Arisutu propolis polen bal karisimini da deneyin .Guvenilir bir yerde hazirlatip .Bir cok seye sifa .Biz de kullandik .Allah hayirli gebelikler ve evlatlar nasip etsin insallah.inan denemediğimiz şey kalmadı morfolojı acısından
ilaç kullandı baya
incir kürü keçiboynuzu kürü
havuc suyu
çakşır kökü suyu
evicap dolu şey yedi içti
ama yok olmadı
düzeleceği varsa düzelirdi tabi
demek kısmetimiz bu
kromozom bozuklugu zaten baslı basına sorun
bakalım hayırlısı
Evet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.
Sperm morfolojisinr ve dna hasarina da bakilmali. Bizde de dediginiz seylerde problem yok. Hatta lökosit de yok. Ama morfolijimiz sifir. Dna hasari ne durumda henüz bilmiyoruz. 16 aydir deniyoruz. Bu ay asilama olacagiz. Olmadi tüp bebek.arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
Emodeks kullandiniz miinan denemediğimiz şey kalmadı morfolojı acısından
ilaç kullandı baya
incir kürü keçiboynuzu kürü
havuc suyu
çakşır kökü suyu
evicap dolu şey yedi içti
ama yok olmadı
düzeleceği varsa düzelirdi tabi
demek kısmetimiz bu
kromozom bozuklugu zaten baslı basına sorun
bakalım hayırlısı
hayırEmodeks kullandiniz mi
kromozom bozukluğu ne demek peki genetik bişey mi dna hasarına baktırdık biz bişe çıkmadı aynı şey değil sanırım ..krmozom bozukluğuna ne dediler peki tüp bebek denemeye engel değil demieşimin morfolojisi düşük sıfırmış
ileri hareketi de yüzde 11 sadece
sayısı 76 mlyn
genetik test yaptırdık orda da eşimde 47 xyy diye kromozom bozukluğu çıktı
bir erkek kromozomu fazla almış kocam
bu da çocuk olmamasına sebepmiş
bende sıkıntı yok
Cok etkili bir ilac tavsiye ediyorum. Kullanip gebe kalan cok duydum. Biz de kullaniyoruz suan. 1 ay kullandik 2. Ayimizdayiz.
kandan bakılıyor kromozom bozuklugunakromozom bozukluğu ne demek peki genetik bişey mi dna hasarına baktırdık biz bişe çıkmadı aynı şey değil sanırım ..krmozom bozukluğuna ne dediler peki tüp bebek denemeye engel değil demi
tüp bebek sürecindeyız suandaCok etkili bir ilac tavsiye ediyorum. Kullanip gebe kalan cok duydum. Biz de kullaniyoruz suan. 1 ay kullandik 2. Ayimizdayiz.
sorun yok gibi duruyor evet ama 11ay az degil..mutlaka hamile kalirsiniz..benim rahim filmime de acik tupler demislerdi..ama en iyi doktora gidince bakip yorumladi tekrar ve farkli seyler gordu..Baska bir doktora da git goster filmi bence ..farkli bir göz gorsun..tupler acik cikiyor filmde ama rahim ici yapismalar cikmiyor net olarak..arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
anladım cnm ALLAH göre versin inşallah bnde tüp bebek düşünüyorum artık aşılamam tutmadı kromozom baktırmadık ona da baktıralım ama kromozom bozukluğuna asla çocuk sahibi olunmaz gibi bişey demiyorlar değil mi onu sormuştum aslında..artık kötü haber alçak psikolojim pek kalmadıkandan bakılıyor kromozom bozukluguna
aynı sey değil
tüp bebeğe engel değil ama cocuk sahıbı olmaya engel teşkil ediyormus
yanı eşimde varmıs bu bozukluk
eşim kendisi normal aslında:)
ama eşim de allah korusun otistik ya da dovn sendromlu olabilirmiş
bizim olacak cocugumuz için de;
ya eşin gibi olur diyorlar
ya da zor bir cocuk olabılır dıyorlar
geç öğrenme
gec konusma
davranıs bozuklugu vs gibi
bu bakımdan olusan embrıyolarımıız da genetık teste yolladık
temız gelırse transfer olacak
yok olamaz demıyorlar tabiki deanladım cnm ALLAH göre versin inşallah bnde tüp bebek düşünüyorum artık aşılamam tutmadı kromozom baktırmadık ona da baktıralım ama kromozom bozukluğuna asla çocuk sahibi olunmaz gibi bişey demiyorlar değil mi onu sormuştum aslında..artık kötü haber alçak psikolojim pek kalmadı
Herşey normal çıktıysa bir problem yok demek ki. Ha diyince olmuyor zaten bende korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım. Biraz sabır ve stres yapmayın etkiler.arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
korkarsan olmaz 2. ayda deliye dönmüştüm 20 ay oldu hala tık yok Allahım aratma nolur artıkİnşallah bir kapı açılır tüm uğraşlarınıza değer. Ben daha yeni deniyorum bir ay oldu bu ikinci ayımız. Bende bile korkular oluştu ya hiç olmazsa diye. Hatta baya korkuyorum
Ah ah..Evet kardeşim de öyleydi hiç bir sorunları yoktu2 sene denediler olmadı. En son bir hocaya gittiler, bunlara okunmuş su verdi. 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. 3 ayın sonunda hamile kaldı gerçekten.. Ben bazı sorunların hocalık olduğunu düşünüyorum.
Canım inan 11 ayda hiçbir şey anlaşılmaz. Yaşın müsaitse hiç strese girme zorlama doğal yoldan olmasını bekle tedavi zor süreç. Acele ettiğine çok pişman olursun. Bir de şu var; bir sürü test yapıyorlar ediyorlar ama yine de hep bişeyler eksik kalıyor. Karışık bi mekanizma. Alerji gibi düşün bin tane alerji testi temiz çıkıyor bi türlü bulunamıyor neye alerjin olduğu. Onun gibi birşey. Herşey temiz olup ufak detay gözden kaçabiliyor. İyi bir doktor ve hastane önemli. Herşey gönlünce olsunarkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
İlaç kullanmadan da doktordan yumurta takibi isteyebilirim dimi??Yumurta takibi yaptir yada kendin de yaoabilirsin eczanede testleri satılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?