- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Herkese merhaba,
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum
37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum
Tam da bugüne kadar bu şekilde konu açanlara hep içimden kızardım, herşey kısmet derdim.
Allah ın vardır bir bilidği derdim , hayırlısı buymuş derdim.
Öyle çocuğum olsun diye de yanıp tutuşan biri değildim ama bugün çok yıkık durumdayım.
Eşimle 3 yıllık evliyiz , 3 yıldır hiç korunmadık. Son bir yıldır da bebek denemesi yapıyoruz ama olmuyor.
Bende herşey normal , eşimin sperm ileri hareketlerinde azlık var ve morfolojisi düşük.
Geçen ay dr a gittik ve bana kolemn ile progestan yazdı onları kullandım.
Eşime de hareket için promotil verdi bir de evicap( evicap zaten ıkı yıldır kullanıyor eşim)
Öncesinde de proxeed plus kullanmıştı birkaç ay, o da bir işe yaramadı.
Az evvel regl oldum

37 yaşındayım , tüp bebek için şuanda bütçe ayıramıyoruz çnk yüklü bir ev kredimiz var.
Bu ay ne yapsam aklım çok karıştı, yeniden kolemn mi denesek eşim de ilaca devam etse, yoksa direkt aşılama mı yaptırsak .
Aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyor bunu bilen var mı?
Ben ne zaman anne olacağım , bugün acayip dipteyim ve mutsuzum