Bebeğimiz olmaması hk da

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.

Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.

Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.

Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.

Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum:(

37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.

Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .

Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?

Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum:KK43:

İnşallah ikiziniz olur.
Doktorunuz ile görüşseydiniz hassas bir konu bu
Aşılama için ne yapılması nereden başlayacağınızı tüm detayları ile öğrenin.
E bir de 3 yıldır düşünüyorsunuz bence doktorunuzuda değiştirin
Şİmdiy kadar önerisi olmadımı aşılama ile ilgili

Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.

Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.

Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.

Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.

Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Az evvel regl oldum:KK43:

37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.

Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .

Merhaba, ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bizim de sorunumuz aynıydı.4.denemede oldu çok şükür.Gerçi şu an daha cok yeni keseyi gördük inş kalp atışlarını da haftaya görücez. Size tavsiyem tedavi olsanız da olmasanız da keçi boynuzu kürünü mutlaka yapın eşinize. Gerçekten işe yarıyor.

Herkese merhaba,

canım benim öncelikle çok geçmis olsun benimde eşimın ileri hareket problemi var. varikosel ameliyati olduk bizde. seni çok iyi anlıyorum buyuzden. bizde birbuçuk seneyi aşkın süredir deniyoruz ama malesef hiç gebelıgım oluşmadı.
ilaclarin etkisi 3 ay sürede ortaya çikiyor canim çunkü spermler 3 ayda bir kendilerini yeniliyorlarmis. o yüzden umudunu kaybetmeden düzenli şekilde içsin ilaçları esin. birde hareket problemi içın havuç suyu içır esine her gün bir bardak taze olarak kati meyve sıkacagından sık. folik asit içir esine bizim ictiklerimizden.ama bunları mutlaka yap.
tüp bebek içinde bi devlet hastanesine başvur arkadaşim orada ilaćlarin sadece yüzdesini ödüyorsun.
Allah yardımcımiź olsun.
birde esının spermiyogram degerleri nasıl o ları yazar misin
aşilama için adetinin 2. günü gidiyorsun doktora doktor yumurta tamibi yapiyor ve ilaclar veriyor istenen olgunluga ulaştiği zaman tahmini 13. 14. gün catlatma ignesıni veriyor vurunduktan 36 saat sonra aşilama yapiliyor arkadasım

İnşallah ikiziniz olur.
Doktorunuz ile görüşseydiniz hassas bir konu bu
Aşılama için ne yapılması nereden başlayacağınızı tüm detayları ile öğrenin.
E bir de 3 yıldır düşünüyorsunuz bence doktorunuzuda değiştirin
Şİmdiy kadar önerisi olmadımı aşılama ile ilgili
3 yıldır düşünmuyorduk
korunmadık hiç ama eşimde sperm hareket azlıgı oldugunu 2 yıl evvel falan öğrendık
son bır yıldır denıyoruz çocuk
önce doğal yollardan denedık ,ilk defa birlikte bu yola girdik ve gecen ay dr a gittik .
dr 2-3 ay kolemn kullanalım daha snr tutmaz ise aşılama yaparız dedi.
klomene basladıgım için asılama hakkında hıc soru sormadım doğrusu.
yeniden gideceğim .

Merhaba, ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebeğe başladık. Bizim de sorunumuz aynıydı.4.denemede oldu çok şükür.Gerçi şu an daha cok yeni keseyi gördük inş kalp atışlarını da haftaya görücez. Size tavsiyem tedavi olsanız da olmasanız da keçi boynuzu kürünü mutlaka yapın eşinize. Gerçekten işe yarıyor.
eşim keçiboynuzu kürünü bir sene falan içti
hiçbir işe yaramadı
Allah sağlıkla kucagınza almayı nasip etsin
sizde sıkıntı neydi?
tüp bebek ne kadara mal oldu peki,
şuanda bizim için çok zor .

canım benim öncelikle çok geçmis olsun benimde eşimın ileri hareket problemi var. varikosel ameliyati olduk bizde. seni çok iyi anlıyorum buyuzden. bizde birbuçuk seneyi aşkın süredir deniyoruz ama malesef hiç gebelıgım oluşmadı.
ilaclarin etkisi 3 ay sürede ortaya çikiyor canim çunkü spermler 3 ayda bir kendilerini yeniliyorlarmis. o yüzden umudunu kaybetmeden düzenli şekilde içsin ilaçları esin. birde hareket problemi içın havuç suyu içır esine her gün bir bardak taze olarak kati meyve sıkacagından sık. folik asit içir esine bizim ictiklerimizden.ama bunları mutlaka yap.
tüp bebek içinde bi devlet hastanesine başvur arkadaşim orada ilaćlarin sadece yüzdesini ödüyorsun.
Allah yardımcımiź olsun.
birde esının spermiyogram degerleri nasıl o ları yazar misin
aşilama için adetinin 2. günü gidiyorsun doktora doktor yumurta tamibi yapiyor ve ilaclar veriyor istenen olgunluga ulaştiği zaman tahmini 13. 14. gün catlatma ignesıni veriyor vurunduktan 36 saat sonra aşilama yapiliyor arkadasım
inşallah siz de güzel haberleri alırsınız kısa zamanda
ileri hareketi %11
morfolojısı de yuzde 4
sperm sayısı 40 milyon , canlılık oranı da güzel

sizin nasıl değerler?

ben hiç takılmıyordum , takılanlara da cok kızardım ama ilk defa bu kadar etkilendim.

