Bebeğimin odasını kendim süslesem ,şekerlerini ellerimle yapsam!!!

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
s.a hayırlı sabahlarrrr....
bayanlar aklıma bu aralar takılan bişey var bebek şekerleri ve doğum odası süslemeleri, bunu herhangi bi organizasyon bünyesinde yapmak nerden baksanız 200 tl ye mal oluyor...
ama kendiniz yaparsanız onların yaptığı kadar lüks olmasada kendi el emeğinizle, bebek şekerleri 50, 60 adet i 20,25 tl civarıNA, oda süslemeleri toplamı yine ancak 30 tl ....
ama mesele nasıl yapılacağı bu konu hakkında fikri olan anneler?
bazı sitelere, bazı bloglara ve forumdaki bazı konulara baktım ama ben en ince ayrıntısına kadar herşeyden birlikte araştıralım istiyorum....

canım şu an biraz erken bu hazırlıkları yapmamız için ama araştıralım, sen herhangi bir bilgiye ulaşabilirsen, paylaşırsan sevinirim. Bende bebeğimin hazırlıklarını kendim yapmak isterim. Allahım güzel bir hamilelek geçirip, bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah

evet erken aslında ama ben bi cinsiyeti öğrenirsem şöyle eminönüne doğru gitmeyi düşünüyorum bişeylere karar verirsem ordan malzeme bakarım diye düşünüyorum:)

evet erken aslında ama ben bi cinsiyeti öğrenirsem şöyle eminönüne doğru gitmeyi düşünüyorum bişeylere karar verirsem ordan malzeme bakarım diye düşünüyorum:)

2-3 haftaya kadar cinsiyeti belli olur inşallah, (benim bebeğim gibi göstermeme ihtimali de var) ondan sonra güzel süslemelerini buradan paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…