- Konu Sahibi tuanailayda
-
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?
eltin çok biliyo sinir oluyorum böyle evliliğe çocuğa karışmalarına sanae kardeşim
keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım çocuk yapsan sanki onlar bakacaklar
üzülme hiç tedavi görüyor musun bununla ilgili
o çok bilmişlerden o kadar çok var ki!!!
o psikolojiyi iyi bilirim
sen sıkma canıını dua et bol bol
gerekli araştırmanızı yapın her sıkınıtının mutlak çözümü vardır
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin....
çocuk yapıp yapmıyacağımıza biz karar veririz yatak odamız seni ilgilendirmez de bidaha konuşamaz eltin canını sıkmalarına izin verme benimde 4 yıl sonra çocuğum oldu tedaviyle seni çok iyi anlıyorum moralini bozma senin canını sıkanın sende canını sık eşin anlayışlı davranıyomuş gerisini hiç takma
Sorunlar cozulur arkadasim ama en onemlisi ruh sagligin moralinin yuksek olmasi lazim ...Bende yasadim bu tip sorunlar tedavi gordum falan....onerim kimseyi dinleme kulagini tika ...en onemlisi psikolojinin iyi olmasi cunku...agzi olan konusur...
merhabalar. öncelikle eşinle mutlu bir ömür dilerim. nacizane bir psikolog olarak önerim her zaman eşinizle birbirinize destek olup insanlara karşı dik durmanızdır. dışardan gelen bu tür muameleleri asla takmayın umursamayın gerekli cevapları verin. eşler birbirini çocuk ya da başka bir şey için değil koşulsuz sevmelidir. bunu unutmayın. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. kimin ne zaman çocuk sahibi olacağı belli olmaz. daha evliliğiniz yeni sizde sağlığınıza kavuşup çocuk sahibi olabilirsiniz. eşinle birbirinizi anlayın sevginiz saygınız azalmasın gerisi hallolur. şunu da unutmayın çocuğunuz olmasa bile dışarda aileye ihtiyacı olan çok fazla çocuk var kimsesizlerle de ilgilenebilirsiniz. kendinize iyi davranın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?