Evet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
18 aylık evliyizinşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız, eğer görünürde bir sorun yoksa lütfen akışına bırakın düşünmemeye çalışın, kaç yıllık evlisiniz bu arada?
ya bilmiyorumki hoca ne demişki kardeşinize sorun neymişkiBizde de hiçbir sorun yoktu. 2 sene denedik olmadı. 32 yaşındaydım, beklemek istemediğimiz için tüp bebek tedavisi gördük, ilkinde tuttu ve kızım doğdu. İkinci kendiliğinden oldu. Sizin daha gençsiniz, bir sorun da yokmuş. Yerinizde olsam kendimize biraz daha zaman verirdim, 11 ay deneme çok da uzun sayılmaz. Baktım yine olmuyor, tedavi yöntemlerine başvururdum. Umarım çok bekletmez sizi bebeğiniz.
amin inşallahBizde de hiçbir sorun yoktu. 2 sene denedik olmadı. 32 yaşındaydım, beklemek istemediğimiz için tüp bebek tedavisi gördük, ilkinde tuttu ve kızım doğdu. İkinci kendiliğinden oldu. Siz daha gençsiniz, bir sorun da yokmuş. Yerinizde olsam kendimize biraz daha zaman verirdim, 11 ay deneme çok da uzun sayılmaz. Baktım yine olmuyor, tedavi yöntemlerine başvururdum. Umarım çok bekletmez sizi bebeğiniz.
O test için nereye gidilmesi lazım eşime söyleyeyim.Peki esini dna hasar testi yaptırdı mi ?
Kendi basimiza geldigi icin soruyorum .Boyle bir testten cok sonra haberimiz oldu .Meger bu yuzden hamile kalamamisim .Hasar tedavisinden sonra cok sukur hamile kaldim.
Genelde tup bebek merkezleri yapiyor. Devlette de vardır belki .Biz tup bebek merkezinde yaptırmıştık.10 gunde falan cikmisti sonuc .Ve %48 dna kirigi vardi.Yani kötüydü. Ama Allah ol desin yeter ki pesini hic birakmadik .Hatta soyle dua ettigimi hatirliyorum.Insallah hasar vardir .Cunku hasarin tedavisi var ve hasar duzelince insanlar benek sahibi olabiliyor .Ve bizde de boyle oldu.O test için nereye gidilmesi lazım eşime söyleyeyim.
Merhaba inşallah bebiş çok bekletmez bizleri. Bizde geçen ay denedik olmadı. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Siz denediniz mi? Doktora gitmeyi düşündük 1 yıldan önce tedaviye başvurmayın dediler. Sizin 1 yıl olmak üzere. Viraminlerde sıkıntı var mı?
Peki sizce bir kadın doğuma mı gitmeliyim?? Tüp bebek merkezine mi?? Hormon testleri vs tekrar yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezlerinde çok pahalı mı???Genelde tup bebek merkezleri yapiyor. Devlette de vardır belki .Biz tup bebek merkezinde yaptırmıştık.10 gunde falan cikmisti sonuc .Ve %48 dna kirigi vardi.Yani kötüydü. Ama Allah ol desin yeter ki pesini hic birakmadik .Hatta soyle dua ettigimi hatirliyorum.Insallah hasar vardir .Cunku hasarin tedavisi var ve hasar duzelince insanlar benek sahibi olabiliyor .Ve bizde de boyle oldu.
Ayrica belki konumu okumak size moral olur
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
yok yaptırmadı ilk defa duyuyorumPeki esini dna hasar testi yaptırdı mi ?
Kendi basimiza geldigi icin soruyorum .Boyle bir testten cok sonra haberimiz oldu .Meger bu yuzden hamile kalamamisim .Hasar tedavisinden sonra cok sukur hamile kaldim.
Ankaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde11 ay çok erken
biz 5 senedir çekiyoruz
dna hasar testi yaptırdınız mı
sen ve eşin kandan genetik test yaptırdınız mı?
sana ultrasonla bakıldı mı; polip , kist, miyom ,perde var mı rahiminde ?
öyle kandan karından bakıldı hersey normallere inanmayın bu işler çok detaylı işler
eşinin morfolojisi kaç
ileri hareketi kaç
11 ay çok erken
biz 5 senedir çekiyoruz
öyle kandan karından bakıldı hersey normallere inanmayın bu işler çok detaylı işler
eşinin morfolojisi kaç
ileri hareketi kaç
Tüm bu testleri tek bir yerde yaptırabileceğimiz yer bar mı? Özel yada tüp bebek merkezi?11 ay çok erken
biz 5 senedir çekiyoruz
eşinin morfolojisi kaç
ileri hareketi kaç
usize ultrason için adetın ıkıncı gunu kadın doguma gideceksin kist polip miyom içinAnkaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?