teşekkür ederim canım umarım beceririm. seninkiler harika olmuş kendim yaptım dersen çok az kişi inanır. eline sağlık...Sevimy eminim çok güzel şeyler yapabilirsin. Malzemelerin hepsi hazır olduğu için iş sadece senin hevesine ve yaratıcılığına kalıyor. Şimdiden kolay gelsin:)
bende böye yapıyorum kıslarr bu resimdeki gibi patik örüyorum suluhandanda diğer malzemeleri alıcam :))
Valla bebek kurabiyesini hiç bilmiyordum. Bir araştırayım. Şimdi eşim de yanımda , "Haydaaaa bir de kurabiyesi mi şimdi? " diyor :):)
bende böye yapıyorum kıslarr bu resimdeki gibi patik örüyorum suluhandanda diğer malzemeleri alıcam :))
:))) erkekler böyle işlerden anlamıyor. benim eşimde birdaha dünyaya gelirsem senin oğlun olcam diyor:)))) canım pek çok site var kurabiyelerle ilgili. hatta esatta bi fırın varmış bu kurabiyelerden yapıyormuş hemde ekipmanları satıyormuş. şimdi ben amatörce yapacağım eğer becerirsem ordan gidip alcam ve bebek kurabiyesi yapacağım. dediğim gibi şimdi arkadaşlarıma dağıtırım,mevlütte de misafirlere. bakalım.
rica ederim:)Kurabiyeleri araştırdım. Güzel bir kurabiye tarifi buldum. Ama üzerine şeker hamuru lazım. Hazır olarak kilosu 10 TL ye buldum. Ama ya renk renk alacaksın. Ya da 1 kilo beyaz alıp jel boya ile renklendireceksin. Jel boyanın da kutusu 6 TL civarında. En azından iki kutu lazım.Ha bir de şeker hamuruna kalıp lazım. Bebek ürünleri cetveli var 25 TL. Yani toplamda 45-50 TL ye maloluyor. Ama bu fiyatlar internetten. Dışarıda nerede kaça satılır malzemeler bilmiyorum. Hazırları görünce bayıldım. Doğuma değil ama mevlüde düşü nüyorum ben de :) Tekrar teşekkür ederim canım iyi bir fikir bu kurabiyeler:)
b u arada kg 10 tl ye nerden buldun.link yada isim verirsen bi araştırayım. beceremezsem fiyat çok ucuz geldi bana....sipariş edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?