üniversite hastanelerıne basvursam tüp bebek için , çok korkuyorum orda da örnekler karışır vs diye :)

bu ay da kolemen mi kullansam , aşılama mı yaptırsam cok kararsız kaldım.

Herşeyde olduğu gibi bunun da doğru bir zamanı vardır mutlaka,stres hamile kalmanızı daha da zorlaştıracak biraz rahatlamaya çalışın.Aşılamayı deneyin mutlaka. Tıbbi yöntemler dışında birde doğal yöntemler deneyin,eşinize bol miktarda fındık-fıstık,keçiboynuzu özü yedirin,bunlar spermi hızlandıran gıdalar. Arkadaşımın 6 sene çocuğu olmuyordu,tıbbi+doğal yöntemler sonucu bebeğine kavuştu. Allah en hayırlı zamanda size ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Herşeyde olduğu gibi bunun da doğru bir zamanı vardır mutlaka,stres hamile kalmanızı daha da zorlaştıracak biraz rahatlamaya çalışın.Aşılamayı deneyin mutlaka. Tıbbi yöntemler dışında birde doğal yöntemler deneyin,eşinize bol miktarda fındık-fıstık,keçiboynuzu özü yedirin,bunlar spermi hızlandıran gıdalar. Arkadaşımın 6 sene çocuğu olmuyordu,tıbbi+doğal yöntemler sonucu bebeğine kavuştu. Allah en hayırlı zamanda size ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
stres zaten hiç yapmadım, hep makul tavır sergiledim vardır zamanı dedim
bugune kadar da hiç stres yapmadım ama o kadar ilaç kullanıp dikkat edip de olmaması hayal kırıklığı yarattı bende :(
yaşım da genç değil ki üzüldüm işte baya.
o dediklerinizi sürekli tüketiyor eşim.
inş biz de kısa sürede kavuşuruz teşekkür ederim.

stres zaten hiç yapmadım, hep makul tavır sergiledim vardır zamanı dedim
bugune kadar da hiç stres yapmadım ama o kadar ilaç kullanıp dikkat edip de olmaması hayal kırıklığı yarattı bende :KK43:
yaşım da genç değil ki üzüldüm işte baya.
o dediklerinizi sürekli tüketiyor eşim.
inş biz de kısa sürede kavuşuruz teşekkür ederim.
rahim filmi çektirdin mi

inşallah siz de güzel haberleri alırsınız kısa zamanda
ileri hareketi %11
morfolojısı de yuzde 4
sperm sayısı 40 milyon , canlılık oranı da güzel

sizin nasıl değerler?

ben hiç takılmıyordum , takılanlara da cok kızardım ama ilk defa bu kadar etkilendim.

üniversite hastanelerıne basvursam tüp bebek için , çok korkuyorum orda da örnekler karışır vs diye :)

bu ay da kolemen mi kullansam , aşılama mı yaptırsam cok kararsız kaldım.
canim ileri hareket bizim %10 idi bak havuç suyu folik asit zinco ve evicap ile %30 a ilerledi. havuc suyunu mutlaka ama mutlaka kullan benden sana tavsiye.morfoloji problemini bilmiyorum ama kırkkilit otuydu galiba burada duymuştum onu araştir. üniversite hastanelerinde niye karışsın arkadasım bu ülkemizde çok hassa bi konu. ve eger karısacaks heryerde karısabilir zaten. ama gerekli önlemleri alıyorlardir merak etme. asılama icın zaten sana doktor yumurta geliştirici gap verecektir ama klomen mi verir başka bi ilacmi onu bilemem. klomeni de doktor kontrolsüz kullanma derim eger yumurtan çatlamazsa kist oluşabilir

eşim keçiboynuzu kürünü bir sene falan içti
hiçbir işe yaramadı
Allah sağlıkla kucagınza almayı nasip etsin
sizde sıkıntı neydi?
tüp bebek ne kadara mal oldu peki,
şuanda bizim için çok zor .
amin sağolasın,
normal yolla gebe kalmak için evet pek işe yaramıyor gibi görünüyor. Biz de tedavilerden önce yapmıştık testlerde artış görünüyordu ama gebelik olmuyordu. İlk 3 tüp bebek denememizde eşime hiçbişey kullandırmadılar, 4.tedavimizde dr keçi boynuzu kürü yapın dedi. Yaptı eşim. Sonuç pozitif olunca ben keçi boynuzuna bağladım kısmet tabi. Bu arada biz 12 yıllık evliyiz ve son 10 yıldır bunun hayalini kuruyorum. Çok uğraştık yani.
İlk 3 tüp bebek denememizi rapor çıkartarak belli bi yüzde ödeyerek yaptırdık. Eğer rapor şartlarını taşıyorsanız 3 denemeye kadar devlet karşılıyor bir kısmını, siz de çıkartabilirsiniz.Yine de yaptırdığınız yere göre cebinizden çıkacak para miktarı değişir.
Sonuncu denememiz de ilaçlar dahil yaklaşık 10 bin civarı oldu.

