- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 48
- 32
- Konu Sahibi Hayatveyasam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kaşınmıyor ve sadece iki bileğinde varKaşınıyor mu? Kaşınıyor ise atopik dermatit olabilir (gerçi pek benzemiyor ama) ha bide alerjik de olabilir. Vücudunun her yerinde mi var yoksa bileklerinde mi?
Emmiyor suanda ama emerkende vardı inek sütüne allerjimiz var ama ozaman yüzünde çıkmıştı ve kaşınıyordu Bunlar hiç geçmiyor inek sütüde içmiyorEmiyorsa yediğin bir şey dokunmuş olabilir hafif olarak.emmiyorsa yediklerinin icindeki her hangi bir maddeye duyarlı
Emiyorsa yediginiz ictiginiz biseyle alakası olabilir bence. Emen bebeklerde de sık oluyor böyle. Emmiyorsa da Dr a görünün bı baksin zaten birkaç zamandır varmış bunlarHayır kaşınmıyor ve sadece iki bileğinde var
Yok emmiyor emerkende vardı fakat memeyi kestim bir ay oluyor hala var 2 yaşındaEmiyorsa yediginiz ictiginiz biseyle alakası olabilir bence. Emen bebeklerde de sık oluyor böyle
O ne daha önce hiç duymadım kötü birşey miTavuk derisi sendromu gibi görünüyor.
Sanki çok minik minik yağ bezeleri gibi görünüyor..
Ailede kimsede yok genetik ise eğer peki bir tedavisi yok mu geçmiş olsun bu aradaVitiligo olabilir. Önce nokta şeklinde olur beyazlık, sonra zamanla büyür. Bende var. Kızım da doğduğunda kolunda nokta şeklinde vardı. Şimdi büyüdü o nokta.
Tamam teşekkür ederimTedavisi yok canım. Ama sen doktora götür mutlaka, belki başka bir şeydir.
O ne daha önce hiç duymadım kötü birşey mi
Teşekkür ederim götüreceğim en kısaa zamanda doktoraEmin değilim tabi onu söyleyeyim. Kesin o demiyorum doktordan bilgi alın.
Bahsettğim kötü bir şey değil korkmayın. Tedavisi yoktur. Pürüzsüz bir ten olmaz. Benim kolumun üst tarafında var. Yazın deniz suyu iyi gelir kurutur. Kıl köklerinin dibinde çok minik yağ bezeleri olur. Kuruyup dökülür ama yine çıkar.
Eskiler annen hamileyken tavuk derisi yemiş herhalde derler bunu görünce..
Ama dediğim gibi sadece tahmin..
inek sütünde olsun diger yediklerimizin içinde kimyasal ve antibiyotik dolu.bu yüzden disaridan yiyeceklerle giren içinde hangi kimyasal karışmış gidaya karşı intoleransı var bilemiyor insan.yetiskin insanlarda bile cikabiliyor.ve neye allerjisi olduğunu anlamak bazen testler ile bulmasi da zor olabiliyor.Emmiyor suanda ama emerkende vardı inek sütüne allerjimiz var ama ozaman yüzünde çıkmıştı ve kaşınıyordu Bunlar hiç geçmiyor inek sütüde içmiyor