bebeğimiz için orijinal ürünler

gerçekten ilginç ürünler var paylaşımın için teşekkür ederim
bu suyun yüze gelmesini engelleyen şapka çok hoşuma gitti çünkü kızımdan çok o su yuttuğunda ben panik oluyorum
türkiyede satılıyor demişsin ne olarak geçiyor nasıl bulabilirim bilgilendirirsen çok sevinirim canım

harika gerçektende hiçbirinden haberim yoktu ne yalan sölim...ama banyo koltuğu ve suyun yüzüne gelmesini engelleyen şey bir harika....bende onun ismini istiyorum nasıl aratabiliriz...bu arada teşekkürler...

lufee cim çok teşekkürler paylaşım için ama ben kendi adıma konuşuyoum bunlardan kullanabileceğim sadece banyo sandalyesi var ona da şuan gerek duymuyorum bizde bebek küveti ve filesi var küçükken yatıyordu üstüne şimdi oturuyor yine yıkayabiliyoru. belki biraz daha büyüdüğünde olabilir

Merhaba Luffee, çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun, benim bebeğim kısmetse 2010 martta doğacak, yavaş yavaş hazırlıklara başladım, gezdiğim bir mağazada, mağazanın adı BOTTİ BEBEK ti sanırım, bu meyve sebze filesinden görmüştüm ve gerçekten çok kullanışlı olacağını düşünüyorum, üstelik fiyatı da çok uygundu, ben henüz bebeğim dünyaya gelmediği için almadım ama mutlaka alacağım, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, yakından inceledim, kullanılabilir, pratik bir ürün..

bebişini sağlıkla mutlulukla kucaklamanı dilerim simenaycım. topicteki ürünler genelde 2009 mart annelerine hitap etti sanırım :) yeni doğacak bebişler için de orijinal ürünler koymaya çalışıcam. ilk fotoğraftaki boyun simidi bebek başını tutmaya başladıktan sonra kullanılabiliyor. özellikle uzakdoğuda çok yaygın. ve o haftalarda bebek kendini suyun içinde daha güvende hissediyormuş.(annesinin karnına benzettiği için) bana gönderdikleri cd de minicik bebekler şıpır şıpır yüzüyordu suda. hatta sanırım video baby spa gibi bir yerde çekilmiş. önce güzelce masaj yapıyorlar bebeklere sonra da doğruca havuza.

benimde cok hosuma gitti bu urunler:) meyve sebze filesini yengem hediye alacakmıs siteden gondermisti resmini cok pratik ve GUVENLı bulmustum:) paylasımlarınızı bende takip ediyoruuuum :ecrin_bebek:
en cokta banyo sandalyesini begendim acıkcası.. ben bebek kuveti ve icin yerlestirilen süngerden almayı dusunuyorum kullanan bi arkadasım cok memnun kalmıs ama ben daha denemedim bilemiyorum tabii:)

Can ilk doğduğunda biz de küvette yıkamıştık uzun süre. mothercare den küvetin içine yerleştirilen minik bir kaydırak gibi duran bir aparat almıştım.(küveti de ordan aldığım için başka marka hiçbir file uymadı) daha ilk kullanımdan aslında çok kullanışsız birşey olduğunu anladık.küvet ve file alacak arkadaşlara her ikisini de aynı marka almalarını ve 2 adet fileyi üstüste takmalarını tavsiye ediyorum. (emniyet açısından) forumdaki arkadaşlardan biri filenin mandalı koptuğu için az daha bebeğini düşürüyordu.
Can biraz büyüdükten sonra duşta kucağımda yıkamaya başladım. ama her seferinde hem ben de yıkanıyordum hem de kucağımdan kayacak diye korkuyordum. duştan ıslak ıslak çıkıp bebeği giydirmeye çalışmak tam bir azap. zavallının giyeceği mis gibi (kaloriferin üzerinde ısıtılmış) kuru kıyafetleri de ıslatıyordum:) oturmaya başlayınca bu koltuğu buldum. altındaki vantuzlar sayesinde kayma riski de yok. ama tabii ki nasılsa koltukta oturuyor diye rahat davranmamak lazım. afacanların bir saniye içinde neler yapacakları hiç belli olmuyor.

işte yılın ürünü !!!!

hani bebişlerin poposunu ıslak mendillerle siliyoruz ya... hani o mendiller kaloriferin üzerine koymazsak buz gibi oluyor ,koyarsak da kuruyor ya. işte bu büyük sorunun çözümü:) ıslak mendili bebişin poposu için en ideal sıcaklıkta tutan,neminini koruyan ve az bir elektikle çalışan ıslak mendil kutusuuuuuu.

kim ne derse desin ben şu çinlilere bayılıyorum.dünyanın fabrikası ünvanını gerçekten hakediyorlar. düşünmedikleri şey yok bunların :)

bu arada ben ıslak mendili gerçekten soğukluğu Can'ı rahatsız ettiği için bıraktım. ılık su ve pamukla devam....

