mafoldumbenSlam bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu kalbi durdu aniden oldu sezaryenle aldılar kuzumu.Bugün kan verdik bazı tahliller yapılacak.1ay sonra sonuçlar gelcek inşallah sorun çıkmaz.Ben doktorumdan çok memnunum gerekli herşeyi yaptı.Ömrü bu kadarmış yavrumun...benneyaptımki
çok geçmiş olsun canım.ne denir ki allah sabrını versin.öbür dünya da seni cennete sokacak bir meleğin var öyle düşün.
bende 8 haftalık kalbi pıt pıt atan bebeğimi kaybettim. kanama ağrı falan olmadı. hiç bir şey anlamadan eridi gitti karnımda. küretaj oldum. pıhtılaşma ile ilgili tüm tahlileri yaptırdım. keşke tüp bebek tedavisine başlamadan önce yaptırsaymısım bunları. doktorlarda yarım yamalak. kimse uyarmadı benı bu konuda. düşük olabilece ihtimalini göz ardı ediyorlar. tutsunda gerisini sonra hallederiz diyorlar.
3. tüp bebek tedavisine gireceğim yaza. yapmadığım birşey kalmasın istiyorum. heşeryin hayırlısı.
Başın sağolsun canım.Ne denebilir ki Tekrar yaşatmasın kimseye
Teşekkür ederim canım. Allah herkesi doğru insanlarlar karşılaştırsın.Benim durumumu kimseye yaşatmasın.
meleklerimizden ayrılış tarihlerimizi ve sebeplerini yazmayı hatta bundan sonra Allah nasip ederse nasıl bir yol izleyeceğimizi doktor seçimimizi birbirimizle paylaşırsak belki birbiriize yardım etmş oluruz..
04.11.2009 oligohidroamnios[amniyon sıvısının azalması)a bağlı solunum yetmezliği
Rabbim nasip ederse Ankarada ii birine riskli gebelikler uzmanı falan varsa araştırıp gerekirse öncesinde yapmamız gerekenleri öğrenmek istiyorum..
30.05.2011 tarıhınde dusuk yaptım8haftalıktı .. nedeni benım agır ev işi yapmam ve birde folik asit eksıklıgı diye tahmın edıyoruz.cunku bazı organları gelişmiş bazı organları çok az gelişmişti..
Check-Up yaptırdım gebelık öncesi diyerek ayrıntılı bi şekılde,saframda 2.5cmlık taş çıktı,kromozomlarında bozukluk var birde.. önce bunların tedavisine bakacam..sonrasıda eşime keçiboynuzu pekmezi içirecem sprem sayısı kalitesi ve cok olsun dıye 1ay öncesınden baslatıcam aynı zamanda içicem keciboynuzu pekmezini yumurtalarım kaliteli olsun diye 2ay öncesinede ben baslarım artık.. buda nisan 2012yi ancak bulur sanırsam.
canım bebeğini düşürmenin sebebi olarak iş yapıp folik asit kullanmamanı görme lütfen.ne kadınlar var köy yerlerinde ağır iş gören,ilaç vitamin nedir bilmeyen ohoooo..o zaman oralarda sağlam insan hiç olmamalıydı..bu tamamen kader canım.zaten ilk 3 ayda olmuş.bütün doktorlar derki eğer döllenme başarılı olmamışsa yani bölünen hücreler arızalıysa vücut ilk 3 ayda atarmış.ayrıca her dr folik asit vermeyebiliyor.sonyıllarda moda oldu.Allah kolaylık versin size,ben de korunma sürecindeyim ve özel sigorta yaptırdım senin gibi nisan ayında başlıcam.hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?