amin sağolasın,
normal yolla gebe kalmak için evet pek işe yaramıyor gibi görünüyor. Biz de tedavilerden önce yapmıştık testlerde artış görünüyordu ama gebelik olmuyordu. İlk 3 tüp bebek denememizde eşime hiçbişey kullandırmadılar, 4.tedavimizde dr keçi boynuzu kürü yapın dedi. Yaptı eşim. Sonuç pozitif olunca ben keçi boynuzuna bağladım kısmet tabi. Bu arada biz 12 yıllık evliyiz ve son 10 yıldır bunun hayalini kuruyorum. Çok uğraştık yani.
İlk 3 tüp bebek denememizi rapor çıkartarak belli bi yüzde ödeyerek yaptırdık. Eğer rapor şartlarını taşıyorsanız 3 denemeye kadar devlet karşılıyor bir kısmını, siz de çıkartabilirsiniz.Yine de yaptırdığınız yere göre cebinizden çıkacak para miktarı değişir.
Sonuncu denememiz de ilaçlar dahil yaklaşık 10 bin civarı oldu.
canım ya
ben bi iki kutu ilaçla bu kadar canım sıkıldı , sen ne zor aşamalardan geçmişsin.
bebişiniz sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah , tabiki aynı dileklerim senin için de gecerlı
çok tesekkur ederım.

aşılama yaptırın eşiniz bitkisel kürlere devam etsin.klomeni bazen erkeklerde kullanabiliyormuş doktorunuza danışın bu konuyu faydası ne kadar diye.havalar güzelleşti pikniğe gitme sosyalleşmeye devam.temiz hava güneş çimlerde yürüyüş.günün belli saatlerinde güneşlenin folik asit b. d. vitaminlerini bol bol alın. ben iş temposundan erken saatte ayılamamaktan haşlanmış yumurta yapamıyorum fakat çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

Herkese merhaba,

Soğan suyu tavsiye ediyorum eltim 3 aylık hamile dayımın eşi soğan suyunu 5 gün içti bebeği kucapında.

Bu ay rabbim mucizemi yollamazsa adetten sonra bende içicem inşallah

aşılama yaptırın eşiniz bitkisel kürlere devam etsin.klomeni bazen erkeklerde kullanabiliyormuş doktorunuza danışın bu konuyu faydası ne kadar diye.havalar güzelleşti pikniğe gitme sosyalleşmeye devam.temiz hava güneş çimlerde yürüyüş.günün belli saatlerinde güneşlenin folik asit b. d. vitaminlerini bol bol alın. ben iş temposundan erken saatte ayılamamaktan haşlanmış yumurta yapamıyorum fakat çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
bu ayı yine oluruna bırakıp eşime vitaminlere devam edelim dedim yeniden kolemen kullanmak istemiyorum.
diğer ay da regl olursam direkt aşılamaya giderim.

Soğan suyu tavsiye ediyorum eltim 3 aylık hamile dayımın eşi soğan suyunu 5 gün içti bebeği kucapında.

Bu ay rabbim mucizemi yollamazsa adetten sonra bende içicem inşallah
soğan suyu kadınlar için değil mi?
yani benim değerlerim çok iyi çıktı i klomen de o bakımdan işe yaramadı bence.
eşimn değerlerinin değişmesi lazım ki hamile kalabileyim diye düşünüyorum.

inş kısa zamanda sizin de dilekleriniz kabul olur.

Canım hareket değerleri aman aman kötü değil. Klomen tedavisini bir kez daha dene. Önümüzdeki ay aşılama yaptır, inşallah gerek kalmaz ama.

Aşılama da aynı bu klomen tedavisi gibi, basit bir süreç. Adetin üçüncü günü kontrol, ilaç Vs Vs. Ben de bu stres yüzünden gebe kalamıyorum malesef.

bu ayı yine oluruna bırakıp eşime vitaminlere devam edelim dedim yeniden kolemen kullanmak istemiyorum.
diğer ay da regl olursam direkt aşılamaya giderim.
ben eşiniz için dedim klomeni. onun için tabi doktorunuza danışın.evicaptan bende alsam iyi olacak. ayrıca ne ilaç nede kür başlandığı tarihten ancak 2 ay sonraki spermlere yarıyor.

Back
X