- Konu Sahibi Mervem3399
ayy aklıma minnagin ultrason fotoları geldi, bu burun ne ki, bizimkinin suratı burundan oluşuyordu sanki, koca burunlu diye az sevmedik, kizlar ve ben. eşim alınır gibi yapardı, öyle demeyin çocuğa diye. eğleniyoruz işte, dokunma bize derdim, pandemi var, zaten bin türlü zorlukla gecti hem hamilelik hem doğum. az buçuk gülecek şey bulmuşuz..
sonraaaa bir doğdu ki hokka burun demeyi çok isterdim ama koca burunlu doğdu,

, büyüdükçe orantılandi, doğum fotosu ve şimdiki hali arasında daglaaaar kadar fark var, cok yakışıklı şimdi çok.

üzülmeye değmez, bırakın ultrason fotolarını l, yenidoganlar bile az buçuk çirkin görünebilir, ama öyle bir sevgisi oluyor ki dünyayı yıkabilirim onun için dedirtiyor. o ağız göz hareketleri, esnemesi, gerinmesi bile dünyanın en harika hareketleri gibi geliyor, 1.5 yaşı gecti, anlattıkça özledim, gideyim de videolara bakayim en iyisi.
sonraaaa bir doğdu ki hokka burun demeyi çok isterdim ama koca burunlu doğdu,

üzülmeye değmez, bırakın ultrason fotolarını l, yenidoganlar bile az buçuk çirkin görünebilir, ama öyle bir sevgisi oluyor ki dünyayı yıkabilirim onun için dedirtiyor. o ağız göz hareketleri, esnemesi, gerinmesi bile dünyanın en harika hareketleri gibi geliyor, 1.5 yaşı gecti, anlattıkça özledim, gideyim de videolara bakayim en iyisi.