Bebek Beslenmesi Bebeğimizi Sineklerden Korumak İçin ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul
ablamlar bize kalmaya geldi, bi sorunumuz var bizim evde geceleri çok fazla sivrisinek oluyor. ilaç sıkıyorduk ama bebek olduğu için ilaç da sıkamıyoruz. tül örtüyoruz üzerine ama yine de nası oluyorsa giriyorlar içine. sizler napıyorsunuz merak ettik.

Defans diye bi sprey losyon gördüm internette bizim burda pek alışveriş yeri de yok alıcaktım ama bulamadım. Ondan alıcam yarın fırsat bulabilirsem. Kullanan var mı bu losyonu eczacıbaşına aitmiş ve bitki özlü tam bebekler için gibi gözüküyor.

kullanmadım ama bence kullanma kokusu rahatsız eder alerji de yapabilir.ben oğlumun odasının kapısını sürekli kapalı tutuyorum yatırmadan önce kontrol ediyorum ışığada çok geliyolar dikkat et. cibinliğinide örtüyorum birşey olmuyor. akşamda cam falan açmıyoruz dediğim gibi ışığa çok geliyolar. az klima açıyorum. napalım onlar için katlancaz sıcağa.

Back
X