• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimize seçtiğimiz isim...

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
38
Slm kizlar,

belki bazilariniza sacma gelebilir ama kafama takilan şu:
Bundan yaklasik 2 yil önce yakin bir arkadasim ile yollarimizi ayirdik. Onun o zamanlar 1-2 Ay süren bir iliskisi vardi. Her neyse aradan 2 yil gecti suan evliyim ve bir bebek bekliyoruz. Bebegimize sectigimiz isim sonradan aklima geldi ki görüsmedigim arkadasin eski sevgilisinin adi. Degistirmekte istemiyorum cünkü hem ben hem esim cok alistik ve cok sevdik bu ismi. Sizce eski arkadas bundan rahatsizlik duyar mi. Acikcasi kendisiyle pek muhattapta olmak istemiyorum. Gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam ama belki benimle bu yüzden irtibata gecer mi diyorum hic yüz göz olasim yok da :( Yani böyle bi durum da fikriniz nedir. Belki ben abartiyorum biraz hormonlar yüzünden:anneadayı:

Son düzenleme:
Cok nadir rastlanan bir isim degilse arada bag kurmaz bence.
Ayrica kursa bile bosverin, gorusmediginiz bir insan yuzunden bebeginizin ismini neden degistiresiniz ki.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Cok nadir rastlanan bir isim degil, ne bileyim gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam acikcasi belki benimle bu yüzden irtibata gecermi diyorum hic yüz göz olasim yokda :KK43:
Iyi dilekleriniz icin sagolun Allah razi olsun :)

Cok nadir rastlanan bir isim degil, ne bileyim gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam acikcasi belki benimle bu yüzden irtibata gecermi diyorum hic yüz göz olasim yokda :KK43:
Kendi ismi olsa belki, ama onun eski sevgilisi yani... Olsa olsa gicikligina yaptiniz diye dusunur belki :)) o da gorusmesine sebep olmaz. Bence iciniz rahat etsin.

Ya olur da aradı direkt he deyin onun için koydum kendinizi açıklamaya hiç çalışmayın.dalga geçin yani. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Çevremizdeki herkesin 1,2 aylık da olsa eski sevgililerinin adını koyamasaydık ohooo, çocuklara isim bulamazdık. :KK48:
Hala arkadaşınız olsa neyse de artık hayatınızda yok boşverin

irtibata neden gecer diye düsünüyorsunuz? eski sevgilimin adini neden koydun demek icinmi? Sirf onun icin arayan insan normal degildir zaten.
Ha ama bebek oldu ve onca yillik arkadasligin hatri var diye tebrik amacli ulasabilir. O da normal bence, devamini getirmeyin sadece.

Sizin isminizde esinizin eski sevgilisinin ismi olabilirdi.Napicaktiniz adinizimi degistirecektiniz.Bosverin gorusmediginiz bir insanin ne dusunecegini istediginiz ismi koyun.Bir sey soylersede esim istedi dersiniz.

Slm kizlar,

Bundan yaklasik 2 yil önce yakin bir arkadasim ile yollarimizi ayirdik. Onun o zamanlar 1-2 Ay süren bir iliskisi vardi. Her neyse aradan 2 yil gecti suan evliyim ve bir bebek bekliyoruz. Bebegimize sectigimiz isim sonradan aklima geldi ki görüsmedigim arkadasin eski sevgilisinin adi. Degistirmekte istemiyorum cünkü hem ben hem esim cok alistik ve cok sevdik bu ismi. Sizce eski arkadas bundan rahatsizlik duyar mi. Acikcasi kendisiyle pek muhattapta olmak istemiyorum. Gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam ama belki benimle bu yüzden irtibata gecer mi diyorum hic yüz göz olasim yok da :KK43: Yani böyle bi durum da fikriniz nedir. Belki ben abartiyorum biraz hormonlar yüzünden:anneadayı:

Dıdısının dıdısı.. ne düşünürse düşünsün .. kime ne?

Gorusmediginiz kisi nerden bilecek de iletisime gececek?
Koyun istediginiz ismi bosverin duyarsa duysun. Iletisime gecip napacak? Hesap mi soracak?
Boyle bir sacmalik yaparsa dalgaya alin.

Benim ablamin ilk esi ve ikinci esi ayni isme sahip.
Hem de 2 isimliler ikisi de ayni.
Mehmet ali gibi kaliplasmis isimlerden :)

Siz konusmadiginiz kisinin eski sevgilisi diyorsunuz ohooo... bosverin. Gulun gecin.

Slm kizlar,

Bundan yaklasik 2 yil önce yakin bir arkadasim ile yollarimizi ayirdik. Onun o zamanlar 1-2 Ay süren bir iliskisi vardi. Her neyse aradan 2 yil gecti suan evliyim ve bir bebek bekliyoruz. Bebegimize sectigimiz isim sonradan aklima geldi ki görüsmedigim arkadasin eski sevgilisinin adi. Degistirmekte istemiyorum cünkü hem ben hem esim cok alistik ve cok sevdik bu ismi. Sizce eski arkadas bundan rahatsizlik duyar mi. Acikcasi kendisiyle pek muhattapta olmak istemiyorum. Gitmis bebegine benim eski sevgilimin adini koymus demesine pek takmam ama belki benimle bu yüzden irtibata gecer mi diyorum hic yüz göz olasim yok da :KK43: Yani böyle bi durum da fikriniz nedir. Belki ben abartiyorum biraz hormonlar yüzünden:anneadayı:

görüşmüyorsun bile boşver, ne cesaretle diyecek üstelik bir aylık bi ilişki, ilişki bile denmez

Cok diplerde dusunuyosun.
Ne diyecek ' eski sevgilimin adini koymussun ogluna, artik senle gorusmek istemiyorum?' Mu?
E siz zaten gorusmuyorsunuz?
Gorustgunuz birisi olsaydida zatn sevmiyormussunuz. Eyvallah derdin kurtulurdun.

Su an hersey olmasi grektigi gibi.
Sorun ne? Lohusasiniz sanirim.

Ohoo eski arkadaşı umursayacam da bir de eski arkadaşın eski sevgilisini düşüncem... Bu kadar inciğini cinciğini düşünmeye gerek yok.
Paşa gönlünüzün sevdiği ismi koyun. İsimler kimsenin üzerine zimmetli değil sonuçta, elalemin eskisinden banane yahu...

Seninle bunun için irtibata geçerse kızarsın bebek için tebrik edeceğine bunu mu söylüyorsun de ne garipsin iyiki görüşmeyi bırakmışım senle dersin

Bu kadar detaylı dusunursen kafayi yersin.milletin ne düşündüğünden sana ne begenmissin koymussun.isim tescilli mi

Benim oğlumun adı dedesinin ismi ve aynı zamanda en yakın arkadaşımın eski erkek arkadaşının adı.aldatıldığı için bitirmişti çok derin yaralar bıraktı onda,açıkçası benim bu isim olayı hiç aklıma gelmedi bence siz çok ince düşünüyorsunuz bir akrabamızın vs deyin Yada açıklama dahi yapmayın zaten sizin için önemli biri değil.

Niye desin yahu... :)

Ne isterseniz onu koyun kimse birşey diyemez
Hayırlı doğumlar

Umut sarıkaya'nın da dediği gibi:
Herkes birinin eski çıktığıdır

Yani onun-bunun eski kırığı diyecek olursak isim kalmaz.

Eşimin eski sevgilisinin ismi olmadigi surece ben bir sıkıntı görmüyorum ~

Back
X