Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım bende hamileliğimde çok zor durumlar geçirdim ama http://www.bebeksayfasi.com/bebek-gelisimi bu sayfada o kadar bilgi var ki çok yardımı oldu seninde işine yaraya bilir :)Ayni seyi yasayan varmi acaba 17 haftalik bebisim surekli su iciyorum ama ....ne olacak bilmiyorum..lutfen tecrubesi olan varsa paylasahilirmi..
slm canım bende hamileliğimde çok zor durumlar geçirdim ama http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-gelisimi bu sayfada o kadar bilgi var ki çok yardımı oldu seninde işine yaraya bilir :)
havucun iyi geldigini biliyorum televizyonda bi doktor demisti .bende8 aylik hamileyim. surekli yiyorum suyum cok iyi gercektende[/QUOTEbol bol havuc ye canim ise yarayacaktir
canım ibrahim saraçoğlunun sitesine bak havuç suyu birebir geliyor diye duymuştum ondan
canım ibrahim saraçoğlunun sitesine bak havuç suyu birebir geliyor diye duymuştum ondan
Ayni seyi yasayan varmi acaba 17 haftalik bebisim surekli su iciyorum ama ....ne olacak bilmiyorum..lutfen tecrubesi olan varsa paylasahilirmi..
Merhaba 19. haftamızda bebeğin suyu kritik oranda dediler ve riskli gebelik uzmanı takibine başladım, ne duyduysam denedim kızlar, sizlere de yol gösterebilir diye yazmak istedim, suyumuz 12 persentildeydi, 22+4 de yani 2 gün önceki kontrolümde 38 persentile çıktığını teyit etti hocamız :):) Peki ne yaptım bu süreçte;
1- Her gün havuç suyu içmeye çalıştım içemediysem yemeye çalıştım
2- Haftada 3 kez hindistan cevizi suyu içtim
3- Ara ara zemzem suyu içtim
4- Daha önce hamile gibi davranmıyordum, artık öyle davranmaya başladım, sol tarafıma yatıp bol bol dinlendim çok iş yapmadım,
Doktorumla konuştuğumda yiyip içtiklerimi anlattım o da suyu artırabilecek olan şeyin hindistan cevizi olabileceğini söyledi, ben hala her üçünü de içiyorum, umarım size de bir kapı olur, hala riskli durumdayız ama suyumun artması çok ama çok güzel :):)
İnşallah :):)oh oh ne guzel kardesim sevindim vallaha senin adina. insallah hrp boyle guzel devam eder