Örgü Bebeğimin patik ve yelekleri...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

aynen tatlım ya.... ne zaman giyecek bu kadar şeyi bilemiorum...bende mavi boncukluyu çok seviyorum....kolay gelsin tatlım..a.s.

Bebeğin çok şanslı hürremciğim senin gibi marifetli bir annesi olduğu için bu arada bebeğin kız sanırım örmüşsün pembeleri benim hiç kız bebeğim olmadı pembe rengede bayılıyorum ben hep mavi ördüm.ama buna da şükür allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın(amin)

olsun tatlım... kızıda bir erkeğide ....evlat evlattır..yerimseniben..pembe renge bende bayılıyorum.a.s....

Eki Görüntüle 543394

lütfen bu örneği açıklarmısınz

tatlım yakadan başlamalı bir model bu... hiç dikiş yok...85 ilmak başlanıyor.. bu değişebilir ipe ve örgüye göre...daha sonra 5 sıra haroşo örülüp iki ilmakte bir arttırma yapılır... daha sonrasında düz ördü devam edilir 5-6 sırada bir arttırmalar tekrarlanır resimde görüldüğü gibi...kol kısmı kesilerek devam edilir...ve tekrar kol attı için ilmek atılır ama kesilen ilmekten daha az bir ilmek olmalı...modael istenilen şekilde uygulanabilir...ama temel mantık budur...takıldığın yer olursa bana tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm eline sağlık hepsi süper olmuş, Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş. a.s.

Ayy ne güzel hazırlamışsın hürremcim yaaa...
Hevesle dört gözle bekliyorsun şimdi...
Allahım sağlıkla sıhhatle giydireceğin günleri nasip eder işallah...
Ellerine sağlık valla bravo bi an gözümün önüne ırmağımın doğumunu beklediğim günler geldi...
Çok benziyo annemin yaptıklarına ...Ben örgü pek beceremediğim için annem örmüştü hep.Öpüyorum canım...

ewet tatlım büyük bir hevesle hazırlandık... daha neler var neler... inşallah sağlıkla giydirmek nasib etsin ya RABBİM...:Saruboceq:

canım bende buna bayıldım. tamam kenarlar saç örgü oluyoda bu yaprakları nasıl yaptın.. anlatabilirmisin..
henüz bebeğim yok ama olmasını çok istiyorum oyüzden büyük bi hevesle ona hep bişeyler örmeye çalışıyorum..

eğer bana yapılışını anlatırsan çok sevinirim canım..
Eki Görüntüle 543395

canım çok şekerler yaa ellerine sağlık..
çok marifetlisin maaşallah...
insanın içi gidiyo .....
Rabbim banada nasip eder inş bende böyle
güzel ciciler yapar giydiririm....
yavrun güzel günlerde giysin sağlıkla sıhhatle inşa.s.

beğendiğine sevindim tatlım..
model çok basit .. haroşo örüyorsun arkasını dümdüz...
öntarafında iki kenera saç örgü yapılıyor... saç örgünün kenarlarına yelek dikildikten sonra işleme yapılıyor... ve aralara mavi boncuk monte ediliyor.. göründüğü kadar zor değil...hatta çok basit....takıldığın yer olursa sor tatlım...
işlemede haprak gibi işle ben ölesine işledim..aralara...istediğin sıklıkta işlemen mümkün...a.s

çok teşekkürler tatlım... ehh kendi çapımda bişile yapıyorum...
inşallah tatlım EN KISA SÜREDE RABBİM GÖNLÜNÜN DİLEĞİNİ VERİR...:Saruboceq:

açıklaman için çok teşekkürler tatlım. en kısa zamanda yapıcam..

hepsi çok tatlı olmuşlar ama o küçük boncuklar ve sevimli düğmeler yutma tehlikesi olduğu için dikkatli olunması gerekiyor. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…