bebeğimiz olmuyor :(((

eşinin değerleri kötü değil evet

ultrason için adetın ıkıncı gunu kadın doguma gideceksin kist polip miyom için

eşine sperm testi devlet hastaneleri yapar

dna hasarını bilmiyorum

genetik test de fakülteler ya da arastırma hastanelerının genetik bölümü yapar

Son düzenleme:
Ay yok artik ya

Peki sizce bir kadın doğuma mı gitmeliyim?? Tüp bebek merkezine mi?? Hormon testleri vs tekrar yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezlerinde çok pahalı mı???
Ben kiytirik bir hormon testine 100 Tl vermistim .Insanlari sömürüyorlar .Eger devlette veya ozel hastanede yapılacak bir testse tup bebek merkezinde yapilmamali diye dusunuyorum .

Benim tek tupum olmadigi halde doktoru m kafani dagitta gel.. Kafaya taktigin surece olmaz dedmisti.. 2 sene olmadi her ay acabalarla gecti..kayinvalidemde dur sana 41 meryem suresi okutalum 41 hurmaya dedi...ojuttugu ay olmazki bosuna beklemeyin dedim ve evet hamileyim...
Kizim 4 yasinda simdide hamileyim 16 ay denedik klomen falan yok yok.yine meryem suresi yetişti imdada ve yine cok sukur hamileyim...

Gebe kalmak eskiye göre zor galiba artık. Kimi diyor kola içenin çocuğu olmaz bakıyosun litre litre içki içen hamile

Ben kiytirik bir hormon testine 100 Tl vermistim .Insanlari sömürüyorlar .Eger devlette veya ozel hastanede yapılacak bir testse tup bebek merkezinde yapilmamali diye dusunuyorum .
Bir cesaretimi toplayıp devlet hastanesine gidicem. Terslemeye, azarlamaya en ufak bir hata yapmaya kalksınlar, gıcık gıcık konuşup, öyle ezer gibi konuşmalar vs yaşarsam Orayı yıkıcam başlarına :)) önyargılıyım devlet hastanesine doktorların hadsiz davranmalarına. Ben etrafımda dönsünler istemiyorum ezip aşağılayıp hor görmesinler işlerini yapıp sorularıma cevap olsunlar yeter:) savaşa gider gibi gidicem:))) elimde devlet hastanesine ait bir sonuçta olsun istiyorum çünkü. Özelde yaptırdıklarınla kıyaslayabilirim en azından. Ankaradayım Zübeyde hanıma gitcem :))) şimdi onlar düşünsün. Geldi manyak diyecekler :)))

Annem de bana okudu okuduktan kisa sure hamile kaldim .Ama sadece duayla olmaz Gerekli tedaviyi yaptırmasak daha kac 41 sure okunurdu bilmiyorum.

afilim beni hatırladın mı kaan hoca bir engel yok dedi bize yani Dna hasar da yokmuş biz de nolur dua et bana

Gebe kalmak eskiye göre zor galiba artık. Kimi diyor kola içenin çocuğu olmaz bakıyosun litre litre içki içen hamile
zor evet
5 senedir denemediğimiz yöntem kalmadı
ilaç takviye doktorlar vs
sonuc tüp bebek merkezindeyız

onun da garantisi yok zaten
o yol çok daha zor

afilim beni hatırladın mı kaan hoca bir engel yok dedi bize yani Dna hasar da yokmuş biz de nolur dua et bana
Hatırlayamadım canim .Allah sifa versin insallah .Stres yapma. Cok etkiliyor bebegim olmuyor dusuncesinden cik

zor evet

o yol çok daha zor
Sorun olarak neyi gosteriyorlar ya da sebepsiz mi ?Yengem de.10 yildir ugrasiyor .Once hamile kaliyordu düşük oluyordu artik hamile de kalamiyor.Allah herkesin yardimcisi olsun .

Biz 2 yıldır deniyoruz ama henüz maalesef olmadı , tüp bebek tedavisine başladık. .
Ama tüp bebek tedavisinden önce 3 kez aşılama oldu fakat maalesef tutmadı... Insanlar yardım etmek istiyorlar ,moral vermek için düşünme stress yapma,olur diyorlar fakat bu insanın elinde değil . Biz ,çocuk istediğimiz için takvime bakıp beraber oluyoruz ,doktor şu gün beraber olun bu gün beraber olun diyor,nasıl düşünmeyeceğim bilmiyorum valla ... önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız ... hakkımızda hayırlısı allah isteyen herkese nasip etsin . Bazıları da doğurup çöpe atıyor
Inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın canım . Seni anliyorum

Son düzenleme:
Sorun olarak neyi gosteriyorlar ya da sebepsiz mi ?Yengem de.10 yildir ugrasiyor .Once hamile kaliyordu düşük oluyordu artik hamile de kalamiyor.Allah herkesin yardimcisi olsun .
eşimin morfolojisi düşük sıfırmış
ileri hareketi de yüzde 11 sadece
sayısı 76 mlyn

genetik test yaptırdık orda da eşimde 47 xyy diye kromozom bozukluğu çıktı
bir erkek kromozomu fazla almış kocam
bu da çocuk olmamasına sebepmiş

bende sıkıntı yok

Genelde morfoloji düzenlemez diye bir algi var ama duzeliyor.Biz duzelttik yani .Az once attigim linki okuyabilirsiniz. Belki size faydasi olur .Ben de forumda gördüklerimi uygulayarak duzelttim cogu seyi .
En son bir tup bebek merkezinde calisan k.dogumcu ama bitanem senin dogal yoldan çocuğun olmaz demisti .Onu parcalayasim gelmisti .2 ay sonra hamile kaldim .Insanlari umutsuzluga itiyorlar tup bebek yaptıralım diye.Gerekliyse kesinlikle denenmeli ama herkesin psikolojisini bozmaya kurulmus beyinleri.

inan denemediğimiz şey kalmadı morfolojı acısından
ilaç kullandı baya
incir kürü keçiboynuzu kürü
havuc suyu
çakşır kökü suyu
evicap dolu şey yedi içti

ama yok olmadı
düzeleceği varsa düzelirdi tabi
demek kısmetimiz bu

kromozom bozuklugu zaten baslı basına sorun
bakalım hayırlısı

zor evet

o yol çok daha zor
İnşallah bir kapı açılır tüm uğraşlarınıza değer. Ben daha yeni deniyorum bir ay oldu bu ikinci ayımız. Bende bile korkular oluştu ya hiç olmazsa diye. Hatta baya korkuyorum

İnşallah bir kapı açılır tüm uğraşlarınıza değer. Ben daha yeni deniyorum bir ay oldu bu ikinci ayımız. Bende bile korkular oluştu ya hiç olmazsa diye. Hatta baya korkuyorum
inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
sizin de rast gitsin işleriniz

Meraba kizlr bizde de varikosel vardi ameliyt olduk 6 aya yakn sure gecti gecen test verdik degrlr artms sukur 1 sene dolmasni beklyrz olmzsa bizde tup tedavisne baslycgz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…