimle mutfakta yardım edelim dedik. Onun kızı 5 yaşında filandı oğlumla odada kaldılar. Bir ağlama sesine koştuk benim oğlan yerde ağlıyor. Ne oldu dedik ? Kendi düştü little teyze dedi.... Şu an 9 yaşında geçenlerde itiraf etti hani bir gün senin oğlun ağlamıştı ya ben onu çok kıskanıp vurdum o da düşüp ağladı dedi :D Daha dikkatli olun , geçmiş olsun.

Abi kaç yaşında ? Çocuklar kaşla göz arasında yapacaklarını yapıyorlar. Oğlum daha 1 yaş civarındayken bayramda teyzeme kuzenimle mutfakta yardım edelim dedik. Onun kızı 5 yaşında filandı oğlumla odada kaldılar. Bir ağlama sesine koştuk benim oğlan yerde ağlıyor. Ne oldu dedik ? Kendi düştü little teyze dedi.... Şu an 9 yaşında geçenlerde itiraf etti hani bir gün senin oğlun ağlamıştı ya ben onu çok kıskanıp vurdum o da düşüp ağladı dedi :KK70: Daha dikkatli olun , geçmiş olsun.
4 yaşında bende onun yaptığını düşünüyorum açıkçası çok saolun

Bilmiyorum kimseyi suçlamak da istemem sordum birşey olmadı benim yanımda dedi ama birşey olmuş işte ve ben fark etmemişim :(

Eğer bir şey olmamışsa doktora sorardım çünkü bebeklerde ansızın beliren morarmalar çok tehlikeli. Bence hiç vakit kaybetmeyin derim. 2 aylık bebek kendi kendine bunu da yapamaz zaten.

Eğer bir şey olmamışsa doktora sorardım çünkü bebeklerde ansızın beliren morarmalar çok tehlikeli. Bence hiç vakit kaybetmeyin derim. 2 aylık bebek kendi kendine bunu da yapamaz zaten.
Bende bunu düşünüyordum sorsam garip olur mu diye o zmn hemen doktorumuza sorayım ben

Dün 1 saat yoktum onda da uyumuş hep kv öyle söyledi abisi yanına girmemiş ama akşam pek bakamadım mutfaktaydım o ara mı yaptı birşey bilmiyorum :KK43:
Abisi yapmistir benim oglumada kizim neler neler yapmisti cok kiskancti her firsatta bi yerine bise yapiyordu gozunuzun onunden ayirmayin abisinin yaninda cok sevmeyin sukur o sureci sabirla atlattim simdi hic kiyamaz kardesine

Bu sıkma değilde ince bi çubuk gibi birşeyle vurulma izi gibi. Oğlunuz vurmuş olabilr kendi kedine oynarken falan. Benimki de eline geçirse sallar sağa sola vurur. Öyle bişey gibi geldi bana..

Elinizi o çizgilerin üstüne koyun. Parmaklar 3. ye gelecek şekilde otıruyorsa yetişkin biri sıkmış. Yok parmak dışta kalıyorsa ve çizgiler inceyse çocuğunuz sıkmış. 2 aylık bebek kendi kolunu kıyafeti çıkartıp da bu hale getiremez. Belki düşüyordu kayınvalide birden tutup moratttı. Belki de kardeş kıskançlığı. Eğer öyle ise çok dikkatli olun.

Bana sankı bıyere sıkısmıs hanı bı tarafı daha cok mor dıger taraf hafif bıraz daha.kapıya falan mı sıkıstı kucaktayken falan nebıleyım.ısırmaya benzemıyor bence

Kızlar çok kötüyüm.
Bugün bebeğimin üzerini değiştirirken kolunda bu morluğu fark ettim :KK43:
1 gün önce banyo yaptırdığımda yoktu.
Nasıl olmuş olabilir bilmiyorum
Aklıma tek ihtimal geliyor o da oğlumun kolunu bilinçsiz bir şekilde sıkmış olacağı. Ama gözümle de görmedim siz ne düşünüyorsunuz
7DrVNW.jpg
bir yere vurmustur

Abisine sorsun babası...ama çok düzgün bir üslupla mutlaka emin olun ne olduğundan.
Abinin bir işler karıştırdığı kesin ama ne???
ya bir seyle vurdu ya ısırdı ya da sıkıstırdı..
Aman dikkat edin gözünüzü seveyim..geçmiş olsun!!

Back
X