Doğuma Hazırlık Bebeğimin Şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merdivenden aşağıya inince görürsün,köşede..kime sorsan gösterirler zaten..

Sevimy eminim çok güzel şeyler yapabilirsin. Malzemelerin hepsi hazır olduğu için iş sadece senin hevesine ve yaratıcılığına kalıyor. Şimdiden kolay gelsin:)
teşekkür ederim canım umarım beceririm. seninkiler harika olmuş kendim yaptım dersen çok az kişi inanır. eline sağlık...

arkadaşlar bebek şekeri ile ilgili olarak blogu inceleyin. uygun fiyatlar, uğraşamayacak anne adayları için... model olarakta fikir sahibi olabilirsiniz :))
bebeksusuvenikahsekerleri.blogspot.com

Suluhan'da sanırım iki üç dükkanda var bu malzemeler. Ben gezemediğim için üst katta bir dükkana girip ordan aldım.
Bu arada şekerlerin üzerlerine isim kartı yerleştiriliyor. Hazır modellerde görebilirsiniz. Ben isim kartını da bilgisayarda hazırladım. Ama renkli kartuşumuz bitmiş çıkarıp resimlere ekleyemedim. Onları da ekleyince yeni resimleri sayfada görebilirsiniz. Çok güzel olacaklar zemuszemus

Denızerdo resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum. Bu arada bende bebek kurabıyesı yapma denemesı yapacaĞım. Şeker hamuru sıparıŞ ettım 5 renklı. 1-2 gÜnde gelır. Kalıplarıda temın edebılırsem yapacaĞım. GenıŞ bı vakıt ayırmam gerekıyor. Şayet becerırsem kı el ıŞım hıÇ ıyı deĞıldır,bebek mevlÜtÜndede yapmayı dÜŞÜnÜyorum. Fıyat araŞtırması yaptım 3tl ye bebek kurabıyesı yapıyorlar. Ama kendımız yapınca Çok daha uygun oluyor. Belkı sızede fıkır olur dıye yazayım dedım:)

Valla bebek kurabiyesini hiç bilmiyordum. Bir araştırayım. Şimdi eşim de yanımda , "Haydaaaa bir de kurabiyesi mi şimdi? " diyor :):)

suluhanı biliyorumda hep takı malzemesi aldıgım için bebek malzemeleri dikkatimi ckememiş demkki:) ama lat kattakini biliyorum baya cok vardı gösteriyo kendini tskr ederim acıklamalarınz için

bende böye yapıyorum kıslarr bu resimdeki gibi patik örüyorum suluhandanda diğer malzemeleri alıcam :))

Valla bebek kurabiyesini hiç bilmiyordum. Bir araştırayım. Şimdi eşim de yanımda , "Haydaaaa bir de kurabiyesi mi şimdi? " diyor :):)

:))) erkekler böyle işlerden anlamıyor. benim eşimde birdaha dünyaya gelirsem senin oğlun olcam diyor:)))) canım pek çok site var kurabiyelerle ilgili. hatta esatta bi fırın varmış bu kurabiyelerden yapıyormuş hemde ekipmanları satıyormuş. şimdi ben amatörce yapacağım eğer becerirsem ordan gidip alcam ve bebek kurabiyesi yapacağım. dediğim gibi şimdi arkadaşlarıma dağıtırım,mevlütte de misafirlere. bakalım.

Kurabiyeleri araştırdım. Güzel bir kurabiye tarifi buldum. Ama üzerine şeker hamuru lazım. Hazır olarak kilosu 10 TL ye buldum. Ama ya renk renk alacaksın. Ya da 1 kilo beyaz alıp jel boya ile renklendireceksin. Jel boyanın da kutusu 6 TL civarında. En azından iki kutu lazım.Ha bir de şeker hamuruna kalıp lazım. Bebek ürünleri cetveli var 25 TL. Yani toplamda 45-50 TL ye maloluyor. Ama bu fiyatlar internetten. Dışarıda nerede kaça satılır malzemeler bilmiyorum. Hazırları görünce bayıldım. Doğuma değil ama mevlüde düşü nüyorum ben de :) Tekrar teşekkür ederim canım iyi bir fikir bu kurabiyeler:)

rica ederim:)
ben 5 renkli hamur aldım.internetten sipariş ettim. 1 günde geldi. kalıpları araştırdım dediğin gibi 45-50 yi buluyor. o yüzden ben bebek kalıplarını şimdi almadım. klasik kalıplarla deneme yapacağım. ay,yıldız,kalp,ayıcık gibi kalıplarım var. eğer güzel olursa esatta bake shop var. oradan bebek kalıpları alacağım. tanesi yaklaşık 6 tl. güzel olsunda kalıpları alırım çünkü bunun doğum günü var, arkadaş davetleri var, çocuğa süpriz günleri var, kreşe kurabiye götürmesi var var da var :))))) yani baya kullanırım bir seferlik değil. ayrıca illaki bebek şekilleri gerekmez standart satılan kalıplardan çok güzel şeyler yapabiliriz. çokta ucuza geliyor. ayrıca kurabiyesinide zencefilli ve tarçınlı yapacağım. umarım güsel olur yaa:) herkes benden sonucu bekliyor tüm çevrem alacak :)))):teytey:

Son düzenleme:
b u arada kg 10 tl ye nerden buldun.link yada isim verirsen bi araştırayım. beceremezsem fiyat çok ucuz geldi bana....sipariş edebilirim.

kızımın doğum günü için renkli kurabiyeler yapmıştım yarım kiloya yakın şeker hamurum var keşke ulaştırabilsem sizlere öylece duruyo.pastaneden rica etmiştim veriolar

kızlar yine ben:)) bebek kurabiyeleri denemedini yaptım. elimdeki kalıplarla. biraz uğraştırıcı ama kolaymış. fotoğraf koyabilirsem göstermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…