Fikirlerinize ihtiyacımız var. Arkadaşlar ikinci denememize Brüksel Tüp Bebek'te başladık. Bugün ilaçların 6. günü kontrol için gittik 2 gün daha verdi. Tek tüp tıkanıklığı ve yumurta rezervi azlığı var ilkinde de 8 yumurta vardı embriyo oluşmadı. Transfer iptal oldu. Şimdi de 6 yumurta oluşmuş... Sizce şansımız nedir? Bu şekilde az yumurta ile kalan var mı? Hem yardımcı olun hem de Dua edin ne olur. Sizin de gönlünüze göre versin Allah inş.
Fikirlerinize ihtiyacımız var. Arkadaşlar ikinci denememize Brüksel Tüp Bebek'te başladık. Bugün ilaçların 6. günü kontrol için gittik 2 gün daha verdi. Tek tüp tıkanıklığı ve yumurta rezervi azlığı var ilkinde de 8 yumurta vardı embriyo oluşmadı. Transfer iptal oldu. Şimdi de 6 yumurta oluşmuş... Sizce şansımız nedir? Bu şekilde az yumurta ile kalan var mı? Hem yardımcı olun hem de Dua edin ne olur. Sizin de gönlünüze göre versin Allah inş.
arkadaşlar, dün doktorumuz son kontrolümüzü yaptı. 6 yumurtamız var. 2 tanesi kaliteli gibi görünüyor dedi. Cuma günü toplayacağız yoksa en çok büyüyen 21 mm olan çatlar dedi. Ilk denememizde biraz tecrübesizlik biraz da tüp bebek garanti çözüm gibi baktığımız için daha heyecanlı ve ümitliydik. Bu 2 yumurta konusunu da duyunca iyice ümitsizleştik. Sizce ne olacak? Evet morale ihtiyacım var ama yine de gerçekçi konuşursanız memnun olurum.
hayatım 10 tanede enbriyon oluşsa zaten ilk denemen olduğu için tek transfer edilecek yada doktorunu ikna edebilirsen 2 transfer edilir fazla takılma içini ferah tut ayrıca tek yumurtası oluşup tek enbriyosuyla tek yumurta ikizi doğuranları bile okuduk kadınlar kulubünde yeterki rabbim ol desin bol bol dua et kendini üzme op işleminden sonra dinlen ve transferden sonraki 5 günde yatmanı tavsiye ederim çünkü 5 günde tutunuyor ve sakın idrar testi yapma test gününü bekle
allah yardımcınız olsun..
Arkadaşlar, dün doktorumuz son kontrolümüzü yaptı. 6 Yumurtamız var. 2 tanesi kaliteli gibi görünüyor dedi. Cuma günü toplayacağız yoksa en çok büyüyen 21 mm olan çatlar dedi. İlk denememizde biraz tecrübesizlik biraz da Tüp Bebek garanti çözüm gibi baktığımız için daha heyecanlı ve ümitliydik. Bu 2 yumurta konusunu da duyunca iyice ümitsizleştik. Sizce ne olacak? Evet morale ihtiyacım var ama yine de gerçekçi konuşursanız memnun olurum.
canım sunu dıyımkı sana 3 tranfer edilip tutmayanlar var ama tek embriyo transferiolup hatta tek yumurta toplanip o dollenip ve transfer edilen tutan o kadar ornek varki..sayiya takilma..nasip kismet isi bu isler...insallah ama insallahhh trasferiniyi gecer ve bebisin seinle olur...
merhabalar ilk yazışım bende 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor ilk kez eylül birinde ataşehir memorıal hastanesinde cem beyde yaptırdım bende bir sorun yok ama eşimde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm elde etiler ve sadece 7 yumurtadan 2 tane döllene bildi bunada şükür etim ama dün 12. günümdü test yaptım sonuç 3.89 yani negatif.içim acıyır kolum kanadım kırılmış çaresiz hissediyorum ilk denememdi ama umudum tükendi sanki çünkü eşimden dolayı kaygılanıyorum ya ameliyatlada olsa eşimde sperm bulamazlar ise çok korkuyorum bebeğim kokusunu hiç duyamıyacakmıyım sıcaklığını hiç hissedemiyecekmiyim tanrım canımı alsa daha iyi diye düşünüyorum
Tek korkum ilk denememdeki gibi Emriyo oluşmaması ve transferin iptal olması. Çok büyük bir yıkım oluyor. Yumurta sayısı ile ilgili sorduğum o işin aslında. İnş. olur. Teşekkür ediyorum hepnze
merhabalar ilk yazışım bende 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor ilk kez eylül birinde ataşehir memorıal hastanesinde cem beyde yaptırdım bende bir sorun yok ama eşimde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm elde etiler ve sadece 7 yumurtadan 2 tane döllene bildi bunada şükür etim ama dün 12. günümdü test yaptım sonuç 3.89 yani negatif.içim acıyır kolum kanadım kırılmış çaresiz hissediyorum ilk denememdi ama umudum tükendi sanki çünkü eşimden dolayı kaygılanıyorum ya ameliyatlada olsa eşimde sperm bulamazlar ise çok korkuyorum bebeğim kokusunu hiç duyamıyacakmıyım sıcaklığını hiç hissedemiyecekmiyim tanrım canımı alsa daha iyi diye düşünüyorum
Isyan etme kardeşim rabbimin gücüne gider benim eşimde azosperm hastası bendede yumurta azlığı var bizde çok yıkıldık mahvolduk ama sabrettik tese ameliyati oldu konya medova ibrahim bulduya ve çok şükür buldular dondurduk spermleri embriyo tranferi yaptılar tutmadi 2.yi denemeye ödüm kopuyor 2.tane dondurulmuş var sadece ama yinede umutlu olmak iyidirmerhabalar ilk yazışım bende 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor ilk kez eylül birinde ataşehir memorıal hastanesinde cem beyde yaptırdım bende bir sorun yok ama eşimde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm elde etiler ve sadece 7 yumurtadan 2 tane döllene bildi bunada şükür etim ama dün 12. günümdü test yaptım sonuç 3.89 yani negatif.içim acıyır kolum kanadım kırılmış çaresiz hissediyorum ilk denememdi ama umudum tükendi sanki çünkü eşimden dolayı kaygılanıyorum ya ameliyatlada olsa eşimde sperm bulamazlar ise çok korkuyorum bebeğim kokusunu hiç duyamıyacakmıyım sıcaklığını hiç hissedemiyecekmiyim tanrım canımı alsa daha iyi diye düşünüyorum
Merhaba gebelik icin saglikli bir embriyo yeterli oluyor.Bneni tek embroyom.vardi cok sukur tuttundu.Ins sizinde olumlu olur sonucFikirlerinize ihtiyacımız var. Arkadaşlar ikinci denememize Brüksel Tüp Bebek'te başladık. Bugün ilaçların 6. günü kontrol için gittik 2 gün daha verdi. Tek tüp tıkanıklığı ve yumurta rezervi azlığı var ilkinde de 8 yumurta vardı embriyo oluşmadı. Transfer iptal oldu. Şimdi de 6 yumurta oluşmuş... Sizce şansımız nedir? Bu şekilde az yumurta ile kalan var mı? Hem yardımcı olun hem de Dua edin ne olur. Sizin de gönlünüze göre versin Allah inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?