Bebeğimin tekmeleri neden bu kadar güçsüz ve aşağıda:(

Kızlar gebelik bölümüne yazdım konumu fakat bir tane bile cevap gelmedi malesef.
O yüzden bdv ye yazdım.
Derdim şu;
18 haftalık hamileyim,bebeğimin tekmelerini ilk 16.haftasında hissettim ve 3 gün önceye kadar hergün akşamları 4-5 kere sert tekmeler atıyordu(tam sert değil ama yine de baya hissettiriyordu kendisini)
Ama pazar günü eşimle tartışmamız oldu kısacası beni çok üzen bir tartışmaydı ardından dışarı çıktık eşimin yeğeniyle arabada müziği son sese verdi.

Kızlar sorum şu;pazar gününden beri bebeğimin tekmelerini 1 gün hiç hissetmedim 2 gündürde çık hafif tekmeler ve çok aşağıda tekmeler var sizce bebeğim müzüktenmi etkilendi stresli olduğum için mi yoksa çamaşır ipim çok yukarda 4 gündür çamaşır asıyorum gerile gerile ondan dolayı mı acaba?
endiselenme bence. 20. hafta civari tiyatroya gitmistik cok gurultuluydu silah sesleri falan vardi oyunda silah sesini duydukca tekmeledi sipa sarkilar soylendikce tekmeledi sonra normal duzenine dondu. sesi yalitiyor senin duydugun kadar degil o daha cok titresim olarak algiliyor. ama stresli olman cok agir is yapman onu etkiler. bosver bikac hafta asma camasir ondan kiymetli degil. saglikla gelsin yavrun.

Onun şimdi alanı geniş dönüp duruyodur önceden bacaklari yukardaysa şimdi bacakları aşağıda kafası yukardadir cnm korkma ama ipe asılıp son ses müzik dinlemek hiç iyi değil hamile bi kadın için

Normal ozamanlar ben gaz gibi hissediyordum 3 gun hareketsiz olduğu oluyordu doktora gidiyordum normaaaal 28 haftadan sonra sayacaksin diyor yani sakin ol stres de mahvediyor bebegi sakin olacaz mutlu olacaz bebisi korkutmadan bekliyecez:S
İnşallah canım Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah

Korkma canim bende 3 4 gun once ayni korkuyla kivrandim ama sonra artti yani anladimki bazi gun cok az bszi gun cok etkili hateketleri var değişebiliyor
İnşallah canım yaaa 5.ayda bazı durumlarda bebekte gelişim geriliği oluyormuş ta oda korkuttu biraz

endiselenme bence. 20. hafta civari tiyatroya gitmistik cok gurultuluydu silah sesleri falan vardi oyunda silah sesini duydukca tekmeledi sipa sarkilar soylendikce tekmeledi sonra normal duzenine dondu. sesi yalitiyor senin duydugun kadar degil o daha cok titresim olarak algiliyor. ama stresli olman cok agir is yapman onu etkiler. bosver bikac hafta asma camasir ondan kiymetli degil. saglikla gelsin yavrun.
Amin canım ama evde tek eşimle olsak neyse 2 tanede ergen var:)
Vallahi bi daha yüksek sesli müzik dilersem ne olayım:)

Onun şimdi alanı geniş dönüp duruyodur önceden bacaklari yukardaysa şimdi bacakları aşağıda kafası yukardadir cnm korkma ama ipe asılıp son ses müzik dinlemek hiç iyi değil hamile bi kadın için
Canım eskiden hiç dikkat etmiyordum ama şimdilerde aklım başıma geldi daha da dikkat edicem inşallah

Canım eskiden hiç dikkat etmiyordum ama şimdilerde aklım başıma geldi daha da dikkat edicem inşallah
Şimdi tekmelese diye beklesin son 2 aya gelince yeter durdu bi rahat ediyim dersin kaburgalarin ağrir karnın kasilir bi tekmeler atar canın acir benim artık son ay aglayasim geliyordu uyandigi zaman kollariyla ileri doğru iter bi gerilirdi karnidan gorenin ağzı acik kalırdı noluyo bu napiyo cüss diye az aglamadim acidan haraketlerinden böbrek taslarim bile düşmüştü inşallah senin ki öyle olmaz

Şimdi tekmelese diye beklesin son 2 aya gelince yeter durdu bi rahat ediyim dersin kaburgalarin ağrir karnın kasilir bi tekmeler atar canın acir benim artık son ay aglayasim geliyordu uyandigi zaman kollariyla ileri doğru iter bi gerilirdi karnidan gorenin ağzı acik kalırdı noluyo bu napiyo cüss diye az aglamadim acidan haraketlerinden böbrek taslarim bile düşmüştü inşallah senin ki öyle olmaz
Ayyyy içim bi tuhaf oldu canım yaaa;)))
O kadar da olmaz inşallah:))Düşünmek dahi ürkütüyo kımıl kımıl içinde bir canlı var ve ellerini ayaklarını içinde hissediyorsun.

Herseyden korkuyoruz hamilelikte Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin hepimize. Cinsiyeti bellimi bebeginizin
Tam olarak belli değil göstermedi kendisini zaten öğrenmeyecez doğana kadar ama çok güçlü bir his erkek diyo içimden ama farketmez sağlıklı olsun yeter ikisininde kendine göre sevimlilikleri var:)
Sizinki bellimi

Tam olarak belli değil göstermedi kendisini zaten öğrenmeyecez doğana kadar ama çok güçlü bir his erkek diyo içimden ama farketmez sağlıklı olsun yeter ikisininde kendine göre sevimlilikleri var:)
Sizinki bellimi
Evet kiz bizimki. Ay ogrenmeden nasil diracaksiniz ya bende durabilseydim keske surpriz olsaydi ama dayanamazdim:) sizinkiyle ilgili tahmin yurutecektim ama surpriz istiyosunuz :)

Ben de esimle tartistigimda cok uzulmustum.birbirimize bagirmistik,sonra aglamistim..o geceden sonra 2gun hareket hissedemedim..vicdan azabi cekiyodum.. 2gunjn sonunda az bi kipirdanma olunca cok sevindim. Heralde hissediyorlar,korkuyorlar.. kavga etmememiz lazim sanirim. :O

Ben de esimle tartistigimda cok uzulmustum.birbirimize bagirmistik,sonra aglamistim..o geceden sonra 2gun hareket hissedemedim..vicdan azabi cekiyodum.. 2gunjn sonunda az bi kipirdanma olunca cok sevindim. Heralde hissediyorlar,korkuyorlar.. kavga etmememiz lazim sanirim. :O
Sorma canım o kadar vicdan azabı çekiyorumki.Kesin korktu yavrucak.Vallahi asla bi daha kavga etmeyecemg

Kızlar ntsye bağlandım çok şükür kalbini dinledik ama bana küsmüş herhalde hala üzgünüm:(

20 w daha kuvvetli olur şimdi ztn biraz erken benimde bebeğim asagida duruyordu doğdu doğacak diyodu herkes normal gibi görünüyo ama Dr sor tabi hayırlı olsun bu Arada Bebeğiniz ;)

20 w daha kuvvetli olur şimdi ztn biraz erken benimde bebeğim asagida duruyordu doğdu doğacak diyodu herkes normal gibi görünüyo ama Dr sor tabi hayırlı olsun bu Arada Bebeğiniz :KK66:
Çok teşekkür ederim az önce karnımın sağ alt tarafında damar atması gibi atma oldu 2 kere ve görebildim sizce tekmelemelerini mi gördüm acaba:)

Back
X