bebeğimiz olmuyor ve eşimin ailesi beni çok üzüyor...

Bence de moralini bozma çözülür sorunlar zamanla başkalarınıda takmamayı öğren tamamdır gerisi

hayatta tek beceremeğim şey başkalrını takamamk zaten yani glüp geçyorum ama düşünceler beni öldryo kafamdan çıkmyo sonrasında başım ağryo bir gün boyunca yatyrum kendme gelyorum ama bunuda başarıcam ve kimseyi takmıcam :)

canım benim şu mübarek cuma günü hatrına Rabbim senin ve tüm el açanların yüzünü güldürsün inşallah sen hiç canını sıkma benim 4. hamileliğim ve diğerleri hep kayıplarla sonuçlandı. şimdiki benim için tam bir mucize rabbim inşallah isteyen herkese tattırsın benim sağ tüpüm dış gebelik sonucu patladığı için alındı tek tüpüm var yani üstünede polikistik over ve benim mucizem tedavisiz bir şekilde geldi birtanem sadece iyi bir doktor bul glukofojen kullan doktoruna mutlaka söyle benim mucizem o ilaç çünkü lütfen ihmal etmeden kullan olurmu kendinide yıpratma daha fazla :)

sağolun desteğiniz için ya çok cahil bir insan olduğu için böyle davranıyo ben ona okadar yardımcı olurken o bekide farkında olmadan beni çok üzyo inanın artık hiç sevmyorum görüşmeyi hiç istemyorum ama kadın yüzsz her görüştüğümüzde konuştuğumazda hala çocuk yapmıyomusunz dyo bizi ilgilendrr dyorum ama yok anlmyo :)

teşekkr edrm önerilernz için stres yapmamaya çalışıcam sizce onun çocuklarına çok ilgi göstermemelimyim onun çocukları beni çok severler acba braz uzakmı dursam?çocuk konusunu takmmk için

inşallah sağlıklı bir şeklde bebeğinizi kucağınıza alırsınz benmde polikistover problemim var aynı zamnda tüplerin geçişinde problem varmış bunu için amaliyat olucam polikistover içnde kilo veryorum şuanda hap kullanmyorum dualarımız kabul olur inşallah rabbim dileyen herkese anne olmayı tattırsın

ben onun seviyesine düşmedim:) ama rabbim büyük dularımı kabul edr inşallh sağlıklı bi evlt nasp etsin çocuk sahibi olmak isteyen herkese

ben polikist over hastasıyım ve tüplerimin geçişlernde problem varmış tüpler için amaliyt olucam polikist over içinde klo veryorum şuanda 6 klo verdim inşallh düzelrm eşim sağolsun beni hiç üzmyo üzlmemede izn vermyo ben sennle çocuk için evlenmedim dyor seni üzenlere istedğini söyleyeblirsin arkandayım dyor ama ben söyleyemiyorum sorun orda :)

hiç üzme kendini üzüldükçe kafataktıkça psikolojik olarak olmaz bebiş sorana istemiyorum daha gezicez falan de
eltinide Allah ıslah ettin evet çocuk doğurmuş ama gerçekten bir "anne" olamamış
ben anneyim insanları farkına varmadan kırdığım olmuştur belki anne olmadan önce
anne olduktan sonra daha hassas daha hümanist daha iyi bir merhametli oluyor insan Rabbim veriyor bunu O'nun hikmeti
tedavilerini ol dualar et ameliyatını hiçbirşeyini ihmal etme önce iyi bir doktor bul benim işyerinde biri vardı ilk çocuğu normal oldu ikince pko yüzünden olmuyordu bir doktora gitti nişantaşında yeri var 1.aydan hamile kaldı
vakti vardır Rabbim İNŞALLAH sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

teşekkür ederim inşallh banada nasip olur tedavimi ihmal etmiyorum çok çabalıyorum umarım düzelirim anne olma duygusunu tadarım eltime gelince bende Allah'a havale edyorum okdr şey geldi başına hastaneden çıkamyo hem kendisi hastalandı hem çocuğu baya kötü şeyler yaşadı ama kadın uslanmyo yine byük konuşmaya insanların canını acıtmya devam edyor anlayamyorum bir insan nasıl bu kadr cahil olur...

