bebegimin uyku düzeni :(

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
2 aylık bebeği olanlar bebeğiniz günde ne kadar uyuyo? Benm kızım genelde 2 saatte bir emerken ve mama yerken uyaniyo. Artı 2 3 saat kadar da normal uyanık olarak etrafa bakarak vakit geçiriyo. Onun dışında hep uyuyo.Yani gunde toplm en fazla 4 4bucuk saat falan uyanik duruyo. bu normal mi?

evet normal.
bebeklerin aylara gore uykuya duydugu ihtiyac :

0-1 Ay: 19-21 saat
2- 3 Ay: 16-18 saat
4- 6 Ay: 15-16 saat
6-9 Ay: 13.5 -16 saat
10-12 Ay: 13-15 saat
13-24 Ay: 13-14 saat

Ay bende uyumuyor diyeceksiniz sandim valla sukret haline hic uyumayan bebekleri olan anneler var benim 6 bucuk aylik hala duzenli uykusu yok

Uyuyorsa iyiymiş,uyumasa duramazdın :D şaka bir yana karnını doyuruyorsan düzenli olarak uyuması güzel.

şükretçeğin yerde şikayet mi ediyosun?yat uyu sende be.ben senin gibiyken zombi olmuştum.yüzüm gözüm çökmüştü uykusuzluktan.hiiiiiçbi şeyciği yok.sen dr a sor dicem dr dicek şekerine bakalım vs...uğraşma boşuna bence normal ama yine de sen bilirsin

Benim kızım 2 aylıkken kesintisiz bir saat bile uyumazdı sürekli gazı oluyodu ağlıyordu haline şükret bence :)

Aman bırak uyusun daha ne istiyosun? Karnını doyurmasında sıkıntı yoksa, çiş kaka yapıyorsa sık sık tamamdır. Uyku seviyor demekki. Nasıl başlarsa öyle gider aman maşallah de! Uyusun da büyüsün:)

2 aylık bebeği olanlar bebeğiniz günde ne kadar uyuyo? Benm kızım genelde 2 saatte bir emerken ve mama yerken uyaniyo. Artı 2 3 saat kadar da normal uyanık olarak etrafa bakarak vakit geçiriyo. Onun dışında hep uyuyo.Yani gunde toplm en fazla 4 4bucuk saat falan uyanik duruyo. bu normal mi?
normal kuzuuuuuu:KK46: yerim onu ben, günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçirir henüz

Uyuyor işte ne güzel,bunu mu dert ettiniz?ben bebeğim ne Zaman uyur acaba diye gözünün içine bakıyordum,gaz sancısından aylarca uyku nedir bilmedim,kolikti, çığlık çığlığa ağlardı,hiçbişeyde kar etmezdi biraz büyüdüde kimyon hafifletti sıkıntılarımızı.öpte başına koy derler ya o mesele sizinkisi :)

İşte herkes böyle uykusuzuk çekerken benimki niye bu kadar uyuyo acaba diye düşündüm :)) Allaha şükür gazli değil ve sakin bi bebek. Bu yuzden iyi uyuyo demekki. öyle gider inş

Back
X