Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kolundaki beyazlıklar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
32
IMG_5311.webp
resimde yükleyeceğim sadece iki el bileğinde bu şekilde nokta beyazlıklar var uzun süredir bilen var mı önemli birşey olabilir mi başına gelen var mı

Emiyorsa yediğin bir şey dokunmuş olabilir hafif olarak.emmiyorsa yediklerinin icindeki her hangi bir maddeye duyarlı

Kaşınıyor mu? Kaşınıyor ise atopik dermatit olabilir (gerçi pek benzemiyor ama) ha bide alerjik de olabilir. Vücudunun her yerinde mi var yoksa bileklerinde mi?

Emiyorsa yediğin bir şey dokunmuş olabilir hafif olarak.emmiyorsa yediklerinin icindeki her hangi bir maddeye duyarlı
Emmiyor suanda ama emerkende vardı inek sütüne allerjimiz var ama ozaman yüzünde çıkmıştı ve kaşınıyordu Bunlar hiç geçmiyor inek sütüde içmiyor

Tavuk derisi sendromu gibi görünüyor.
Sanki çok minik minik yağ bezeleri gibi görünüyor..

Vitiligo olabilir. Önce nokta şeklinde olur beyazlık, sonra zamanla büyür. Bende var. Kızım da doğduğunda kolunda nokta şeklinde vardı. Şimdi büyüdü o nokta.

O ne daha önce hiç duymadım kötü birşey mi

Emin değilim tabi onu söyleyeyim. Kesin o demiyorum doktordan bilgi alın.

Bahsettğim kötü bir şey değil korkmayın. Tedavisi yoktur. Pürüzsüz bir ten olmaz. Benim kolumun üst tarafında var. Yazın deniz suyu iyi gelir kurutur. Kıl köklerinin dibinde çok minik yağ bezeleri olur. Kuruyup dökülür ama yine çıkar.
Eskiler annen hamileyken tavuk derisi yemiş herhalde derler bunu görünce..

Ama dediğim gibi sadece tahmin..

Emin değilim tabi onu söyleyeyim. Kesin o demiyorum doktordan bilgi alın.

Bahsettğim kötü bir şey değil korkmayın. Tedavisi yoktur. Pürüzsüz bir ten olmaz. Benim kolumun üst tarafında var. Yazın deniz suyu iyi gelir kurutur. Kıl köklerinin dibinde çok minik yağ bezeleri olur. Kuruyup dökülür ama yine çıkar.
Eskiler annen hamileyken tavuk derisi yemiş herhalde derler bunu görünce..

Ama dediğim gibi sadece tahmin..
Teşekkür ederim götüreceğim en kısaa zamanda doktora

Emmiyor suanda ama emerkende vardı inek sütüne allerjimiz var ama ozaman yüzünde çıkmıştı ve kaşınıyordu Bunlar hiç geçmiyor inek sütüde içmiyor
inek sütünde olsun diger yediklerimizin içinde kimyasal ve antibiyotik dolu.bu yüzden disaridan yiyeceklerle giren içinde hangi kimyasal karışmış gidaya karşı intoleransı var bilemiyor insan.yetiskin insanlarda bile cikabiliyor.ve neye allerjisi olduğunu anlamak bazen testler ile bulmasi da zor olabiliyor.

Back
X