Son düzenleyen: Moderatör:
valla güzel ürünler ben beğendim severim zaten ilginç şeyleri:))bende bebeğime meyve filesinden almıştım ama çok kullanamadım aslında güzel bi ürün ama bnm bebişin dişleri kaşındığından her seferinde file olan ucu değilde plastik olan ucu kemirmeyi tercih etti meyve tarafınıda elinde sıktığı için suları üzerine yere fln aktı ancak elma koyarsam pek bi zararı olmuyor onun dışında şeftali portakal mürdüm eriği nar fln hepsinin suyunu sıktı üzerine halıya o yüzden ben pek kullanamadım arada veriyorum yinede:)))

paylaşımın için teşekkürler luffee....banyo koltuğu benim hoşuma gitti..onunla çok rahat yıkayabiliriz..

hepsi çok güzel ürünler canım. ayrıca bebeğin çok şanslı senin gibi her ayrıntısını düşünen bir annesi var. ben kaskla, banyo koltuğu ve yüzüne gelen suyu engelleyen aletleri bi de boyun simidini çok beğendim.

canım güzel yorumun için teşekkür ederim. ben ve eşim biraz evhamlı olduğumuz için özellikle bebek güvenliği ile ilgili ürünlere meraklıyız. evdeki halimizi bir görsen şaşırırsın. zaten Can'ın havuzlu fotoğrafına bakarsan anlarsın durumumuzu.heryer yastık yorgan kaplı :) şu koruyucu kaskı napıp edip bulucam. evim bir gün bile toplu görünmüyor o yastıklar yüzünden :)

Selam!!!
güzel annelerin güzel yorumlarına teşekkürler.
yeni bir şey buldum. Sert plastikten yapılmış bebek küvetlerine alternatif olabilir. Ben Can'ı file kullanmadan yıkadığım için kayar kafasını çarparsa diye hep korkuyordum. bunu daha önce görseydim kesin alırdım.
işte şişme bebek küveti !

Arkadaşlar merhaba,
Güzel haberlerim var.Çok yakında bebeğimiz emeklemeye, sıralamaya ve yürümeye çalışırken ya düşerse, kafasını bir yerlere çarparsa diye psikopata bağlamamıza gerek kalmayacak.Çünkü bebeğimizin kafasını ve bıngıldağını düşmelere ve çarpmalara karşı koruyan Thudguard yakında Türkiye'de !!! KK'nın akıllı annelerinin çabalarıyla ..... Sevgiyle kalın...

emzik kullanan bebeklere gaz damlası, vitamin, şurup içirmenin kolay yolu. meyve suyu falan koyup bebişlere çaktırmadan ferrosanol içirilebilir.

Bebeğinizi biberonla beslerken bir elinizin boşta kalmasını sağlayan aparat. Bence sadece mecbur kalındığında kullanılabilecek bir ürün. Bebeklerini aynı anda beslemek isteyen ikiz bebek annelerinin ya da 1-1,5 yıl arayla tekrar bebek sahibi olan annelerin işine yarayabilir.

bu son aparattan bendede var.benimkide kel ve gözlüklü ama benimki bunun esmeri.işe yaramıyor arkadaşlar inanın eliniz meliniz boşta kalmıyor.yine siz alıp besliyorsunuz. defolu bu ürün,tavsiye etmem :roflol:

bu son aparattan bendede var.benimkide kel ve gözlüklü ama benimki bunun esmeri.işe yaramıyor arkadaşlar inanın eliniz meliniz boşta kalmıyor.yine siz alıp besliyorsunuz. defolu bu ürün,tavsiye etmem :roflol:

Çok güldüm yaa :roflol: İlahi Sheylaa sen çok yaşa emi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…