Örgü Bebeğimin patik ve yelekleri...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ellerinize sağlık,sağlıkla giyinsin işalah:))örneğin açıklamasını yazabilir misiniz çok kolay görünüyor:))prinç değil di mi,ben kolay örnekleri yapabiliyorum:))tekrar ellerinize sağlık:))

pirinç değil tatlım ama pirinç de çok güzel oluyor.. bu modelde ....atlatmalı model iki sıra düz örgü yapılıyor.. sonraki sıra haroşo ama bir ilmek haroşo bir ilmak örmeden alınıyor.sonraki sıra yani arka hep haroşo tekrar öne gelince bir düz bir ters yapılıyor ve arka sıra örüldükten sonra tekrar 2 sıra düz örgüyle devam ediliyor...inşallah izah edebilmişimdir....:uhm:

:)))anladım canım peki haraşodan kastın ters mi düz mü:)bazıları tersi kastediyor bazıları da düzü o yüzden soruyorum canım:))

sen anlatabliyosun da canım ben yine anlamadım:))haraşoyu biliyorum ama bazıları hep ters yapar haroşo olur kimi de hep düz yapar haroşo olur acaba sen hangisini yaptın:)bir de bu boş olarak aldığımız ilmekler ön yüze geldiğimizde düz mü ters mi örülücek canım:))elimde şişim ipim komutlarını bekliyorum canım:))denedim küçük prinçler oluştu ama yaındaki boşluklar oluşmadı(

şimdi atlatma yaparken ip önde .. dolayısıyla haraşodada önde olacak... 1 haroşo öreceksin bir tane örmeden öbür şişe alacaksın.....arka sıra yine haroşo yani ip önde örülecek... sonraki sıra bir düz bir ters..yani bir haroşo bir düz örgü.. haroşolar atlattığın iplrin arasına denk gelmeli..

:))canım peki arka sırada boş aldığımız ilmekleri de mi örüyoruz:))bir de ilmeği boş almadan önce ipimiz yine önde mi olucak:)))

hürremcim çoooooooook şeker olmuşlar yaaa süper
ellerine sağlık canım,iyi günlerde kullanasın bebişine

hürremim hepsı cok guzel.
güle güle giydirmeyi nasıi etsın ALLAH ım.
bu arada bu patıkleı nasıl yaptın canım.tarıf edermısın?hepsı bırbırınden sekerler.

hürremim hepsı cok guzel.
güle güle giydirmeyi nasıi etsın ALLAH ım.
bu arada bu patıkleı nasıl yaptın canım.tarıf edermısın?hepsı bırbırınden sekerler.

çok basit tatlım ya.. 46 ilmek başladım haroşo 8 sıra ördüm.... sonra 18 ilmek örüp 10 ilmek ön için bıraktım birlikte toplayarak ön kısmı oluşturdum ve tektat üst kısmı kalan ilmekle devam ettim... oda yaklaşık 7-8 sıra...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım cok tesekkur ederım ılgın ıcın.Şeniz
ancak haftaya deneyebılecem bu patıgı yapmayı umarım basarılı olurum.kaydirigubbakcemile3yapamadıgım bır yer olursa sana sorarım tatlım.
emegıne saglık.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

bişi diil rosem im..
ne zaman istersen yardıma hazırım....elimden geldiğince....seni kocaman öpüyoruz tek bedende çift yürek....a.s.

hürremcim beyaz ve krem rengi olanlara bayıldım fırfırlıı süslü nazar boncukluu aman allahım yaaa ne kadar güzel gözüküyorlar
bebeğine sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin Alah

hürremcim beyaz ve krem rengi olanlara bayıldım fırfırlıı süslü nazar boncukluu aman allahım yaaa ne kadar güzel gözüküyorlar
bebeğine sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin Alah

beğendiğine sevindim bitanem tanrıçam.. şimdi onun patiğini bitirip eklicem bakalım onu beğenecekmisin?:uhm:

şekermi şekerler yaaa bunlar hürücüm..hatta bi tanesininden kopya çekcem.. şu mavi boncuklu yelek ve patiklere bayıldım onun aynısından başlıyorum hemen..hihoyyyt
bende baya ördüm çeyiz gibi doldurduk dolabını valla ..eşim dio ne zaman giycek bunları çocuk 2 şer defa giyse anca sıra gelir o büyüyünceye kadar dio..:roflol: olsun biz yapalımda giydirecek zaman buluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…