Evet arkadaşlar 7,5 aylık hamileyim ama annem beni daha 1 defa aramış değil.Çok ilgisizler annem de babam da, evlendim hiçbir şeye karışmadılar bütün eksiklerimizi kendimiz aldık.4 yıl oldu daha 1 defa evime gelmiş değil(biz başka şehirde yaşıyoruz).Geçen kandilde dayanamadım ben aradım artık, anne doğuma gelecek misiniz diye sordum, kardeşinin sınavı var nasıl geleyim diyor, kardeşimde lise 4 öğrencisi, o evlatta ben değil miyim dedim, bakalım belki geliriz dedi!İnanın kaynanam ondan 1000 kat daha ilgili ama el ne de olsa insan mahcup oluyor onların ilgisizliklerinden, kafaya takmamaya çalışıyorum ama insanın en yakınınından böyle darbe alınca daha çok acıtıyor gerçektende.
Geçmiş olsun canım sen de çok zor şeyler yaşamışsın, bebeği üzmemek lazım, maalesef anne babalarımızı seçemiyoruz, çevremdeki çocukları için deli olan anne babaları gördükçe çok özeniyorum.Ailem ve eşimin ailesi Ank.da yaşıyorlar , düşün ben annemlerde evlendiğimden beri 1-2 gece kalmışımdır en fazla, kaynanamlarda kalırız her gittiğimizde, bizimkiler hem ilgisiz hem de hiç aramıyorsun diyip üste çıkarlar, o yüzden tartışmıyorum mümkün olduğunca küs de değilim, ama onları affetmeyeceğimi biliyorum.[/QUObenzer seyleri yasıyoruz canım ama senındedediğin gibi en cok istediğim sey annemlere gidince sevgiyle karsılanmak esim beni götürür o ara sıcaklarki cocuklarımı kucaklamaya falan calısırlar esim cıkınca evden hersy sıradana döner hatta cocugumu cizgi film izlerken bile laf ederler haber izleyeceklermiş ben desen deli gibi temizlik yapmaya koyulurum cocuklar öle ortada aglar zırlar ama simdi 4 aydır kış sebebiyle gitmiyorum kafamda öle rahatki sadecememleket özlemi var içimde of anlatsam sayfalar yetmezdeneyse hayatta bizişbu yönüyle tartıyor canım sabır diyelim
güzelim hiiç üzmeyin kendinizi.bende sizinle aynı şeyleri yasadım.annem hiç aramadı ben aradığımdada bende keşke torun beklesem deyip durdu..işte erkek kardeşim evlenseymiş oda torun bekleyecekmiş..aylarca hamileyken okadar duydumki bu sözü.taki o evladında ben neyin oluyorum.buda torun değilmi dedim.birsüre kesti sesini.vala sezeryan oldum bırakın gelmeyi aramadılar bile.eşim ameliyata girerkede çıkarkende haber verdi insan bir arar..yok nerde..doğum yaptım 1 hafta geçti ben aradım neden böyle yaptınız diyince bir ton bahane.bunlar bana ders oldu artık sildim attım hepsini.onlara yaptığımla 2 ev alırdım.düşünün ben anneme avivasa emeklisi olsun diye para yatırıyorum,bana diyorki iyi iyi ben o parayla kardeşine araba alırım dedi.bende hepsini iptal ettim.sildim yaktım herşeyi içimde anneme karşı sevgi kalmadı.öyle bir soğudumki sadece çocugunuza bakın derim.boşverin bence.
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca aklım almıyor.Kardeşler arasında ayrım yapan aileler bilirdim ama bunun bu kadar hissettirildiğine hiç denk gelmemiştim...
Buna ne denir bilmiyorum ama ne güzel eşin ve kayınvaliden tarafından şanslıymışsın..Bebişinde gelio artık onları ailen kabul et sen.Ve sakın sana bunu yaşatan insanlar için üzülme bunlar annen babanda olsa..
benim gibi olanları okuyunca kendini yalnız hisetmiyorsun,bende ki doldurulmaz boşluğu mezara kadar yasicam.cok isterdim deger gordügum bir ailem olsun..
hiç üzülmeyın... ne guzel bebegın saglıklı eşin yanında.. degmez.. sana deger vermeyen için üzülmeye hiç degmez...
bizde kendı çabamızla evlendık.. baba evinden igne dahi almadı.. hatta evıme bıle teşrıf etmedıler... neyse hamıle kaldım.. bunu anne tarafım duydu.. anneannem, teyzelerım vs.. ya bırsıde hayırlı olsun demedı.. demeyı bırak canım bır şey çektı, daha erken aşermen falan olmaz dediler..3.5 aylık hamıleyım o zaman.. yüzüme bıle bakmadılar..
sonra pazara gıttık, annem, babam, dedem falan, canım bır şeyler istedi görunce.. hoş hiç biri pahalı degildi.. toplasan 15 tl tutmamiştir... sonra annem bana dönup; çok para harcatıyorsun bıze dedi.. bende çantamdan 50 tl çıkarıp verdım.. alın bunla ödeyın diye((
hamıleyken canım katmer istedi... sagolsun kayınvalımdem il etapta 25 tane, sonra 20 tane yapıp göndermişti:)) uzun bırsure yemıştık eşimle:)) ben kayınvalıdemı annemden daha çok severim:)
doguma 1 hafta kala aradım.. telde saymadıgı laf kalmadı babamın.. konu benımle alakası olmayan şeyler... 25 dk azar işittim.. halbukı ben doguma gelın dıye çagiracaktım.. baktım olmuyor.. onlara karşı tum alınma ve sevme hislerimin şartelini indirdim... kızım 15 aylık oldu.. tesadufen bır kez görduler... annem ortamdakı akrabaların baskısı ile zorakı sevdi(
artık özlemıyorum, umursamıyorum, tınmıyorum... saglıklı, yaramaz, çok bilmiş kızım, ve benı çok seven eşim var..bana yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?