bebeğimiz olmuyor :(((

Arisutu propolis polen bal karisimini da deneyin .Guvenilir bir yerde hazirlatip .Bir cok seye sifa .Biz de kullandik .Allah hayirli gebelikler ve evlatlar nasip etsin insallah.

okunmus suyla hamile kalinsaydi bebegi olmayan kadin insanlara bos bos umut vermeyin her seyi de dine baglamayin be kardesim

Sperm morfolojisinr ve dna hasarina da bakilmali. Bizde de dediginiz seylerde problem yok. Hatta lökosit de yok. Ama morfolijimiz sifir. Dna hasari ne durumda henüz bilmiyoruz. 16 aydir deniyoruz. Bu ay asilama olacagiz. Olmadi tüp bebek.

Emodeks kullandiniz mi

kromozom bozukluğu ne demek peki genetik bişey mi dna hasarına baktırdık biz bişe çıkmadı aynı şey değil sanırım ..krmozom bozukluğuna ne dediler peki tüp bebek denemeye engel değil demi

kromozom bozukluğu ne demek peki genetik bişey mi dna hasarına baktırdık biz bişe çıkmadı aynı şey değil sanırım ..krmozom bozukluğuna ne dediler peki tüp bebek denemeye engel değil demi
kandan bakılıyor kromozom bozukluguna
aynı sey değil

tüp bebeğe engel değil ama cocuk sahıbı olmaya engel teşkil ediyormus

yanı eşimde varmıs bu bozukluk
eşim kendisi normal aslında:)
ama eşim de allah korusun otistik ya da dovn sendromlu olabilirmiş

bizim olacak cocugumuz için de;
ya eşin gibi olur diyorlar
ya da zor bir cocuk olabılır dıyorlar
geç öğrenme
gec konusma
davranıs bozuklugu vs gibi

bu bakımdan olusan embrıyolarımıız da genetık teste yolladık
temız gelırse transfer olacak

sorun yok gibi duruyor evet ama 11ay az degil..mutlaka hamile kalirsiniz..benim rahim filmime de acik tupler demislerdi..ama en iyi doktora gidince bakip yorumladi tekrar ve farkli seyler gordu..Baska bir doktora da git goster filmi bence ..farkli bir göz gorsun..tupler acik cikiyor filmde ama rahim ici yapismalar cikmiyor net olarak..

anladım cnm ALLAH göre versin inşallah bnde tüp bebek düşünüyorum artık aşılamam tutmadı kromozom baktırmadık ona da baktıralım ama kromozom bozukluğuna asla çocuk sahibi olunmaz gibi bişey demiyorlar değil mi onu sormuştum aslında..artık kötü haber alçak psikolojim pek kalmadı

yok olamaz demıyorlar tabiki de
bulundugunuz sehırde arastırma hastanesi var mı
onun genetik bölümüne baktırın

cıkması 2 bucuk 3 ayı buluyor sonucun

bu testler maliyetli yoksa , 2,5 -3 b,ni bulur
sen de pıhtılaşma -kromozom -sma-dmd ye baktır
eşin de kromozom a baktırsın

Herşey normal çıktıysa bir problem yok demek ki. Ha diyince olmuyor zaten bende korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım. Biraz sabır ve stres yapmayın etkiler.

hayıt otu iç canım ben aşılama ile hamile kaldım ama bunu destekleyen bu çayı içtim...ondan öncede testeredişli aslan pençesi içtim.

Ah ah..

Canım inan 11 ayda hiçbir şey anlaşılmaz. Yaşın müsaitse hiç strese girme zorlama doğal yoldan olmasını bekle tedavi zor süreç. Acele ettiğine çok pişman olursun. Bir de şu var; bir sürü test yapıyorlar ediyorlar ama yine de hep bişeyler eksik kalıyor. Karışık bi mekanizma. Alerji gibi düşün bin tane alerji testi temiz çıkıyor bi türlü bulunamıyor neye alerjin olduğu. Onun gibi birşey. Herşey temiz olup ufak detay gözden kaçabiliyor. İyi bir doktor ve hastane önemli. Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…