gerçekten ilginç ürünler var paylaşımın için teşekkür ederimyine banyodan devam edelim. bu da yüzüne su ve şampuan gelince rahatsız olan bebekler için. Can yüzüne gelen sudan çok fazla rahatsız olmuyor aslında. ama bazen fazla gelirse suyu yutuyor ve boğazına kaçırıyor ve panik oluyor tabii. bu ürün Türkiye de satılıyor.
işte en çok memnun kaldığım ürünlerden biri. sebze-meyve filesi. filenin içine bebişin yiyeceği meyve yada sebzeyi koyup kapağı kapatıyorsunuz. emzik gibi birşey. bebek kendi tutup filenin içinden emerek yiyor. boğazına kaçma derdi yok. rendeleyip vitaminleri öldürmek yok. temizliği biraz zaman alıyor sadece. dilerseniz yedek fileler 4lü paketlerde satılıyor. bizimkinin markası myfeeder. özellikle diş çıkarma döneminde çok faydalı oluyor.
Merhaba Luffee, çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun, benim bebeğim kısmetse 2010 martta doğacak, yavaş yavaş hazırlıklara başladım, gezdiğim bir mağazada, mağazanın adı BOTTİ BEBEK ti sanırım, bu meyve sebze filesinden görmüştüm ve gerçekten çok kullanışlı olacağını düşünüyorum, üstelik fiyatı da çok uygundu, ben henüz bebeğim dünyaya gelmediği için almadım ama mutlaka alacağım, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, yakından inceledim, kullanılabilir, pratik bir ürün..
bu son aparattan bendede var.benimkide kel ve gözlüklü ama benimki bunun esmeri.işe yaramıyor arkadaşlar inanın eliniz meliniz boşta kalmıyor.yine siz alıp besliyorsunuz. defolu bu ürün,tavsiye etmem :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?