- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
eşinin değerleri kötü değil evetrahim filminde göründü hepsi hiç bi sıkıntı yok dedi
vajinal ultrasondada sorun çıkmadı
normal ultrasondada çıkmadı
hormonlardada sorun yok dedi
eşiminde toplam spermat.sayısı 75 milyon.ileri hareketli %40,yerinde harekertli%12,hareketsiz%48,toplam ileri harektli spermatoza 30 milyon,morfoloji %5,lökosit 1,5 milyon,yuvarlak hücre 2 milyon,viskozite normal,agglü.(-), ph 6,7, hacim 3 ml -lökosit için cıprasid 500 mg almaya
Ay yok artik yaEvet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.
Ben kiytirik bir hormon testine 100 Tl vermistim .Insanlari sömürüyorlar .Eger devlette veya ozel hastanede yapılacak bir testse tup bebek merkezinde yapilmamali diye dusunuyorum .Peki sizce bir kadın doğuma mı gitmeliyim?? Tüp bebek merkezine mi?? Hormon testleri vs tekrar yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezlerinde çok pahalı mı???
Gebe kalmak eskiye göre zor galiba artık. Kimi diyor kola içenin çocuğu olmaz bakıyosun litre litre içki içen hamileultrason için adetın ıkıncı gunu kadın doguma gideceksin kist polip miyom için
eşine sperm testi devlet hastaneleri yapar
dna hasarını bilmiyorum
genetik test de fakülteler ya da arastırma hastanelerının genetik bölümü yapar
Bir cesaretimi toplayıp devlet hastanesine gidicem. Terslemeye, azarlamaya en ufak bir hata yapmaya kalksınlar, gıcık gıcık konuşup, öyle ezer gibi konuşmalar vs yaşarsam Orayı yıkıcam başlarına :)) önyargılıyım devlet hastanesine doktorların hadsiz davranmalarına. Ben etrafımda dönsünler istemiyorum ezip aşağılayıp hor görmesinler işlerini yapıp sorularıma cevap olsunlar yeter:) savaşa gider gibi gidicem:))) elimde devlet hastanesine ait bir sonuçta olsun istiyorum çünkü. Özelde yaptırdıklarınla kıyaslayabilirim en azından. Ankaradayım Zübeyde hanıma gitcem :))) şimdi onlar düşünsün. Geldi manyak diyecekler :)))Ben kiytirik bir hormon testine 100 Tl vermistim .Insanlari sömürüyorlar .Eger devlette veya ozel hastanede yapılacak bir testse tup bebek merkezinde yapilmamali diye dusunuyorum .
Annem de bana okudu okuduktan kisa sure hamile kaldim .Ama sadece duayla olmaz Gerekli tedaviyi yaptırmasak daha kac 41 sure okunurdu bilmiyorum.Benim tek tupum olmadigi halde doktoru m kafani dagitta gel.. Kafaya taktigin surece olmaz dedmisti.. 2 sene olmadi her ay acabalarla gecti..kayinvalidemde dur sana 41 meryem suresi okutalum 41 hurmaya dedi...ojuttugu ay olmazki bosuna beklemeyin dedim ve evet hamileyim...
Kizim 4 yasinda simdide hamileyim 16 ay denedik klomen falan yok yok.yine meryem suresi yetişti imdada ve yine cok sukur hamileyim...
afilim beni hatırladın mı kaan hoca bir engel yok dedi bize yani Dna hasar da yokmuş biz de nolur dua et banaGenelde tup bebek merkezleri yapiyor. Devlette de vardır belki .Biz tup bebek merkezinde yaptırmıştık.10 gunde falan cikmisti sonuc .Ve %48 dna kirigi vardi.Yani kötüydü. Ama Allah ol desin yeter ki pesini hic birakmadik .Hatta soyle dua ettigimi hatirliyorum.Insallah hasar vardir .Cunku hasarin tedavisi var ve hasar duzelince insanlar benek sahibi olabiliyor .Ve bizde de boyle oldu.
Ayrica belki konumu okumak size moral olur
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
zor evetGebe kalmak eskiye göre zor galiba artık. Kimi diyor kola içenin çocuğu olmaz bakıyosun litre litre içki içen hamile
Hatırlayamadım canim .Allah sifa versin insallah .Stres yapma. Cok etkiliyor bebegim olmuyor dusuncesinden cikafilim beni hatırladın mı kaan hoca bir engel yok dedi bize yani Dna hasar da yokmuş biz de nolur dua et bana
Sorun olarak neyi gosteriyorlar ya da sebepsiz mi ?Yengem de.10 yildir ugrasiyor .Once hamile kaliyordu düşük oluyordu artik hamile de kalamiyor.Allah herkesin yardimcisi olsun .zor evet
5 senedir denemediğimiz yöntem kalmadı
ilaç takviye doktorlar vs
sonuc tüp bebek merkezindeyız
onun da garantisi yok zaten
o yol çok daha zor
arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
eşimin morfolojisi düşük sıfırmışSorun olarak neyi gosteriyorlar ya da sebepsiz mi ?Yengem de.10 yildir ugrasiyor .Once hamile kaliyordu düşük oluyordu artik hamile de kalamiyor.Allah herkesin yardimcisi olsun .
Genelde morfoloji düzenlemez diye bir algi var ama duzeliyor.Biz duzelttik yani .Az once attigim linki okuyabilirsiniz. Belki size faydasi olur .Ben de forumda gördüklerimi uygulayarak duzelttim cogu seyi .eşimin morfolojisi düşük sıfırmış
ileri hareketi de yüzde 11 sadece
sayısı 76 mlyn
genetik test yaptırdık orda da eşimde 47 xyy diye kromozom bozukluğu çıktı
bir erkek kromozomu fazla almış kocam
bu da çocuk olmamasına sebepmiş
bende sıkıntı yok
inan denemediğimiz şey kalmadı morfolojı acısındanGenelde morfoloji düzenlemez diye bir algi var ama duzeliyor.Biz duzelttik yani .Az once attigim linki okuyabilirsiniz. Belki size faydasi olur .Ben de forumda gördüklerimi uygulayarak duzelttim cogu seyi .
En son bir tup bebek merkezinde calisan k.dogumcu ama bitanem senin dogal yoldan çocuğun olmaz demisti .Onu parcalayasim gelmisti .2 ay sonra hamile kaldim .Insanlari umutsuzluga itiyorlar tup bebek yaptıralım diye.Gerekliyse kesinlikle denenmeli ama herkesin psikolojisini bozmaya kurulmus beyinleri.
İnşallah bir kapı açılır tüm uğraşlarınıza değer. Ben daha yeni deniyorum bir ay oldu bu ikinci ayımız. Bende bile korkular oluştu ya hiç olmazsa diye. Hatta baya korkuyorumzor evet
5 senedir denemediğimiz yöntem kalmadı
ilaç takviye doktorlar vs
sonuc tüp bebek merkezindeyız
onun da garantisi yok zaten
o yol çok daha zor
inşallah allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah bir kapı açılır tüm uğraşlarınıza değer. Ben daha yeni deniyorum bir ay oldu bu ikinci ayımız. Bende bile korkular oluştu ya hiç olmazsa diye. Hatta baya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?