Bebeğimiz olur mu?

mfyelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
34
1
86
İstanbul
Fikirlerinize ihtiyacımız var. Arkadaşlar ikinci denememize Brüksel Tüp Bebek'te başladık. Bugün ilaçların 6. günü kontrol için gittik 2 gün daha verdi. Tek tüp tıkanıklığı ve yumurta rezervi azlığı var ilkinde de 8 yumurta vardı embriyo oluşmadı. Transfer iptal oldu. Şimdi de 6 yumurta oluşmuş... Sizce şansımız nedir? Bu şekilde az yumurta ile kalan var mı? Hem yardımcı olun hem de Dua edin ne olur. Sizin de gönlünüze göre versin Allah inş.

Fikirlerinize ihtiyacımız var. Arkadaşlar ikinci denememize Brüksel Tüp Bebek'te başladık. Bugün ilaçların 6. günü kontrol için gittik 2 gün daha verdi. Tek tüp tıkanıklığı ve yumurta rezervi azlığı var ilkinde de 8 yumurta vardı embriyo oluşmadı. Transfer iptal oldu. Şimdi de 6 yumurta oluşmuş... Sizce şansımız nedir? Bu şekilde az yumurta ile kalan var mı? Hem yardımcı olun hem de Dua edin ne olur. Sizin de gönlünüze göre versin Allah inş.

rabbim bu sefer emeğiniboş çevirmesin inşallah benimde her tüp denememde 9 tane yumurta oluştu ve 4 kez hamile kaldım üstelik 2 gebeliğim ikizdi yumurta sayısının çok olması önemli deil önemli olan kaliteli olması sen içini ferah tut inşallah bu sfer hepsi döllenecek ve bebişlerin transfer edilip uslu uslu sarılacak sana...

canim tek yumurtasi olup ve bu embriyo olup gebelik olusanlar var...cok yumurta bir arti degilki..onemli olan kaliteli yumurta..icini ferah tut..Rabbim insallah emeklerini bosa cevirmesin

Arkadaşlar, dün doktorumuz son kontrolümüzü yaptı. 6 Yumurtamız var. 2 tanesi kaliteli gibi görünüyor dedi. Cuma günü toplayacağız yoksa en çok büyüyen 21 mm olan çatlar dedi. İlk denememizde biraz tecrübesizlik biraz da Tüp Bebek garanti çözüm gibi baktığımız için daha heyecanlı ve ümitliydik. Bu 2 yumurta konusunu da duyunca iyice ümitsizleştik. Sizce ne olacak? Evet morale ihtiyacım var ama yine de gerçekçi konuşursanız memnun olurum.

arkadaşlar, dün doktorumuz son kontrolümüzü yaptı. 6 yumurtamız var. 2 tanesi kaliteli gibi görünüyor dedi. Cuma günü toplayacağız yoksa en çok büyüyen 21 mm olan çatlar dedi. Ilk denememizde biraz tecrübesizlik biraz da tüp bebek garanti çözüm gibi baktığımız için daha heyecanlı ve ümitliydik. Bu 2 yumurta konusunu da duyunca iyice ümitsizleştik. Sizce ne olacak? Evet morale ihtiyacım var ama yine de gerçekçi konuşursanız memnun olurum.

hayatım 10 tanede enbriyon oluşsa zaten ilk denemen olduğu için tek transfer edilecek yada doktorunu ikna edebilirsen 2 transfer edilir fazla takılma içini ferah tut ayrıca tek yumurtası oluşup tek enbriyosuyla tek yumurta ikizi doğuranları bile okuduk kadınlar kulubünde yeterki rabbim ol desin bol bol dua et kendini üzme op işleminden sonra dinlen ve transferden sonraki 5 günde yatmanı tavsiye ederim çünkü 5 günde tutunuyor ve sakın idrar testi yapma test gününü bekle

allah yardımcınız olsun..

hayatım 10 tanede enbriyon oluşsa zaten ilk denemen olduğu için tek transfer edilecek yada doktorunu ikna edebilirsen 2 transfer edilir fazla takılma içini ferah tut ayrıca tek yumurtası oluşup tek enbriyosuyla tek yumurta ikizi doğuranları bile okuduk kadınlar kulubünde yeterki rabbim ol desin bol bol dua et kendini üzme op işleminden sonra dinlen ve transferden sonraki 5 günde yatmanı tavsiye ederim çünkü 5 günde tutunuyor ve sakın idrar testi yapma test gününü bekle

allah yardımcınız olsun..

