Bebeğimizi kaybetme sebebplerimiz ve bundan sonra neler yapmamız gerekir diyenler..

Allahım neler yasamıssın yaa çok gecmıs olsun basın saolsun.. senın yıne tesellin var allah kızını sana bagıslasın canım.. uzun omurlu hayırlı evlatlar nasip etsın ısteyen herkese insallah...

Allahım neler yasamıssın yaa çok gecmıs olsun basın saolsun.. senın yıne tesellin var allah kızını sana bagıslasın canım.. uzun omurlu hayırlı evlatlar nasip etsın ısteyen herkese insallah...

teşekkür ederim canımamin diyorum dualarına..yaşadıklarım kabus gibiydi ama toparlandım çok şükür.benden daha beter şeyler yaşayanlar var aslında.beterin beteri var derler ya..Allah yardım etsin zor durumdaki herkese bu mübarek günde..

merhaba bende 07.11.2009 da ilk bebeğimi 13.01.2011 dede ıkıncı bebegımı kaybettım ılkınde hıc bır problem yoktu 16 haftalıktı cınsıyetını ogrenmek ıcın doktora gıttıgımde kalbının atmadıgını ogrendım ve 3 gun ılac verıldı 3 gunluk sunı sancıyla dogum yaptım zor toparlandım ve ıkıncı bebegıme hamıle kaldıgımda cok ıyı bır doktora gıttımm hersey normaldı 17 haftalıktı yıne cınsıyetını ogrenmek ıcın doktora gıttım ve cınsıyetınden once bebgımın asırı odemden olusan bır problemı oldugunu ogrendım doktorumun onerdıgı bır profosore recep hasa gıttım ve bebegımın kromozon eksıgı oldugunu kıstık hıgroma oldugunu eger ben gebelıge son vermezsem bebegın karnımda olecegını dogsa bıle 1 gunden fazla yasamayacagını soyledı ben gebelıgı sonlandırmadım o benı bırakmadan ben onu bırakmadım 3 haftalık surec sonrası doktorum bebegın esının terse dondugunu asırı kanamalı bır dogum yapacagımı ozel hastanelerde paramı harcamam ve capa yada cerrahpasaya gıtmemı ıstedı recep has capanın profu oldugu ıcın oraya gıttım tabı bebegın kalbı durduktan sonra 2. gun benım dogum sancım basladı hıc aralıksız 15 saate yakın sancı cektım ılkındede sunı sancıyla dogum yaptıgım ıcın bır garıplık oldugunu anladım en sonunda annem doktorları azarlayınca benı dogum odasına ındırdıler ve kapıyı kapattılar ben tek basıma dogumumu yaptım benım sesım cıkmıyordu sancıdan, daha sonra butun doktorların yanımda oldugunu fark ettım 3 kere vakumla rahmı cekerek kurtas yaptılar( canlı canlı) daha sonra kendı doktorumun dedıgı cıktı asırı kanama ve kanama durdurulamadı capadakı stajer doktorlar uzmanı cagırdılar ılk basta kanaman durmuyor rahmını alabılırız dedıler daha sonra recep hasın hastası oldugum ıcın recep beye sordular rahım masajına baslattı 3,5 saatlık rahım masajı ve 14 ünite kan, 14 ünite serumdan sonra kanamayı durdurdular. ve ben suanda yenıden hamıle kalmak ıstıyorum ama yıne aynı acıyı yasamaktan cok korkuyorum :)))))

merhabalar ,çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını okuyunca dehşete düştüm.keşke Recep beyi dinleseymişsin belki bu kadar yıpranmazdın ama bilemezdin tabi yaşayacağın varmış.devlet hastanesi çok fena nefret ediyorum sana kadavra muamelesi yapıyolar.ben de eziyetimi cerrahpaşada çektim.aynı senin gibi profun hastası olduğum için belki de biraz daha uğraştılar rahmimi kurtardılar.tarık beyin hastası olmasaydım rahmimi alırlardı.ben şimdi özelsigorta yaptırdım sana da tavsiye ederim,devlet hastanesine düşmemek için.

Arkadaşlar nerden başlıcamı bilmiyorum evlat acısı çok acı bir durum 02.07.2007 tarihinde bebğimi kaybettim 38 haftalık sezeryanla doğum yaptım doğduktan sonra kalbinde delik ve akçiğerinin birinin oluşmadığını öğrendik 9 ay düzenli gittiğim doktorum bunu malesef anlamadı 1 gün yaşadı ve öldü daha sonra 16.07.2009 tarihinde tekrar bir oğlum daha dünyaya geldi onunda anne karnında pislik yediğini ve akçiğerlere dolduğu söylenildi oda ancak bir gün yaşabildi henüz günüm geçmemesine rağmen böyle denildi bebeğin kıpırdamamasınla hastaneye gittim apar tobar sezeryana alındım bu acıları yaşadım allah kimsenin başına vermesin şimdi 3.ye istiyoruz onada kalamıyorum doktorum yara var demişti acaba ondan olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…