Kesinlikle deneyeceğim. Şeker hamurunu nereden aldın? Bir de şeker hamuru ne kadar süre bekleyebiliyor? Saklayabiliyor muyuz? Şimdi alsam erken olur mu? Çok soru sordum di mi.)
Merhaba Bluspirito
Malzemelerin bir kısmını Samanpazarından, bir kısmını da Suluhan Pasajından aldım. Beğendiğinize sevindim:)
İnternettekilerden daha uygun fiyata geldi. Yapımı da çok kolay ve eğlenceli. Denemeni tavsiye ederim. Bebeğimi beklerken iyi vakit geçirmiş oluyorum :)
sanırım paketli halde 3-4 gün bekleyebilir. şeker hamuruna hiçbirşey olmaz. sadece kurabiyenin bayatlama süresini hesaplarsın.benim paketlememin nedeni paketli halde ikram edeyim dedim. dün öğlen yaptım bügün halen yeni yapılmış gibi. baya dayanıklı bence.sende yapınca foto koy:) model alışverişi olur...
canım bende yapayım bende ankara dayım bebekleri mi ordan aldın içindde ne var peki ne kadara mal oldu ?**yazarsan sevinirim canikom
Tamam canım doğuma yakın yapıcam inşallah. Bu arada benimkinin erken gelesi var. Cuma günü doğum sancıları başladı. Hastaneye yattım. Serum falan derken azaldı sancılar çıktım eve. Zamanında gelsin diye dua ediyorum
aaaa inanmıyorum... geçmiş olsun. inşallah tam zamanında gelir. neden sancı olmuş nedeni neymiş... bende erken doğumdan çok korkuyorum. yat fazla kalma bari yorulma. dikkat et bebişede kendinede...
denizerdocum hepsi cok güsel olmus ellerine saglık ben 2.yaptıgının pembesini nette cok begenmiştim kızıma ama suluhanda varmıdır diye düsünüyodum simdi senin yaptıgını görünce cok sevndim ne akdar acaba o biblo bide tüller falan da hepsi suluhanda varmı hepsini bi yerden alıpc ıkıyım diye ayne :) bua rada cok egcmiş olsun ve hayırlı dogumlar olsun inşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?