bebeğimin sırtındaki omurlar belli oluyor...

ezgiasln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
5
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Kızımın sırtındaki omurlar elle çok rahat hissedildiği gibi normalde bakıncada belli oluyor (kambur duruyor) ve bu beni çok korkutuyor.
Bir kaçtane nöroloji doktoruna, bir kaçtane ortopedi doktoruna ve bir okadarda çocuk doktoruna göstermemize rağmen normal oduğu söylendi.
Bu veya buna benzer bir durumla karşılaşan bize yol göstercek, etrafında duyan bize fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Aslında Lindsay ve kardelenselma adlı arkadaşlar var. Burada daha öncede benzer konu açmış ama bir türlü kendilerine ulaşamadım.
Bize fikir verecek böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlardan gelecek cevaplara gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum.

kizin kac yasinda canim benim.cok gecmis olsun allah acil sifalar versin.skolyoz diye bi hastalik var.kizinin omur kemigi yamukmu.kalca kemiklerine bi bak esitmi.mesela kizin hafif egilsin kamburluk egrilik varmi.omuzlarin teki yukaridami.eger yoksa cok sukur.varsada baska baska dktra gotr canm tekra gecmis olsun

kizin kac yasinda canim benim.cok gecmis olsun allah acil sifalar versin.skolyoz diye bi hastalik var.kizinin omur kemigi yamukmu.kalca kemiklerine bi bak esitmi.mesela kizin hafif egilsin kamburluk egrilik varmi.omuzlarin teki yukaridami.eger yoksa cok sukur.varsada baska baska dktra gotr canm tekra gecmis olsun

Merhaba,
Kendi araştırmamız ve doktorların söylediğine göre Skoyloz değil, bundan kesinlikle eminiz.
Saydıklarınızın hepsini araştırdık böyle bir durum söz konusu değil çok şükür.
Bu farklı bir durum bilindik bir şey değil. İnternette sadece bu sitede bizimkine benzer yorum okudum.
İmzanda gördüm, doğacak bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.
Cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim.

amin amin.yardimci olamadim kusura bakma canim benim.rabbim kizinada acil sifar versin insallah.iyi olur allahin izniyle.

amin amin amin...cok zor bi sinav oluyo.annelik sikintilari bitmiyoki canim.hamile olursun dowum sendromlumu engellimi.dogar,eli ayagi varmi.yuruyebiliyomu.goruyomu duyuyomu sonra buyur ayri bi telas sariyo insani.allah yar ve yardimcimiz olsun ayriyeten seninde olsn canim.insallh yardimci olacak bilgiye ve tedaviye cok cabuk kavusursun

Back
X