Bebeğimin üzerine çay döküldü acil yardım

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.566
2.986
333
Kızlar durumu çok kötü vücudu soyuldu. Lütfen nasıl geçer bir yardım çok ağlıyor

Bence yok ya ya troll ya da iz kalmaması için öneri falan istiyor süreç hakkında .. Yani 112den önce aklına forum geliyorsa vay haline o bebeğin .. Umarım bebeği tedavi olurken yaşamış olanlardan öneri bekliyorsundur !!

İnşallah doktora gitmişsindirde, çok üzüldüğün için başka ne yapabilirim diye soruyorsundur

Şaka mısınız ya bebeğiniz kavrulurken foruma girip yardım istemek mi bulduğunuz çözüm, 112yi arayın hastaneye gidene kadar yapmanız gerekenleri söylerler.

Çok çok üzüldüm.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Siz çıldırdınız mı tabiki acilden yaxdım şimdi evdeyiz

Vücudu soyuldu, yüzde kabarcık oluştu

İz kalır mı ne yapmalıyız lütfen yardım edin

Kusura bakmayın o zaman bir an evden yazdığınızı düşündüm, geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Şimdilik pansuman vs doktorun tedavisinin bitmesini bekleyeceksiniz evde yapılacak işlemler için.
Doktor ne dedi?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum.
İstanbul’da çam ve Sakura da yanık merkezi var mesela.
Bulunduğunuz şehirde yoksa bundan sonraki süreç için iyi bir çocuk cerrahı bulun. Üniversite hastanelerinde Proftan randevu alabilirsiniz. Gerekli görürse de o sizi estetik cerraha yönlendirir.

Doktorunuz zaten yanık tedavi sürecini yönetecektir. Bulunduğumuz şehirde yanık servisi olan hastaneleri hepimizin bilmesi lazım özellikle de çocuklu ailelerin. Buradan ya da başka bir yerden yanıkla ilgili yöntemleri araştırmanız risk başkasına yarayan sizin çocuğunuza yaramayabilir lütfen doktorunuzun tavsiyelerine uyun. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, kendi ilaç tedavisi vb bitene kadar sakın bitkisel şeyler kantaron vb. süreyim demeyin.

Eşimin teyzesi yandı bı ay kadar önce kaynayan sos kazanı koluna döküldü, şişti soyuldu iki haftada toparlandı, doktorun tavsiyesi dışına çıkmayın, bebek ciltleri daha hassas bitkisel şeyler deneyeyim diye daha kötü şeyler yasatmayin bebişe, geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…