Çok üzülürsunuz cook.uzun uzun anlatamam şimdi ama.isler daha kötü olur.arkadaslar biriniz nolucani anlatıverin çocuk olunca bi zahmet.bunu biri 8 yaşında biri 4 aylık 2 çocuk annesi olarak yorgunluktan ölmuş durumda yazıyorum. Şu saatte daha yeni oturabildim popomun üstüne. Eşim tatlı sözler söyleyen ilgili ve romantik bir adamken ben bu yorgunluk ve çocuklar yuzunden odun oldum valla. Ben kaçıyorum ondan.hesap et yanı. Aynı evde özlüyorum kocami ama yorgunluktan cocuklardan canım yanasmak istemiyor vallahi.esin değişirse e bide sen böyle olursan yandınız. 2 ayda 2 yabancı olursunuz. Cinsellik acisindan zaten hamilelik lohusalik emzirme derken bu es size hiç yaklaşmazsa ne yapicaksiniz?Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
Genelde ta tersi olur. Yani bebek olduktan sonra ya erkek cinselliğe daha uzak olur yada stabil kalır. Ben hiç artanı görmedim duymadımHenüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
arkadaşım
kendini mi kekliyorsun bizi mi anlamadım
tüm mesaj geçmişin "bebek isteği" ile dolu
şimdi diyorsun ki kararsızım
eczaneye gidip fitil alamam, doğum kontrol hapı alamam doktordan diyorsun
daha önce gayet güzel doktora gidip iltihaplanma için olan ilaçları almışsın
fitil kullanıyorsun
2 sene doğru dürüst görüşmeden çıkacaksın
2 aylık evlilikte sıfır ilgi ile yaşayacaksın
eşin olmadan dışarı bile adım atamayacaksın (burası bahane mi gerçek mi anlayamadım)
maddi gücün yok
arkadaş yok
neymiş, eşim ilgisiz bebek yapayım değişir
daha neler!
bu ne bencillik!
şurada açılan yüzlerce konu var, inanmıyorsun
burada insanlar sana "sakın" yazıyor, geçiştiriyorsun
ne demeye konu açtın?
sinir bozmak için mi?
eğer konu gerçekse, şu anda, bu konuyu okuyan kaç kişi daha doğmamış o bebek için senden daha çok endişeli farkında mısın?
aklını başına al diyeceğim ama almazsın bence
pes!
Bugün profil mesajlarınız gözüme çarpmıştı, gelip profilinize yazmak uygun düşmez diye söyleyememiştim. Daha 2 aylık evlisiniz, 21 yaşındasınız bu kadar delicesine bebek istemek, tek mutluluk kaynağınız olacakmış gibi yapmanız normal değil. Dahası bence çocuk yetiştirme sorumluluğunu üstlenecek olgunlukta da değilsiniz, doğurmakla ilgili beklentileriniz besleyecek, uyutacak Evcilik oynayacak bir bebek edinmek üzerine kurulu.
Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?