- Konu Sahibi tuanailayda
-
Bence de moralini bozma çözülür sorunlar zamanla başkalarınıda takmamayı öğren tamamdır gerisi
eltin ne hakla sana salaksn fln der, ağzının payını ver ona. ilişkinize karışmamanız gerektiğini anlasın. ayrıca ne demek eşinin gönlünü yapamadın, o çocuklarını eşinin gönlünü yapmak, onu hoş tutmak için mi yapmış? böylelerini bilirim, evlilği kurtarmak için, ya da daha iyiye götürmek için çocuk yaparlar. yazık o doğan çocuklara. sizde bunu onun yüzüne vurun, salak, cahil bi kadının sizi üzmesine fırsat vermeyin. ayrıca sizde boşyere üzülmeyin, tıp çok ilerledi. mutlaka çocuğunuz olur. olmadı tüp bebek denersiniz.
Henüz 2 yıllık evlisiniz.Bu tarz konuşmalar çok yersiz.
Şimdilik ikimiz de düşünmüyoruz,kısmet,nasip deyip kapatın.
Eltinin söylediği sanırım eşinin istemiyorum demesiyle alakalı.
Eşin istemiyor,eşinin gönlünü yapamıyorsun (eşini razı edemiyorsun) demek istemiş.
Acelemiz yok,daha genciz,biraz evliliğin tadını çıkaralım diyebilirsin.
Bebek konusunu stres haline getirme.Hayırlısı olsun,mutlaka bir zamanı vardır.
canım benim şu mübarek cuma günü hatrına Rabbim senin ve tüm el açanların yüzünü güldürsün inşallah sen hiç canını sıkma benim 4. hamileliğim ve diğerleri hep kayıplarla sonuçlandı. şimdiki benim için tam bir mucize rabbim inşallah isteyen herkese tattırsın benim sağ tüpüm dış gebelik sonucu patladığı için alındı tek tüpüm var yani üstünede polikistik over ve benim mucizem tedavisiz bir şekilde geldi birtanem sadece iyi bir doktor bul glukofojen kullan doktoruna mutlaka söyle benim mucizem o ilaç çünkü lütfen ihmal etmeden kullan olurmu kendinide yıpratma daha fazla :)
eltine ne ki ister çoçuk yaparsınn ister yapmassınsende deseydin ya 2 çoçuk yaptıysan oda senin salaklıgın biz daha istemiyoruz diye
takma kafana saglık sorunlarını atlatmayı düşün yoksa böyle düşünmeye devam edersen çoçugun olmaz
Saglik sorunun nedir? Tedavi olursun, tup bebek yapilir insallah zamani gelince bebegin olur.. Buna canini sikma yeni evli sayilirsiniz..
Yanliz esini tebrik ederim, ben istemiyorum diyor, senin ustune yikmamis.. Esine saril eltini duyma. Bazi eltiler densiz olurlar napicaksin..
hiç üzme kendini üzüldükçe kafataktıkça psikolojik olarak olmaz bebiş sorana istemiyorum daha gezicez falan de
eltinide Allah ıslah ettin evet çocuk doğurmuş ama gerçekten bir "anne" olamamış
ben anneyim insanları farkına varmadan kırdığım olmuştur belki anne olmadan önce
anne olduktan sonra daha hassas daha hümanist daha iyi bir merhametli oluyor insan Rabbim veriyor bunu O'nun hikmeti
tedavilerini ol dualar et ameliyatını hiçbirşeyini ihmal etme önce iyi bir doktor bul benim işyerinde biri vardı ilk çocuğu normal oldu ikince pko yüzünden olmuyordu bir doktora gitti nişantaşında yeri var 1.aydan hamile kaldı
vakti vardır Rabbim İNŞALLAH sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
dik duruşunu yitirme. benim kız kardeşimin evliliğinin 5. yılı ve o daha 1 ay önce aldı bebeğini kucağına. tedavi ile oldu. acele etme ve yılma. Allah hayırlısı ile nasip edecektir. kulaklarını tıka eltine ve çevredeki diğer anlayışsızlara. yoksa mutlu olamazsın. bir müddet sonra evliliğine zarar vermeye başlarsın. kulaklarını kapamaya çalışbbek için yeni tedaviye başlıyorum polikist over var bende aynı zamnda tüplerimdede sanırım problem var ama onlar için tam teşhis konulmadı tekrar rahim içi filmi çekinicem ondan sonra belli olucak amlyt olucam doktorum ne önerdyse hepsini yapıyorum umarım düzelirim ve bende bebeğimi kucağıma alırım
dik duruşunu yitirme. benim kız kardeşimin evliliğinin 5. yılı ve o daha 1 ay önce aldı bebeğini kucağına. tedavi ile oldu. acele etme ve yılma. Allah hayırlısı ile nasip edecektir. kulaklarını tıka eltine ve çevredeki diğer anlayışsızlara. yoksa mutlu olamazsın. bir müddet sonra evliliğine zarar vermeye başlarsın. kulaklarını kapamaya çalış
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?
Tedavi olman gerekiyorsa ol canım, bu arada bir prof.un sitesinde hamile kalmayı kolaylaştırıcı kürler var çok insan dermen buldu bir araştır istersen. Eşin sana destek üzülme. Eltinede ne oluyorsa ay bugün bu elti olaylarından fenalık geldi. Nooooluyor bu eltilere toplu akıl tutulmasımı yasıyorlar eskiden eltiler kardeş gibi olurdu. Kayınvalıdeye karşı güçbirliği yaparlardı. Şimdi düşman gibiler. Uzak dur , ağzının payını ver hayret bişey onaneyse.
eşin gayet anlayışlı davranmış....eltinlede bebeğin olana kadar küs dur bence..bebeğin olacakkende bu durumda olmayı engelleler.....rahatsız eden sivri sinekler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?