Tek korkum ilk denememdeki gibi Emriyo oluşmaması ve transferin iptal olması. Çok büyük bir yıkım oluyor. Yumurta sayısı ile ilgili sorduğum o işin aslında. İnş. olur. Teşekkür ediyorum hepnze

Arkadaşlar, dün doktorumuz son kontrolümüzü yaptı. 6 Yumurtamız var. 2 tanesi kaliteli gibi görünüyor dedi. Cuma günü toplayacağız yoksa en çok büyüyen 21 mm olan çatlar dedi. İlk denememizde biraz tecrübesizlik biraz da Tüp Bebek garanti çözüm gibi baktığımız için daha heyecanlı ve ümitliydik. Bu 2 yumurta konusunu da duyunca iyice ümitsizleştik. Sizce ne olacak? Evet morale ihtiyacım var ama yine de gerçekçi konuşursanız memnun olurum.

canım sunu dıyımkı sana 3 tranfer edilip tutmayanlar var ama tek embriyo transferiolup hatta tek yumurta toplanip o dollenip ve transfer edilen tutan o kadar ornek varki..sayiya takilma..nasip kismet isi bu isler...insallah ama insallahhh trasferiniyi gecer ve bebisin seinle olur...

canım sunu dıyımkı sana 3 tranfer edilip tutmayanlar var ama tek embriyo transferiolup hatta tek yumurta toplanip o dollenip ve transfer edilen tutan o kadar ornek varki..sayiya takilma..nasip kismet isi bu isler...insallah ama insallahhh trasferiniyi gecer ve bebisin seinle olur...

Bana brüksel tüp te tek yumurta transfer edildi,oda tuttu allaha şükürler olsun..5.güne giden başka kalmamıstı zaten..donduramadık yanı baska

merhabalar ilk yazışım bende 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor ilk kez eylül birinde ataşehir memorıal hastanesinde cem beyde yaptırdım bende bir sorun yok ama eşimde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm elde etiler ve sadece 7 yumurtadan 2 tane döllene bildi bunada şükür etim ama dün 12. günümdü test yaptım sonuç 3.89 yani negatif.içim acıyır kolum kanadım kırılmış çaresiz hissediyorum ilk denememdi ama umudum tükendi sanki çünkü eşimden dolayı kaygılanıyorum ya ameliyatlada olsa eşimde sperm bulamazlar ise çok korkuyorum bebeğim kokusunu hiç duyamıyacakmıyım sıcaklığını hiç hissedemiyecekmiyim tanrım canımı alsa daha iyi diye düşünüyorum

merhabalar ilk yazışım bende 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor ilk kez eylül birinde ataşehir memorıal hastanesinde cem beyde yaptırdım bende bir sorun yok ama eşimde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm elde etiler ve sadece 7 yumurtadan 2 tane döllene bildi bunada şükür etim ama dün 12. günümdü test yaptım sonuç 3.89 yani negatif.içim acıyır kolum kanadım kırılmış çaresiz hissediyorum ilk denememdi ama umudum tükendi sanki çünkü eşimden dolayı kaygılanıyorum ya ameliyatlada olsa eşimde sperm bulamazlar ise çok korkuyorum bebeğim kokusunu hiç duyamıyacakmıyım sıcaklığını hiç hissedemiyecekmiyim tanrım canımı alsa daha iyi diye düşünüyorum

ya böyle olumsuz düşünmeyin sizin eşinizin problemini yaşayan o kadar insan var ki,
tedavisi eşinde sperm bulunmadığı için iptal olan var. onlar bile pes etmeden tekrar deniyolar.
bir kere bulunamaması bir daha hiç bulunmayacağı anlamına gelmiyor ki, böyle olaylar çok.
herşeyin hayırlısını istemek lazım. şimdi sen bana dersin senin tuzun kuru konuşuyorsun diye
emin ol bende senin kadar istedim ama hiç bir şey benden ve eşimden önemli değil
kendini rahat bırak belki hiç ummadığın anda gelecek meleğin

Tek korkum ilk denememdeki gibi Emriyo oluşmaması ve transferin iptal olması. Çok büyük bir yıkım oluyor. Yumurta sayısı ile ilgili sorduğum o işin aslında. İnş. olur. Teşekkür ediyorum hepnze

yumurta sayısı hiç önemli değil takılma. önemli olan olanların işe yaraması
benimde yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurtam oluştu. 4 tanesi olgun çıktı.
sadece 2 tanesi döllendi. 3. gün embriyosu olarak transfer edildi ve ikizlere hamileyim elhamdülillah.
benim yaş 36 olduğu için 2 tane transfer edildi.

canim yaaa seni cok iyi ve analiyorum ve ne desem boss.ama bak hepimize kac kere deniyoruz tedaviler oluyoruz...derdi veren Rabbim dermaninida verecek insallah..tek umudumuz Rabbim...

canım Allah yardımcın olsun . Lütfen moralini bozma . Eşinde hiç sperm olmadan ameliyatla mikrotese yöntemi ile sperm alınarak hamile kalanları tanıyorum . umutsuz olma lütfen . Bizde anne olacağız inşl hayırlısı ile . Canım sana tavsiyem eşine keçiboynuzu kürü yap lütfen gerçekten faydası var . ibrahim saraçoğlunun sitesinden bak tarifini al ve dene inan bana farka sende inanamayacaksın . Keçiboynuzu kürü ve akşamları çakşır kökünden çay yap içsin .

