bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

renkliatlas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
2.441
0
116
43
Çanakkale
1 sene 8 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. sonrasında süreç başladı..bu forumda çok iyi arkadaşlarım oldu..kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde ki hamile olmayan arkadaşlarımla burdan devam etmek istiyorum.. hepinizi çok seviyorum..destekleriniz için teşekkür ederim..
yeni topiğimiz hayırlı olsun...

kimse yanlış anlamasın kimse alınmasın burda sadece hamile kalmamış olanlar bulunsun.. girmek istemesenizde en azından arada bakın.. çünkü sürekli bebek muhabbeti konuşulunca diğer topikte artık giresim gelmiyor, bebek takvimleri gördükçe yüreğim acıyor..üzülmek istemiyorum..sadece anlayış ve empati kurulmasını istiyorum..daha fazla üzülmemek adına..bu topikten devam ediyorum..

bu kez uğurlu gelir inş topiğimiz, zaten istesekte diğer topikten kopamayız ki.Hayırlı olsun canım tekrardan.

saol canım inşallah en kısa zamanda süper ötesi bi taablo hazırlayacam.. bu topik hayırlı olsun hepimize.. diğer topikten kopulmaz ama bi süre böyle sakin yerlerde takılmak isteyenler gelsin

Renklicim yeni topik yeni umut olsun hepimize İnşallah.

Topikten biraz uzaklaşma nedenimde topikte fazla zaman geçirdikce beynim sadece bebek konusuna odaklandı.Ve kaybettiğim bebeği sürekli düşünür hale geldim.Ve bu yüzden biraz uzaklaştım farkındaysanız.

Umarım önce sizler sonrada bizler hamile kalacağız

saol canım inşallah en kısa zamanda süper ötesi bi taablo hazırlayacam.. bu topik hayırlı olsun hepimize.. diğer topikten kopulmaz ama bi süre böyle sakin yerlerde takılmak isteyenler gelsin

aynen katılıyorum :) o zman ilk batı ben yazayım. 24 mart ... gelmez inş :)

aa bu arada jkendimi tanıtmayı unutmuşum :) 2010 eylül ayında hamile kaldım. 8 haftalıkken kasımda kürtaj oldum, ikizlerdi ve kalp atışı alamadık.2 ay pas dedik, 16 aydır denemedeyiz hala bebeğimize kavuşamadık ektradan eşimle farklı şehirlerde tayinciyiz, bebeği göbeğe kondurmakta zor bizim için galiba :16:

Eee bende tanıtayım bari kendmi.

30 Ağustos 2011'de hamile olduğumu öğrendim.Ve 8 haftalıkken kalp sesini duyamadıkları için kürtaj oldum.1 Ekim 2011 hayatımda asla unutamayacağım birgün oldu:43:

O süreden beri hala korunuyorum.Diş tedavisi falan olmam gerektiği için bekleme sürecindeyim.

İşin aslı ben korkuyorum..Aynı şeyleri yaşamaktan,kaybetmekten..

Korunma sürecinde olmama rağmen siz arkadaşlarımın hep yanındayım.Ve takipcinizim.Rabbim hayırlıisağlıklı evlatlar versin hepimize:34:

Eee bende tanıtayım bari kendmi.

30 Ağustos 2011'de hamile olduğumu öğrendim.Ve 8 haftalıkken kalp sesini duyamadıkları için kürtaj oldum.1 Ekim 2011 hayatımda asla unutamayacağım birgün oldu:43:

O süreden beri hala korunuyorum.Diş tedavisi falan olmam gerektiği için bekleme sürecindeyim.

İşin aslı ben korkuyorum..Aynı şeyleri yaşamaktan,kaybetmekten..

Korunma sürecinde olmama rağmen siz arkadaşlarımın hep yanındayım.Ve takipcinizim.Rabbim hayırlıisağlıklı evlatlar versin hepimize:34:

sende hoşgeldin canım, allah korktuklarımızdan esirgesin inş.umutluyuz tamam mı :)

selamlar o umutlu savascilardan biri de benim nasilsiniz.

canimdan iki can kaybettim umudumu kaybetmedim
herseyin en hayirlisini Allah bilir.

Tabi ki umutluyuz umut hep var Candaşım:34:

Benim eşimde haftada 2-3 gece evde olmuyor.İl dışına gidiyor.

Seni bu konuda anlayabileceğimi sanıyorum.

selam renklim canım topiğimiz hayırlı olsun.inşallah tez zamanda kapanır. ben de burdayım. az önce adet oldum:(((((beklentiler, umutlar yine bir sonraki aya kaldı. canım yine yanıyor:((((neyse topiğin ilk sayfalarında daha şimdiden canınızı sıkmayım. hepinizi çok seviyorum..

ben de tanıtayım kendimi:)) 28 kasım 2011de 9 haftalık bebeğimi kaybettim ne yazık ki. korunmayı geçen ay bıraktım.allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin.

bu arada diğer topikteki kimsenin yanlış düşüneceğini zannetmiyorum. onlar bizim canlarımız. onlarla olmaya da devam tabi ki.

Son düzenleme:
herkesler hoşgelmiş, anlarsın minicik umut.bi şekilde ortalama sıkıntın var seninde.hani yumurtlama zamanı yanımızda olsalar çok çok iyi olur :) herkeslere iyi akşamlar..

canım sanada tekrardan hayırlı olsun bende kendimi tanıtayım 10 kasımda bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş ben 10 haftalık zannediyordum.bebeğim karnımda öldüğü halde bırakmadı beni 3 gün boyunca ilaçlarla rahmin aşağıya inmesini beklledik 12 kasımda kürtaj oldum tahmin edeceğiniz gibi mahvoldum,yıkıldım.1 ay korunma verdi doktora o zamandan beri denemelerdeyiz allahım hepimize sağlıklı bebişler versin

7 ARALIKTA 10 haftalık bebegimin kalbi durdu:(((zor günlerden sonra tekrar deneme sürecine girdik...
yaşımdam ve erken yumurta yetmezliği teşhişi yüzünden beklemeden tedaviye başlayacagız (ilk fırsatta)
umudumu kaybetmedim ama zaman zaman fena dibe vuruyorum..

merhaba arkadaşlar bende başka topikleri karıştırırken buldum burayı

bende tam 2 sene önce 16 haftalık düşük yaptım,sebebini bizde bilmiyoruz ve 2 senedirde hamile kalamıyorum,bugün eşimde morfoloji olduğunu öğrendik %0

Yeni katılan arkadaşlarımız malesef hoşgeldiniz.

Hepimiz acısı aynı.Ortak paydalarımız acılarımız.

Ama burada hepimiz birbirimize umut olacağız.Ve umarım herkes sırasıyla anne olacak:34:

Back
X