merhaba kızlar ya benim kızım 3.5 aylık ve 2 aylığından beri uyutmakta çok sıkıntı çekiyorum..gündüz maaşallah iyi ama akşam oldumu uykusu geldiği halde gözlerini açamıyor resmen ama ağlaya ağlaya zor uyutuyorum varmı böyle bir sıkıntısı olan ve önerisi olan var mı nasıl alıştırabilirim ben kendi kendine nasıl uyutabilirim ?
merhaba kızlar ya benim kızım 3.5 aylık ve 2 aylığından beri uyutmakta çok sıkıntı çekiyorum..gündüz maaşallah iyi ama akşam oldumu uykusu geldiği halde gözlerini açamıyor resmen ama ağlaya ağlaya zor uyutuyorum varmı böyle bir sıkıntısı olan ve önerisi olan var mı nasıl alıştırabilirim ben kendi kendine nasıl uyutabilirim ?
Tatlm bana herkes 4 aylikken gaz sorunu bitiyor sabret dedi bizde cokkk çektik gazdan ve tam 4 aylik oldu tamamen bitti smdi cok rahatiz bnm oqlumunda pek uykusu yok bu gece çayı nasıl bisey canimGazdan dır cnm benim bebeğim de neredeyse üç buçuk aylık bi ara bitti sevindik aynı şekilde gece uyumamaya başladı milupa nın gece çayııı aldım doktoruma aldığımı ve kullanacağımı söyledim kullan bi zararı yok gaz sancıları hafifler rahatça uyur yaptırmadan bi saat önce 30 cc ver dedi bende öyle yapıyorum istersen bi sor doktoruna
Tatlm bana herkes 4 aylikken gaz sorunu bitiyor sabret dedi bizde cokkk çektik gazdan ve tam 4 aylik oldu tamamen bitti smdi cok rahatiz bnm oqlumunda pek uykusu yok bu gece çayı nasıl bisey canim
Canım gaz sorunu var mı ?
Tatlm bana herkes 4 aylikken gaz sorunu bitiyor sabret dedi bizde cokkk çektik gazdan ve tam 4 aylik oldu tamamen bitti smdi cok rahatiz bnm oqlumunda pek uykusu yok bu gece çayı nasıl bisey canim
evet ya bu gaz problemi çok illet bişey birtürlü geçmek bilmedi bende bitti die sevindim bir ara ama yinede yediklerime dikkat ediyorum..ya benimkinin gazla alakası yok sanırım beşiğine koyduğum an ağlıyor ayağımda sallıyorum ağlıyor yatmayı istemiyor eşimle elimizde sallıyoruz öyle uyuyor nasıl bu alışkanlığından vazgeçireceğim bilmiyorum
gazını rahat rahat çıkarıo yok sanırım ben gaz yapıcı şeyler yedimmi o gün huysuzlanıyor nezaman gaz problemi bitio acaba gaz problemi bitince istediğimi yiyebilirmiyim acaba?
4. Ayda bitiyo tatlim gaz istediqi yiyebiliyosun gaz sorunu bitince
ohh bee şükürler olsun..2 haftam kaldı ozaman kurtulmama
Evet tatlim bnde gün sayardim allaha şükür tam söyledikleri gibi 4. ayda bitti
ben hala inanmıyorum 4. Ayda bitecek ve bende rahat edecem die :) ozaman nasıl oluyorda rahatlıyorlar dimi insan hayret ediyor
guzel allahım nasıl bir düzen yaratmış
aynen öyle..zor ama yinede binlerce kez şükürler olsun miniğimi bana nasip ettiği için..
evet ya bu gaz problemi çok illet bişey birtürlü geçmek bilmedi bende bitti die sevindim bir ara ama yinede yediklerime dikkat ediyorum..ya benimkinin gazla alakası yok sanırım beşiğine koyduğum an ağlıyor ayağımda sallıyorum ağlıyor yatmayı istemiyor eşimle elimizde sallıyoruz öyle uyuyor nasıl bu alışkanlığından vazgeçireceğim bilmiyorum
Canm benim kızımda 3,5 aylık sana baZı tavsiyeler verebilirim ben 2 aylıktan beri uyguluyorm ve gayet bizim gibi uyuyo uyanıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah ahhh benim oğlumda 4 ay bir haftalık uyutmakta çok zorlanıyorum denemediğim şey kalmadı uykusu var ama hep ağlıyor ve bizde elimizde sallıyoruz başka şekilde uyumuyor ve çok ashabı bir oğlum var inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?