- 4 Mayıs 2025
- 11
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi kubraiskendr
-
Geçmiş olsun kaç yaşında bebeğinizKızım 3 gündür huysuz mama yemekde zorlanıyor midesi bulanıyor ve durduk yerde aniden sesli bi şekilde ağlıyor bu gün kulağına elimi dokundum aynı şekilde ağladı aceba kulağı iltahaplamoş olabilir mi
Orta kulak enfeksiyon olabilirKızım 3 gündür huysuz mama yemekde zorlanıyor midesi bulanıyor ve durduk yerde aniden sesli bi şekilde ağlıyor bu gün kulağına elimi dokundum aynı şekilde ağladı aceba kulağı iltahaplamoş olabilir mi
11 aylık dahaGeçmiş olsun kaç yaşında bebeğiniz
Antibiyotik olırmu aceba yakınladda kullandığım bi antibiyotik vardıOrta kulak enfeksiyon olabilir
Bi sıkıntısı var belli ki doktora götürün bence bi bakılsın 3 gün olmuş enfeksiyon varsa ilerlemeden tedavisine bakılır. Rabbim şifa versin11 aylık daha
Bence doktor görmeden siz antibiyotik vermeyin geceyi rahat geçirmesi adına ağrı kesici verebilirsiniz ve sabah doktora göstermenizi öneririmAntibiyotik olırmu aceba yakınladda kullandığım bi antibiyotik vardı
Amin teşekkür ederim bakıcam inşallah gide biliriz benim ayağım kırık alçıdaBi sıkıntısı var belli ki doktora götürün bence bi bakılsın 3 gün olmuş enfeksiyon varsa ilerlemeden tedavisine bakılır. Rabbim şifa versin
Ya çok geçmiş olsunAmin teşekkür ederim bakıcam inşallah gide biliriz benim ayağım kırık alçıda
İnşallahBi sıkıntısı var belli ki doktora götürün bence bi bakılsın 3 gün olmuş enfeksiyon varsa ilerlemeden tedavisine bakılır. Rabbim şifa versin
Ağrı kesici verdim şuan yarın da böyle olursa hastaneeye götürür babasıOrta kulak iltihabı olsa özellikle geceleri çığlık çığlığa ağlar. Asla susmaz. Burnunu açık tutun, ateş kontrolü yapın. Belki çok zorda kalırsanız calpol/dolven araştırıp en uygununu verebilirsiniz ama onu bile doktora danışmak en iyisi ayağınız alçıda olduğu için belki verilebilir. Geçmiş olsun.
Ancak doktor vermeden asla antibiyotik kullanmayın.
Teşekkür ederim evet ağrısı kesici verdim şimdilikYa çok geçmiş olsungötürebilecek birisi yok mu? Kendiniz antibiyotik başlamayın zaten sulandırdıktan sonra 5 gün içinde kullanılması gerekiyor sonra bozuluyor. Ağrı kesici verebilirsiniz ama rahatlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?