- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
ellerinize sağlık,sağlıkla giyinsin işalah:))örneğin açıklamasını yazabilir misiniz çok kolay görünüyor:))prinç değil di mi,ben kolay örnekleri yapabiliyorum:))tekrar ellerinize sağlık:))
:)))anladım canım peki haraşodan kastın ters mi düz mü:)bazıları tersi kastediyor bazıları da düzü o yüzden soruyorum canım:))
hmm zor bir soru....
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/253409-minik-mucizemin-yelek-patigi.html
bak bu haroşo.. anlatabildim mi? acaba tatlım....
:))canım peki arka sırada boş aldığımız ilmekleri de mi örüyoruz:))bir de ilmeği boş almadan önce ipimiz yine önde mi olucak:)))
allah bağışlasın hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık.
hürremim hepsı cok guzel.
güle güle giydirmeyi nasıi etsın ALLAH ım.
bu arada bu patıkleı nasıl yaptın canım.tarıf edermısın?hepsı bırbırınden sekerler.
Eki Görüntüle 543392
çok basit tatlım ya.. 46 ilmek başladım haroşo 8 sıra ördüm.... sonra 18 ilmek örüp 10 ilmek ön için bıraktım birlikte toplayarak ön kısmı oluşturdum ve tektat üst kısmı kalan ilmekle devam ettim... oda yaklaşık 7-8 sıra...a.s.
canım cok tesekkur ederım ılgın ıcın.Şeniz
ancak haftaya deneyebılecem bu patıgı yapmayı umarım basarılı olurum.kaydirigubbakcemile3yapamadıgım bır yer olursa sana sorarım tatlım.
emegıne saglık.a.s.
canım ellerıne saglık hepsı bırbırınden gusel olmus
hürremcim beyaz ve krem rengi olanlara bayıldım fırfırlıı süslü nazar boncukluu aman allahım yaaa ne kadar güzel gözüküyorlar
bebeğine sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin Alah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?