dik duruşunu yitirme. benim kız kardeşimin evliliğinin 5. yılı ve o daha 1 ay önce aldı bebeğini kucağına. tedavi ile oldu. acele etme ve yılma. Allah hayırlısı ile nasip edecektir. kulaklarını tıka eltine ve çevredeki diğer anlayışsızlara. yoksa mutlu olamazsın. bir müddet sonra evliliğine zarar vermeye başlarsın. kulaklarını kapamaya çalış

gülüp geçiyorum sadece ama bu sadce dış grnüş olark öyle görünyorum üzülmek istemyorum ama...stres yapmamanın önemli olduğunu bliyorum elimden geldiğince bir bebek görene kadr glüp oynuyorum :)inşallah bende en yakın zamnda alırım bebişimi kucağıma:)

2 yıllık evlisin daha yaa hemen ne baskılar yapıyorlar
ayrıca eltine gelince ona mı kalmış senin çocuğun derdi
ayy nefret ediyorum böyle insanlardan

Son düzenleme:
eşin gayet anlayışlı davranmış....eltinlede bebeğin olana kadar küs dur bence..bebeğin olacakkende bu durumda olmayı engelleler.....rahatsız eden sivri sinekler gibi...

Tedavi olman gerekiyorsa ol canım, bu arada bir prof.un sitesinde hamile kalmayı kolaylaştırıcı kürler var çok insan dermen buldu bir araştır istersen. Eşin sana destek üzülme. Eltinede ne oluyorsa ay bugün bu elti olaylarından fenalık geldi. Nooooluyor bu eltilere toplu akıl tutulmasımı yasıyorlar eskiden eltiler kardeş gibi olurdu. Kayınvalıdeye karşı güçbirliği yaparlardı. Şimdi düşman gibiler. Uzak dur , ağzının payını ver hayret bişey onaneyse.

kürler denedim canım incir kürü ve soğan kürü denedm ama olmadı bakalm hsg çekinmeyi bekliyorum hsgden sonra amliyat olucam inşallah düzelirim sağlıklı güzel bir bebğim olur rabbim dileyen herkese nasip etsin çok zor birşey başkasınn çocuğunu sevmek eltim cahil sürekli olmuyormu benm adetim düzenszdi olmayacak dye korkuyodum sen korkmuyomusun falan yalanlarla ağzımdan laf almaya çalışıyor :)

eşin gayet anlayışlı davranmış....eltinlede bebeğin olana kadar küs dur bence..bebeğin olacakkende bu durumda olmayı engelleler.....rahatsız eden sivri sinekler gibi...

ya benim yapımda küs kalmk gibi birşey yok malesef kimseyle küs kalamıyorum evet stres çok engellyo sitres yaptığımda adet olamyorum yani yapabilceğim bir şey yok sabredicem

Eltiniz çok terbiyesiz.. Çocuk yapmış ama onları nasıl yetiştirecek Allah bilir..

Eşiniz hariç bu konu da kimsenin yorum yapma hakkı yok.. Lütfen siz de taviz vermeyin kimseye..

Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah..

En kısa zamanda eltinin sesini kesecek bir cevap ver ki bir daha böyle konuşamasın.

canım evinizle evliliğinizle ilgili heleki yatak odanızla ilgili herşey sizi ilgilendirir...3.kişileri kapı dışında bırak..çünkü onlar hamile kalmanı laf eder,,hamilelik kilolarını laf ederler,doğurursun bebeğin kilosu laf olur,bebğiin cisiyeti,ayşenin bebeği seninkinden kilolu olur,fatma bebeğine senden daha iyi bakıyo olur,rahatsızlansan bebeğine bakacak bir adam bulamazsın,bebeğin masraflarında zor duruma düşsen 5 kuruş veren olmaz,hatta sen 2.çocuğu niye yapmıyosun derler......bu döngü böylee devam eder gider...eşinde yanındaysa ona sende destek ol,tıka kulaklarını...inşallah tez zamanda bebişinde olur canım..

Canım tip ilerledi neler olmuyor ki ayrıca daha yeni evli sayılırsın
Kime ne yahu düşünmüyorum de geç herkese açıklama yapmaya kalkarsan oooo
Ben yengeme evlenmeden önce bana oyle sorular sormayın keyfim bilir diodum kibar tabirle
Bişeyi kafana ne kadar takarsan o kadar zorlaşıyor hersey takma vardır bı vakti

Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bı yavru nasip etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…