bebeğimin yeni resmi teyzeleri :)

aman allahım bende konuna tıklarken normal bi fotograf görücem sanmıstım.allahın mucizesi bu işte.inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirrirsin.kaç aylık hamilesin canım bu küçücükte..

:roflol::roflol::)) olsun gördün diymi ama :)amin canım teşekkürler vallahi 10 sene sonra tüp bebek olunca böyle ultrason resmini bile koyası geliyor insanın :))hihoyyythihoyyyt3 aylık hamileyim canım 4,5 cm olmuş bebeğim :)

allahım canım ya koy tabi resimlerini hayırlı bi hamilleik geçirirsin inşallah.bende hamileyim.benimde 3 ay oldu sayılır.allahım hepimize yardım etsin.elleri bile nasıl belli oluyor ama yavrum benimm

allahım canım ya koy tabi resimlerini hayırlı bi hamilleik geçirirsin inşallah.bende hamileyim.benimde 3 ay oldu sayılır.allahım hepimize yardım etsin.elleri bile nasıl belli oluyor ama yavrum benimm

amin canım seninde hayırlı bir hamilelik olsun inşallah bizimde 3 ay bitmesine 1,5 hafta falan var yok bile o kadar evet bizdeki resimde aha çok belli burda biraz bulanık çıkmış ama çok net seçiliyor artık vücudu

canımcım maşallah miniğine , kocaman olmuş yahu :))))
kollarını bile açmış sanki , ben mi öyle görmek istiyorum acaba :)))
yanlış hatırlamıyorsam aramızda 4 gün var seninle , 12+5 olduğunda tam 3 ay oluyoruz şekerim yerimseniben

büyütüyoruz kız miniklerimizi kocaman olucaklar tabii :)) seninkilerde böyledirler şimdi cicim evet kız dr da dedi kollarını açmış bu diye oynatıyordu zaten kollarını gördüm canım ultrasonda bende evet canım senle benim aramda zaten 4-5 gün var aynıyız yani :CüvCüv:

ayy canim umut oldun bana simdi benimde ilk denemem tutmamisti..insallah ikinci tutar..sana kac embryo transfer etmislerdi??

inşallah canım söz senin içinde dua edicem bana 3 tane transfer edilmişdi zaten 3 tanesi yasal inşallah seninde tutar umudunu asla yitirme senin ne zaman operasyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…