buda bizim sınavımız,demekki eşinden sperm bulunabiliyor döllenme olduğuna göre..benim eşimdede hiç sperm çıkmamıştı yapılan testlerde..tesa ile bulabildik ama sonuç olarak bulundu ve su tedaviyi yapabiliyor olmak bile bence süper birşey..arkadaşın dediği gibi deneme bile yapamayan hiç bulunamayan arkadaşlar oluyor,ilk denemende olmaması seni bu kadar bitirmesin pes etme yeni tedaviye hazırla kendini oldumu...negatifi görünce böyle oluyor bunu hissetmen çok normal ama geçiyor inan bana..bebeğini doğuma yakın kaybedenler oluyor rabbim hepimizin için hayırlısını biliyor demekki doğru zaman diğil,sağlıklıca olsunda bir kaç ay sonra olsun

öncelikle arkadaşlar yazdığınız cevaplar için acımı paylaşıp beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekür ederim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın 2.tüp bebeğime hazırlanmaya çalışıyorum kasımın sonunda tedavi başlıyıcam inşallah rabbim bu defa yüzümüzü güldürür test sonuçlarından negetifleri görmekten bıktım inşallah bundan sonra hepimizim test sonuçları binleri bulur.ben ağrıda yaşıyorum memuruz burda ve yalnızım burda kimsem yok kendikendime iyleşmeye çalışıcam inşallah.bu arada sürekli yazışalım inşallah hayırlı güzel sonuçlarıda paylaşırız birlikte.RABBİM BİZİ EVLAT HASRETİYLE İSLAH EYLEME,BİZİ MELEKLERİMİZE KAVUŞTUR...AMİNNNNN

Dun benim gittigim merkezdeki hemsire bir olay anlatti. 39 yasindaki bir hastalari rezerv azligi varmis, tek yumurta bir tanecik yumurta olusmus, o yumurta dollenmis ve transfer edilmis, dun de hamilelik haberini almislar ve herkes cok sevincliydi. Yani bu isler Allah'imin ol demesiyle oluyor. O nedenle ferah tutun kalbinizi... İnsaallah guzel sonuclar almanizi tum kalbimle diliyorum...

Funy kardesim, nolur umudunu yitirme. İnsaallah dualarimda olacaksin, Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin, ust komsunun bebegi agladikca ben oturdugum yerde cirpiniyorum bizi bi tek biz anlariz. İcabinda oz anasi bile anlamiyo insani ne de olsa o anne... Bizim durumumuzu b tek bizim durumumuzdakiler anliyor, ne anneler, ne kocalar hoc kimse anlamiyor,bir de insaallah Rabbimiz anliyor, insaallah izdirabimiz bitsin, yavrularimiza kavusalim. Cok duygusallastim, cok etkilendim durumundan. Allah yar ve yardimcin olsun diyorum tekrardan...

merhaba ben 6 yıldır tedavilerle uğraşıyorum sorun benim tüplerim tıkalı + yumurta rezervi azlığı
şimdi beşinci tüp bebek tedavimizdeyiz tek embriyomuz var
ilk tedavimde yumurtalar büyümediği için tedavim iptal oldu
ikinci tedavimde dört yumurta toplanmıştı ama sadece biri sağlam çıkmış ve oda döllenmemişti tedavi iptal
üçüncü tedavimde bir yuumrta görünüyordu ..yumurta toplama olmadan erken çatlama yaşadık yine iptal
dördüncüde 6 yumurta oldu beşi döllendi 2 transfer edildi ama negatif
şimdide 2 yumurta toplandı biri işlem görecek olgunlukta değildi dedi embriyolog sadece 1 embriyomuz var
ama bendede hala umut var Rabbim verecekse kimse engel değil
sense ilk denemede hemen yıkılmış teslim olmuşsun
birde şu yazdıklarını eşin görse ne düşünür acaba ?? üzülmezmi ???
onun yerinde sen olsaydın eşinin böyle düşünmesini istermiydin ??

Isyan etme kardeşim rabbimin gücüne gider benim eşimde azosperm hastası bendede yumurta azlığı var bizde çok yıkıldık mahvolduk ama sabrettik tese ameliyati oldu konya medova ibrahim bulduya ve çok şükür buldular dondurduk spermleri embriyo tranferi yaptılar tutmadi 2.yi denemeye ödüm kopuyor 2.tane dondurulmuş var sadece ama yinede umutlu olmak iyidir

Merhaba gebelik icin saglikli bir embriyo yeterli oluyor.Bneni tek embroyom.vardi cok sukur tuttundu.Ins sizinde olumlu olur sonuc

Back
X