Bebeğimin kolu :(

Abisine sorsun babası...ama çok düzgün bir üslupla mutlaka emin olun ne olduğundan.
Abinin bir işler karıştırdığı kesin ama ne???
ya bir seyle vurdu ya ısırdı ya da sıkıstırdı..
Aman dikkat edin gözünüzü seveyim..geçmiş olsun!!
Bugün sorduk babası işten gelince konuştuk söylediklerinden onun yaptığını anladık maalesef ısırık izi olduğunu düşünüyoruz. Daha çok dikkat edicem saolun

Evet ama yan yatırma yastığı ile yatırıyorum kenarlara uzakta yatıyor bebeğim
emzik falanda denk gelmis olabilir oraya yani her hangi biri bir sey yapsaydi eger bebeginiz bu ize o aciyla iyi bir tepki verirdi daha cok sanki uzerine bir sey denk gelmis gibi duruyor mesela benim kizim gece emzigi yanaginin kenarina skistirir farkinda olmadan ondada boyle iz olur

Eğer bir şey olmamışsa doktora sorardım çünkü bebeklerde ansızın beliren morarmalar çok tehlikeli. Bence hiç vakit kaybetmeyin derim. 2 aylık bebek kendi kendine bunu da yapamaz zaten.
Doktorumuza attım resmini o da ısırıldığını düşündü sağlıkla ilgili bir durum değil şükür ama diğer türlüsü de çok üzdü bizi :(

emzik falanda denk gelmis olabilir oraya yani her hangi biri bir sey yapsaydi eger bebeginiz bu ize o aciyla iyi bir tepki verirdi daha cok sanki uzerine bir sey denk gelmis gibi duruyor mesela benim kizim gece emzigi yanaginin kenarina skistirir farkinda olmadan ondada boyle iz olur
Yakından dikkatli baktık az önce diş izi var gibi bilemiyorum inşallah emzik felan yapmıştır :(

EMme morarması değil bu o daha dağınık oluyor kılcal kılcal oluyor birde. Oğlunuz ısırsa bebek ağlardı kv sizden saklıyor olabilir. Hafif bir morarma değil. Altlı üstlü bir morluk ama birtaraf daha mor ısıtılmada ikiside eşit morlukta olmazmıydı?
Tam emin olamadım, oğlunuza kızmadan direkte sormadan konuşturmaya çalışın, kardeşinin burasına ne olmuş çok düşündüm ama bulamadım bu onun için çok kötü olabilir gibisinden biraz tedirgin edip biraz vicdan yaptırıp konuştırmaya çalışın.

Bugün sorduk babası işten gelince konuştuk söylediklerinden onun yaptığını anladık maalesef ısırık izi olduğunu düşünüyoruz. Daha çok dikkat edicem saolun
Madem öyle babasına çok büyük görevler düşüyor..2aylık bebişle siz ilgilenirken abisi kıskançlık krizine düşmesin diye baba da onunla özel olarak ilgilenecek oynayacak dolaşmaya çıkaracak parka götürecek ne bilim sürekli sen büyüdün abi oldun hadi gel şunu birlikte yapalım vs. Gibi teşvik edecek tabi sizde boşlamayın, sürekli abiliğin ona çok yakıştığını falan söyleyin iyi bir şey olarak kodlansın beynine..bebeği sevmesine izin verin..onu en çok abisi koruyacak vs. Gibi sürekli konuşun ama abininde gönlünü edin bu arada..istediği oyunu oynayın istediği yemeği pişirin vs.sürekli olmamakla birlikte tabiki..ama o da bir çocuk anlayışlı olun, tahtı sarsıldı yani şimdi öyle hissediyordur yavrum..

Uyyy kuzuu yaaa gecmis olsunn ne kadarlik bebiss? isirilmis gibi duruyor ya da kendini emdi sipaaa.. gerci nasil aglamaz o da ayri da.

Bir yere çarpmış gibi geldi bana. Veya yatarken filan bir şeyin üzerine gelmiştir o morartmıştır.

Madem öyle babasına çok büyük görevler düşüyor..2aylık bebişle siz ilgilenirken abisi kıskançlık krizine düşmesin diye baba da onunla özel olarak ilgilenecek oynayacak dolaşmaya çıkaracak parka götürecek ne bilim sürekli sen büyüdün abi oldun hadi gel şunu birlikte yapalım vs. Gibi teşvik edecek tabi sizde boşlamayın, sürekli abiliğin ona çok yakıştığını falan söyleyin iyi bir şey olarak kodlansın beynine..bebeği sevmesine izin verin..onu en çok abisi koruyacak vs. Gibi sürekli konuşun ama abininde gönlünü edin bu arada..istediği oyunu oynayın istediği yemeği pişirin vs.sürekli olmamakla birlikte tabiki..ama o da bir çocuk anlayışlı olun, tahtı sarsıldı yani şimdi öyle hissediyordur yavrum..
Bu dediklerinizi uyguluyoruz ama yine de alışamadı hala kıskanıyor önceki ilgi azaldı haliyle çok zormuş çocuk büyütmek

Back
X