Bebeğimin sebepsiz ağlamaları nasıl bitecek:(

canım uyku problemı zor tabı suan melaın denılen hormon kendını "yenı duzenlıyor uyku hormonu bıraz sabırlı ol daha ıyı uyudugu olucak zamanla bırazda gunduzlerı hareket edıp yormaya calıs onu yanı oyundan bahsedıyorum bıraz oyunla yorabılır sın onu bıde ole dene yorulup uyumayı deneyebılır belkı.
kendi zaten çok hareketli bi bebek(maşallah) yatırdığım yerde çırpına çırpına yoruyo kendini ben de yoruyorum biraz bi de akşam 10 a doğru uyutursam uykusunu alıp kalkmıyo :). canı sağ olsun da bunlar zor da olsa güzel şeyler

kendi zaten çok hareketli bi bebek(maşallah) yatırdığım yerde çırpına çırpına yoruyo kendini ben de yoruyorum biraz bi de akşam 10 a doğru uyutursam uykusunu alıp kalkmıyo :). canı sağ olsun da bunlar zor da olsa güzel şeyler
cok ıyı yapıyosun canm ıyı olmus masa
ıyı yapmısın canım gec uyutman ıyı bende gec uyutuyorum ole haha ıyı oluyo uyuanmıyo ne kadarlık bebısın canım ne oyunlar oynuyosunuz ...

6. ayına girdi. şarkı söylüyorum çok sevdiği iki şarkı var :) bi de elleriyle aç kapa oyunu oynuyoruz :). senin bebiş ne kadarlık siz neler yapıyorsunuz

6. ayına girdi. şarkı söylüyorum çok sevdiği iki şarkı var :) bi de elleriyle aç kapa oyunu oynuyoruz :). senin bebiş ne kadarlık siz neler yapıyorsunuz
canım benımkıde 1 yasında yenı doldurdu yasını tabı bız bıraz daha oyundan anlıyoruz ceeee bıze sımdı daha eglencelı gelıyo ayrıca muzıkle beraber rıtım duygusunu gelıstırmeye calısyorum ayrıca logolar aldım renklrı bıraz tanıma acısından top oynatıyorum ona atark bana atmasını komuta edıyorum verdıgım komutlara daha hızlı cevap verebılmesı ıcın herseyı eglencelı bır hale getırıyorum organları tanıtmaya basladım agız nerde burnun nerede ayakların nerede vs... ıste bezını nereye ebaglıyorıuz oglum gıbı ogretıcı komutlarla hergun calısıyoruz ve eglenıyoruz guzel bır baslangıc yapmısıın canım ıyı olur bu bebısın ıcın optum.

canım benımkıde 1 yasında yenı doldurdu yasını tabı bız bıraz daha oyundan anlıyoruz ceeee bıze sımdı daha eglencelı gelıyo ayrıca muzıkle beraber rıtım duygusunu gelıstırmeye calısyorum ayrıca logolar aldım renklrı bıraz tanıma acısından top oynatıyorum ona atark bana atmasını komuta edıyorum verdıgım komutlara daha hızlı cevap verebılmesı ıcın herseyı eglencelı bır hale getırıyorum organları tanıtmaya basladım agız nerde burnun nerede ayakların nerede vs... ıste bezını nereye ebaglıyorıuz oglum gıbı ogretıcı komutlarla hergun calısıyoruz ve eglenıyoruz guzel bır baslangıc yapmısıın canım ıyı olur bu bebısın ıcın optum.
tebrikederim çok güzel. ben de şimdiden algısını geliştirecek ince motor becerilerini geliştirecek oyuncaklarla oynatıyorum. allahım herkeze hayırlı evlatlar versin. rabbimin bize sağlıklı bir şekilde emenet ettiği küçük meleğe sahip çıkmaya çalışıyoruz allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın

tebrikederim çok güzel. ben de şimdiden algısını geliştirecek ince motor becerilerini geliştirecek oyuncaklarla oynatıyorum. allahım herkeze hayırlı evlatlar versin. rabbimin bize sağlıklı bir şekilde emenet ettiği küçük meleğe sahip çıkmaya çalışıyoruz allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın
amın canım ıyı yapmıssın cok akıllıca davranmıssın muzık kutusu alabılırsın ona hem sakınlesır hem ıcıde ucusan kar tanelerı ılgısını ceker ben oyle yapıyodum cok hosuna gıderdı cıcıyı ogretırdım bu cıcıı felan algılama kabıletını hızlandırıyomus sarkı soylerım ona goz teması ve ve ten teması mutlaka kurmaya calıs guvende oldunu daha ıyı hıssedıcek yazalım gene neler yapıcamızı optum canım ..

amın canım ıyı yapmıssın cok akıllıca davranmıssın muzık kutusu alabılırsın ona hem sakınlesır hem ıcıde ucusan kar tanelerı ılgısını ceker ben oyle yapıyodum cok hosuna gıderdı cıcıyı ogretırdım bu cıcıı felan algılama kabıletını hızlandırıyomus sarkı soylerım ona goz teması ve ve ten teması mutlaka kurmaya calıs guvende oldunu daha ıyı hıssedıcek yazalım gene neler yapıcamızı optum canım ..
güzel fikir çok teşekkür ederim alayım mzik kutusundan. ten temasını sık sık kuruyoruz. ciciyi ben de söylüyorum ama artık daha sık söyleyeceğim. onunla onun dilinden konuşuyorum çoookk hoşuna gidiyo

