• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin neyi var

kubraiskendr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
11
3
1
27
Kızım 3 gündür huysuz mama yemekde zorlanıyor midesi bulanıyor ve durduk yerde aniden sesli bi şekilde ağlıyor bu gün kulağına elimi dokundum aynı şekilde ağladı aceba kulağı iltahaplamoş olabilir mi

Amin teşekkür ederim bakıcam inşallah gide biliriz benim ayağım kırık alçıda 🥺
Ya çok geçmiş olsun🥺 götürebilecek birisi yok mu? Kendiniz antibiyotik başlamayın zaten sulandırdıktan sonra 5 gün içinde kullanılması gerekiyor sonra bozuluyor. Ağrı kesici verebilirsiniz ama rahatlar biraz

Orta kulak iltihabı olsa özellikle geceleri çığlık çığlığa ağlar. Asla susmaz. Burnunu açık tutun, ateş kontrolü yapın. Belki çok zorda kalırsanız calpol/dolven araştırıp en uygununu verebilirsiniz ama onu bile doktora danışmak en iyisi ayağınız alçıda olduğu için belki verilebilir. Geçmiş olsun.

Ancak doktor vermeden asla antibiyotik kullanmayın.

Orta kulak iltihabı olsa özellikle geceleri çığlık çığlığa ağlar. Asla susmaz. Burnunu açık tutun, ateş kontrolü yapın. Belki çok zorda kalırsanız calpol/dolven araştırıp en uygununu verebilirsiniz ama onu bile doktora danışmak en iyisi ayağınız alçıda olduğu için belki verilebilir. Geçmiş olsun.

Ancak doktor vermeden asla antibiyotik kullanmayın.
Ağrı kesici verdim şuan yarın da böyle olursa hastaneeye götürür babası

Ya çok geçmiş olsun🥺 götürebilecek birisi yok mu? Kendiniz antibiyotik başlamayın zaten sulandırdıktan sonra 5 gün içinde kullanılması gerekiyor sonra bozuluyor. Ağrı kesici verebilirsiniz ama rahatlar biraz
Teşekkür ederim evet ağrısı kesici verdim şimdilik

Back
X