E ersvamry Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2019 5 0 1 24 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #1 kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum
kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #2 ersvamry .!.: kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sen birşey yapma, ayvacık tüyleri o. Elleme, zamanla dökülür genetik değilse.
ersvamry .!.: kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sen birşey yapma, ayvacık tüyleri o. Elleme, zamanla dökülür genetik değilse.
E ersvamry Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2019 5 0 1 24 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #3 Tembel Koala .!.: Sen birşey yapma, ayvacık tüyleri o. Elleme, zamanla dökülür genetik değilse. Genişletmek için tıkla... eşimde ' de cok tüy var insallah genetik degildir
Tembel Koala .!.: Sen birşey yapma, ayvacık tüyleri o. Elleme, zamanla dökülür genetik değilse. Genişletmek için tıkla... eşimde ' de cok tüy var insallah genetik degildir
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #4 ersvamry .!.: eşimde ' de cok tüy var insallah genetik degildir Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız olursan, 6. Ayına girdikten sonra karınca yumurtası yağı sür bebeğine.
ersvamry .!.: eşimde ' de cok tüy var insallah genetik degildir Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız olursan, 6. Ayına girdikten sonra karınca yumurtası yağı sür bebeğine.
E ersvamry Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2019 5 0 1 24 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #5 Tembel Koala .!.: Çok rahatsız olursan, 6. Ayına girdikten sonra karınca yumurtası yağı sür bebeğine. Genişletmek için tıkla... karinca yumurtasi yagi tuyleri azaltirmi
Tembel Koala .!.: Çok rahatsız olursan, 6. Ayına girdikten sonra karınca yumurtası yağı sür bebeğine. Genişletmek için tıkla... karinca yumurtasi yagi tuyleri azaltirmi
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #6 ersvamry .!.: karinca yumurtasi yagi tuyleri azaltirmi Genişletmek için tıkla... Yok bile eder. Kendinde de dene, epilasyon veya ağda sonrası masaj yaparak yedir, azalır, kaybolur. Sabır işi tabi.
ersvamry .!.: karinca yumurtasi yagi tuyleri azaltirmi Genişletmek için tıkla... Yok bile eder. Kendinde de dene, epilasyon veya ağda sonrası masaj yaparak yedir, azalır, kaybolur. Sabır işi tabi.
E ersvamry Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2019 5 0 1 24 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #7 Tembel Koala .!.: Yok bile eder. Kendinde de dene, epilasyon veya ağda sonrası masaj yaparak yedir, azalır, kaybolur. Sabır işi tabi. Genişletmek için tıkla... tesekur ederim canim deneyecegim eczanelerde felanmi satiliyor acaba
Tembel Koala .!.: Yok bile eder. Kendinde de dene, epilasyon veya ağda sonrası masaj yaparak yedir, azalır, kaybolur. Sabır işi tabi. Genişletmek için tıkla... tesekur ederim canim deneyecegim eczanelerde felanmi satiliyor acaba
Hadi yaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2018 1.753 1.668 83 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #8 ersvamry .!.: kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben sütümden sürmüştm yüzüne hepsi döküldü maşallah
ersvamry .!.: kizlar bebegim 4 bucuk ayli dogdugundan beri ellerinin uzerinde kolarinda bacaklarinda el parmaklarinda bıyik bolgesinde anlinda tuyler var dokulmuyor napmaliyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben sütümden sürmüştm yüzüne hepsi döküldü maşallah
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #9 ersvamry .!.: tesekur ederim canim deneyecegim eczanelerde felanmi satiliyor acaba Genişletmek için tıkla... yok orada pek bulamazsın, aktarcılarda satılır.
ersvamry .!.: tesekur ederim canim deneyecegim eczanelerde felanmi satiliyor acaba Genişletmek için tıkla... yok orada pek bulamazsın, aktarcılarda satılır.
E ersvamry Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2019 5 0 1 24 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #10 Hkyhavva .!.: Ben sütümden sürmüştm yüzüne hepsi döküldü maşallah Genişletmek için tıkla... 4 bucuk aylik suanda gecmi kaldim surmek icin sursem dokulurmu
Hkyhavva .!.: Ben sütümden sürmüştm yüzüne hepsi döküldü maşallah Genişletmek için tıkla... 4 bucuk aylik suanda gecmi kaldim surmek icin sursem dokulurmu
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #11 Yani sütte bir alternatif.
Hadi yaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2018 1.753 1.668 83 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ersvamry #12 ersvamry .!.: 4 bucuk aylik suanda gecmi kaldim surmek icin sursem dokulurmu Genişletmek için tıkla... Dökülür bence ama bilemiyorum hem parlak oluyor yüzü ama alerji falan yapar mı bilemedim önce az bir dene istersen
ersvamry .!.: 4 bucuk aylik suanda gecmi kaldim surmek icin sursem dokulurmu Genişletmek için tıkla... Dökülür bence ama bilemiyorum hem parlak oluyor yüzü ama alerji falan yapar mı bilemedim önce az bir dene istersen