- Konu Sahibi tuanailayda
-
Eltiniz çok terbiyesiz.. Çocuk yapmış ama onları nasıl yetiştirecek Allah bilir..
Eşiniz hariç bu konu da kimsenin yorum yapma hakkı yok.. Lütfen siz de taviz vermeyin kimseye..
Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah..
canım evinizle evliliğinizle ilgili heleki yatak odanızla ilgili herşey sizi ilgilendirir...3.kişileri kapı dışında bırak..çünkü onlar hamile kalmanı laf eder,,hamilelik kilolarını laf ederler,doğurursun bebeğin kilosu laf olur,bebğiin cisiyeti,ayşenin bebeği seninkinden kilolu olur,fatma bebeğine senden daha iyi bakıyo olur,rahatsızlansan bebeğine bakacak bir adam bulamazsın,bebeğin masraflarında zor duruma düşsen 5 kuruş veren olmaz,hatta sen 2.çocuğu niye yapmıyosun derler......bu döngü böylee devam eder gider...eşinde yanındaysa ona sende destek ol,tıka kulaklarını...inşallah tez zamanda bebişinde olur canım..
Canım tip ilerledi neler olmuyor ki ayrıca daha yeni evli sayılırsın
Kime ne yahu düşünmüyorum de geç herkese açıklama yapmaya kalkarsan oooo
Ben yengeme evlenmeden önce bana oyle sorular sormayın keyfim bilir diodum kibar tabirle
Bişeyi kafana ne kadar takarsan o kadar zorlaşıyor hersey takma vardır bı vakti
Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bı yavru nasip etsin inss
herşeyin hayırlısı rabbim vermiyorsa bundada vardır bir hayır ne diyebelirim artık tedavimi olduktan sonrda olmazsa yapack bir şeyim yok ayrılırm eşimden oda gitsin sağlıklı biriyle evlensin bugün canım çooook sıkkkın
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?
aslında soylemek ıstedıgım cok şey var ya neyse özetleyeyim :)
1- elti vs.. hısımla cok yuz goz olmuşsunuz kı sızın ozelınıze kadar mudahale etme haklarını kendılerınde bulmuslar. izin vermeyin gerekirse sert uyarıda bulunun. kendı saglıgınız ve mutlulugunuz ıcın bu kısılerden mumkun oldugunca uzak durun.
2- henuz 2 senelık evlıymışsınız kı cok erken. polikistik over rahatsızlıgı olupta tedavı olmadan bıle gebe kalan kısıler tanıyorum. sankı uzun yıllaaaarrr evlı kalmıssınız da cocugunuz olmuyormuş gıbı tamamen duygusala baglamıssınız kendınızı.
3- gebelik düşüncesini sureklı aklınızda barındırmayın. bır surelıgıne unutmaya bakın. cunkı beynı yoran düşünceler, ınsan hayatında olacak yenı şeylerı de tam tersıne itebiliyor.
4- bir akrabam 46 yasında 25 yıllık evlılıklerı var. dr. kesınlıle coccuk sahıbı olamayacakları tanısını koydu yıllar once. (sizin boyle bır durumla alakanız bıle yok )
ama 1 ay kadar sure once anne oldu. bebeği mucize gibi geldi. Rabbim ol derse olur! İçinizi refah tutun. zihninizi de bu kadar cok yormayın lüften.
üzülme canım çevremde çok var 4 sene 7 sene sonraçocukları oldu.umutlarını kesmişlerdi.belkide daha zamanına var ALLAH nezaman hayırlıysa ozaman verir.sen tedavini ol eltinin dediklerinide kafana takma sakın.eşimin akrabasının kızı vardı 30 yaşında evlendi.evlenince hemen çocuk yapacağım daha fazla yaşım geçmeden dedi.evlendi 4 sene çocuğu olmadı kucağında çocuğu olanları görünce çocukları hem severdi hemde ağlardı.4 sene sonra çok güzel bir kızı oldu.inşallah seninde hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına alırsın.]
bizde de aynı durum var 2 yıllık evliyiz bebek olmuyo ama tedavi oluyoruz, kaynanam uzakta ama sürekli soruyo beni bunaltıyo, bende o yüzden artık çok nadir olarak arıyorum sormasına fırsat vermiyorum, üstelik inançsız bi kadın Allahtan gelen şeyler tedavi oluyoruz elimizden bişi gelmez Allah vermediği sürece diyorum kaynanamda saçma saçma konuşup sinirimi bozuyo bizim elimizde olan bişiymiş gibi, en güzeli az ve öz konuşup kapatıyorum canımı sıkamıyo..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...a-nasilmi-hamile-kaldim-buyrun-anlatayim.html
inş faydası olur cnm da müjdeli haberni alırız :)
canım bende 8 senelik evlyim ve bebeğimiz yok
eşim istemiyor bir türlü herhangi bi sağlık sorunu yok ikimizdede
ama herkes ardımdan çocuğu olmuyor diye konuşuyor bunu biliyorum
bende her sorana bu taktir işidir
nasipte anne olmaak varsa olurum deyip geçiyorum
üzülme daha evliliğin yeni sayılır Allahım isteyen herkese içindede sana nasip eder inşallah
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?
Allah yardımcın olsun canım bizim ailelermiz eşimn düşümedğini sanyo ama tabi olmuyomu sorularıda gelyo öğrenmelrni hiç istemyorum ama eninde sonunda öğrencekler sende yada eşinde herhangi bi sorun varmı?ben henüz tdavye başlamdım canım okdr sıkkınki dün hastaneye gittim tüplerimin kaplı gözüktüğünü söylediler ama emin değiller eğer kaplıysa çok zor günler beni beklyo offf(
Aslında ne kadar şanslısın ki böyle bir eşe sahipsin... herkese kendisinin istemediğini söyleyerek aslında seni koruyor... yoksa kendi erkekliğini kurtarmak için gerçeği söyleyerek sorunun sende olduğunu ortaya dökebilirdi...
eninde sonunda bebeğin olacak ben inanıyorum canım... daha iki yıllık evlisin çünkü... bu devirde hem herşeyin çaresi var... önce Allah sonra doktorlar...
sana çocuk yap diye ısrar edip,yok olmuyo bilmem ne diyenleri tersle bence! hiç acıma kim olursa olsun.. çünkü bunun kararını verecek olan sizsiniz, size de bunu verecek olan Allah'tır.. kimsenin söz hakkı yoktur bu konuda. tamam çocuğunuz olsun isteyebilir aileniz fakat bunu sizi kırarak söylüyorlarsa onlara da tepkini vermelisin.. allah tez zamanda bir bebiş sahibi yapsın sizi inşallahhh....
hem esin hemde sen dusunmuyoruz demeniz gerekiyor bu durumda, zira baska diyecek birsey yok. herkesle ulu orta durumunu konusamazsin. kaldiki iyi niyet gosterip anlatirsin basina bela olurlar sonra..
verende Rabbim alanda, kullar kim oluyorki hikmetinden sual soruyorlar? icini rahat tut Rabbime bolca dua et, insaAllah Rabbim sizlere hayirli evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?