bebeğimiz olmuyor :(((

nusya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
78
44
3
34
arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız, eğer görünürde bir sorun yoksa lütfen akışına bırakın düşünmemeye çalışın, kaç yıllık evlisiniz bu arada?

Evet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.

Bizde de hiçbir sorun yoktu. 2 sene denedik olmadı. 32 yaşındaydım, beklemek istemediğimiz için tüp bebek tedavisi gördük, ilkinde tuttu ve kızım doğdu. İkinci kendiliğinden oldu. Siz daha gençsiniz, bir sorun da yokmuş. Yerinizde olsam kendimize biraz daha zaman verirdim, 11 ay deneme çok da uzun sayılmaz. Baktım yine olmuyor, tedavi yöntemlerine başvururdum. Umarım çok bekletmez sizi bebeğiniz.

ya bilmiyorumki hoca ne demişki kardeşinize sorun neymişki

amin inşallah

Merhaba inşallah bebiş çok bekletmez bizleri. Bizde geçen ay denedik olmadı. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Siz denediniz mi? Doktora gitmeyi düşündük 1 yıldan önce tedaviye başvurmayın dediler. Sizin 1 yıl olmak üzere. Viraminlerde sıkıntı var mı?

5 yıllık evliyim, 11 aydır deniyoruz. Aynı şekilde hiçbir sıkıntı yok. Sadece rahim filmi çektirmedim bunları ( hormon testi sperm vs) 6. Ay denemede olmayınca yaptırdık..

O kadar çaresizim ki adet tarihim 13 - 14 temmuz 32 günde bir oluyorum. 16. Gün yumurtam oluşuyor. 17. Gün çatlıyor testle takip ettik.

Yok tutturamadık bir türlü. 13 nisan 13 mayıs 3 haziran son 3 adet tarihim.

11. Ay ben kadın doğuma gidicem regl olunca. Özel mi devlet mi kararsızım. 6. Ayda 2 bin civarı para ödedik özel bir kliniğe. Şu an cesaret edemiyorum bir öZele daha.

Peki esini dna hasar testi yaptırdı mi ?
Kendi basimiza geldigi icin soruyorum .Boyle bir testten cok sonra haberimiz oldu .Meger bu yuzden hamile kalamamisim .Hasar tedavisinden sonra cok sukur hamile kaldim.

Kendi basimiza geldigi icin soruyorum .Boyle bir testten cok sonra haberimiz oldu .Meger bu yuzden hamile kalamamisim .Hasar tedavisinden sonra cok sukur hamile kaldim.
O test için nereye gidilmesi lazım eşime söyleyeyim.

O test için nereye gidilmesi lazım eşime söyleyeyim.
Genelde tup bebek merkezleri yapiyor. Devlette de vardır belki .Biz tup bebek merkezinde yaptırmıştık.10 gunde falan cikmisti sonuc .Ve %48 dna kirigi vardi.Yani kötüydü. Ama Allah ol desin yeter ki pesini hic birakmadik .Hatta soyle dua ettigimi hatirliyorum.Insallah hasar vardir .Cunku hasarin tedavisi var ve hasar duzelince insanlar benek sahibi olabiliyor .Ve bizde de boyle oldu.
Ayrica belki konumu okumak size moral olur
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

ovulasyon ile de denedim olmadı

Peki sizce bir kadın doğuma mı gitmeliyim?? Tüp bebek merkezine mi?? Hormon testleri vs tekrar yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezlerinde çok pahalı mı???

11 ay çok erken
biz 5 senedir çekiyoruz
dna hasar testi yaptırdınız mı
sen ve eşin kandan genetik test yaptırdınız mı?
sana ultrasonla bakıldı mı; polip , kist, miyom ,perde var mı rahiminde ?

öyle kandan karından bakıldı hersey normallere inanmayın bu işler çok detaylı işler
eşinin morfolojisi kaç
ileri hareketi kaç

yok yaptırmadı ilk defa duyuyorum

Ankaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde

rahim filminde göründü hepsi hiç bi sıkıntı yok dedi
vajinal ultrasondada sorun çıkmadı
normal ultrasondada çıkmadı
hormonlardada sorun yok dedi
eşiminde toplam spermat.sayısı 75 milyon.ileri hareketli %40,yerinde harekertli%12,hareketsiz%48,toplam ileri harektli spermatoza 30 milyon,morfoloji %5,lökosit 1,5 milyon,yuvarlak hücre 2 milyon,viskozite normal,agglü.(-), ph 6,7, hacim 3 ml -lökosit için cıprasid 500 mg almaya

Tüm bu testleri tek bir yerde yaptırabileceğimiz yer bar mı? Özel yada tüp bebek merkezi?

Ankaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde
usize ultrason için adetın ıkıncı gunu kadın doguma gideceksin kist polip miyom için

eşine sperm testi devlet hastaneleri yapar

dna hasarını bilmiyorum

genetik test de fakülteler ya da arastırma hastanelerının genetik bölümü yapar

ama sizin 11 ay çok az oldugu için belkı genetik test yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…