Bir gün bunları yazabileceğime hiç inancım yoktu gerçekten. Şu an size kocaman sarılmak istedim. Bende neredeyse 2 yıllık evliyim. İlk zamanlar özellikle ilk yıl çocuk istemezdim. Ama evlendikten sonra herkes hamile misin var mı bir şeyler diye sorunca 6 7 ay sonra bebek istedim. Ve birde öğrendim ki ha deyince çocuk olmuyormuş. Acı bir tecrübe ama 1 yıl 3ay kadar çocuğum olmadı.
Ne bende ne de eşimde hiçbir sorun yok. Rahim filmi çekildim. Her şey yaptım. İnsanlar beni artık rahatsız ediyordu. Herkese ağız payı verdim susturdum. Ama benimle birlikte evlenen 7 8 arkadaşımın çoğu çoktan hamilelik haberlerini sosyal medyalarından paylaşmışlardı. Onlar adına ne kadar sevindim anlatamam. Kendiminkine o kadar sevinemedim. Çünkü inanamadım ki sevineyim

Daha sonra okula başladım. Ayt ye hazırlanıp istediğim bir bölümü okuyorum şu an açıktan.
Kursa yazıldım kursa gittim. Hala devam ediyorum. Çok güzel arkadaşlar edindim. Bu süreçte tedavim devam ediyor.
3ay klomen kullandım. İlk 2 ay çatlatma iğnesi (ovitrelle) kullandım ama son ki klomende kist oluşmuş dedi doktor. Tüm Umutlarım yıkıldı. Sonra derslere kurslara verdim kendimi. Nişan oldu kuzenimin. Öyle bir eğlendim ki. Hiç aklıma bebek falan gelmedi zaten kist oluşmuştu bu ay

Sonra kaplıcalara gittim çok severim suyu. Doyasıya hopladım zıpladım. Meğerse hamileymişim. Mide yanması ile acile gittim ve 3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük yani.
Demem o ki boşver. Allah dileyince olacak. Vallahi bu çocuk işine hiçkimse bir şey yapamıyor. Tedavini ol ama hastaneden çıktıktan sonra unut. Bu senin için daha iyi olacak.
Benden sonra eltim de 4.ye hamile kaldı. Kendiminki kadar sevindim. Ama kv bana dedi ki “ İsteseydi senden önce de yapardı yani seni mi bekledi şimdiye kadar , kıskandı seni” demeye getirdi. Bende dedim ki “Anne onlar sadece istedi. Verecek olan Allahtır. Sana bana laf mı düşer ?”
Rabbim hayırlısını gönlünüze göre versin. Acele etme sabırla öğreniyorsun zaten