Merhabalar...
3.5 aylık kızım var ve Doğduğu günden beri gaz sorunumuz var . Doktorumuz 3 Aydan sonra ilacı bırakmamızı söyledi.
kızım uyanıyor kısa süre keyfi iyi ama sonra ne oyuncak ne şarkı nede başka sey işe yaramıyor. Artık hiçbir ev işi yapamıyor hatta kendime bile bakamıyorum ... Ne yapmalıyım neden sürekli ağlar ki bir bebek bütün testleri yaptık sonuclar iyi hiçbirşeyi yok şükürler olsun.. Ama bu şekil de olmuyor gündüz uykuları hem çok kısa hem çok hafif nereye gitsem harap şeklinde geri geliyorum herkezi üzüyoruz hıysuzluktan.... Lütfen yardım edin...
duygularıma tercüman olmussun varmı bır caresı bunun:(

Merhabalar...
3.5 aylık kızım var ve Doğduğu günden beri gaz sorunumuz var . Doktorumuz 3 Aydan sonra ilacı bırakmamızı söyledi.
kızım uyanıyor kısa süre keyfi iyi ama sonra ne oyuncak ne şarkı nede başka sey işe yaramıyor. Artık hiçbir ev işi yapamıyor hatta kendime bile bakamıyorum ... Ne yapmalıyım neden sürekli ağlar ki bir bebek bütün testleri yaptık sonuclar iyi hiçbirşeyi yok şükürler olsun.. Ama bu şekil de olmuyor gündüz uykuları hem çok kısa hem çok hafif nereye gitsem harap şeklinde geri geliyorum herkezi üzüyoruz hıysuzluktan.... Lütfen yardım edin...
Benim de oğlum 3. Ayına yeni girdi aynı şikayetler bizde de var malesef 4 moms diye bir besik var ondan aldım kucagimdan ayrıldığında çığlık cigliga kalan çocuk o besikte duruyor bende senin gibiydim aynaya dahi bakamiyordum şimdi kendime evime çok daha zaman ayirabiliyorum tabi gaz sancısı tutunca hiçbir yerde durmuyor bebis ona da care yok malesef benim denemedigim şey kalmadı bebeğim çok gazlı allah yar ve yardimcimiz olsun...

gaz kesinlikle mamadan artıyor mamasini degistirmeyi deneyin. ağız üstü yatırınca benim bebeğim çok rahatliyor . masaj yapıyorum altını açınca da susuyor rahatliyor

Benim de oğlum 3. Ayına yeni girdi aynı şikayetler bizde de var malesef 4 moms diye bir besik var ondan aldım kucagimdan ayrıldığında çığlık cigliga kalan çocuk o besikte duruyor bende senin gibiydim aynaya dahi bakamiyordum şimdi kendime evime çok daha zaman ayirabiliyorum tabi gaz sancısı tutunca hiçbir yerde durmuyor bebis ona da care yok malesef benim denemedigim şey kalmadı bebeğim çok gazlı allah yar ve yardimcimiz olsun...
canım bunlar kolık aglamalar gayet normal olabılecek seyler bende yasadım bıde dogum logusalık sendıromu eklenınce ben hepoten yıkıldım .canım mumkun mertebe once sıcak tut karnını ve ben sekerlı azbısı su ıcırdım hep ıyı geldı agrısı azaldı bu benım yontemımdı tabı bu sana kalmıs bırsey ve mutlaka karnına hafıf masaslar yap ve poponu hafıf bır kulak kubuguyla durt gaz cıkaracaktır , poposunu hafıfce kucagında hoplat olede gaz kolay cıkar ayrıca yuz ustu agzı yuzu kapanmıcak sekılde yatır ve hafıf poposuna vur olede gaz cıkar gazı cıkınca rahatlar bu arada emzırıyosan bulgur kırmızı mercımek kuru fasulya yeme sana gaz yapar bebıse gecer mama yedırıyosan hıpp organık onerırım ben hıppte cok rahat ettım gazı azaldı bunları bı dene bakalım nacızane anne tavsıyesı cevap beklıyorum .

Benim kızım da kolikti.
Gündüz sadece 30-40 dakika uyurdu (toplamda), tüm öğleden sonra kolik krizi olurdu, gece 12 gibi uyurdu.
Neden doktorunuz 3 aydan sonra ilacı bırakmanızı söyledi hiç anlayamadım.
Kolik ender olsa da özellikle kız çocuklarda 4,5 aya veya 6 aya kadar sürebiliyor. Sab-simplex kullandırıyor doktorlar.
Benim kızımda saç kurutma makinesi çok işe yaramıştı. Meme emerken bir yandan da kurutma makinesini açınca uyuyordu.
Çok aşırı kriz halinde değil de normal bir ağlama krizinde de makineyi açınca susuyordu biraz.

valla bu gaz sebepsiz yere ağlamalar herkesin sorunu sanırım, yapacak gerçekten hiçbişi yok, bazen sinirlerimi aldırmayı falan düşünürdüm:=))) ama geçiyor inan, sabret

Mi
Merhabalar...
Belki gazi vardır .?

Merhabalar...

Canim iki ayi gecmis yazali ama insallah gorurde cevap yazarsin.. benim bebegimde suan uc aylik ayni seninkisi gibi uyanıkken hep agliyor ben artik napicami sasirdim.. merak ettim seninki duzeldimi acaba nasil suanda duzelmicek hep boyle gidicek diye cok korkuyorum cevap yazarsan sevinirim..

Back
X